Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert123

hej dziewczyny proszę o radę

Polecane posty

Gość qwert123

Jestem chłopakiem mam 18 lat. Od pierwszego wejrzenia zakochałem się w pewnej dzieczynie. Poznaliśmy się podczas prób do poloneza przed studniówką pomieważ ja nie miałem partnerki, więc pani która nas przygotowywała dobrała do mnie dziewczynę o rok młodszą. No i zaprosiłem ją na studniówkę, bawiliśmy się do białgo rana, potem odprowadziłem ją do domu wziąłem numer tel i liczyłem na cos wiecej niz tylko przyjażń, niestety rozczarowalem sie bo w szkole odzywala sie do mnie ozieble i szybko mnie spławiła, a telefonu nie obierała i na sms nie odpisywała i na GG tez nie, w szole mowilismy sobie tylko czesc i to wszystko.Teraz minelo juz od tego czasu 5 miesiecy a ja dalej o niej mysle a ona tak mi sie zdaje po prost mnie olewa.Jak myślicie co powinienem zrobić? Czy walczyć o nią czy dać sobie spoko? Proszę o odp.

Gość annodomini2010
daj sobie spokój

Gość daj se siana

Gość Majkeleczek
jesli zalezy jesli kochasz ... walcz ! mnie moja olala 2 razy a teraz co spotkanie (a juz jestesmy 10mies) mowi abym jej nie opuscil nigdy

Gość qwert123
w sumie to nie wiem czy ona jest jeszcze wolna ale sprobuje dzieki Majkeleczek za rade ;d

Gość toona
Walcz!! Kobiety własnie tego chcą , a później odwdzięczy się pięknym uczuciem zobaczysz !

Gość qwert123
ok zobaczymy co z tego wyniknie ;d dzieki za radę;d

Gość qwert123
zamierzam zaprosic ją gdzieś może jakis wypad do pubu ;d no pod warunkiem ze odbierze telefon bo jak nie to pojde pod jej mieszkanie ;d

Gość szuwakser dryngo
Nadgorliwość gorsza od nazizmu. Nie narzucaj się, daj trochę oddechu.