Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka 222222

Wrabiam narzeczonego w ciążę

Polecane posty

Gość oj .......
wie, że go nie było więc sobie policzy!!!

Gość oj .......
no chyba że masz wyjątkową niezdarę życiową to współczuję

Gość julka 222222
ten żonaty i tak nie zostawi żony,mają 3 dzieci przecież,nie mogę sama wychowywać dziecka.Poza tym mamy ustalony termin ślubu na 7 sierpień! Wszystko już opłacone,zarezerwowane.

Gość OnaE
Nie popieram czynów tej pani ale nie zamierzam też osądzać. Słowa mają wielką moc, czasami sie zastanówcie wszyscy jakich słów używacie. A bohaterka posta nich sie zmaga z własnym sumieniem.

Gość oj tak tak
biedaczka, tak sie zmaga ze swoim sumieniem, ze chce zrobic swojemu facetowi ogromne swinstwo

Gość mania34
ważne żebyś ty chciała żeby wam sie ułożyło ,znam takie przypadki conajmniej dwa

Ginekolog nie stwierdzi trzytygodniowej ciąży. Taka ciążę wykazuje jedynie test beta HCG.

Gość julka 222222
W wywiadzie ginekologicznym może stwierdzić i w Usg dopochwowym

Gość fdfsseeer
kazde dziecko a ksiażeczce ma wpisaną grupe krwi ciekawe co mu powiesz jak sie okaze ze nia ma twoje grupy tylko ojca no chyba ze twoj narzeoczony jest na tyle głupi ze sie nie zorientuje ze dziecko ma inna grupe a co jesli nie bedize podobne do was tylko do biologicznego ojca? co ty myslisz ze tego nie widac?? pewnie ty blondynka narzeczony blondyn a dziecko sie czarne urodzi :-) hahaha nie nie nie zroreientuje sie wcale oj naiwna

Gość julka 222222
na szczęście ja jestem blondynką a mój narzeczony brunetem,więc czy dziecko będzie takie czy takie to nikt nie zauważy.

Gość vgeyyyyyyyyy
bedziesz miec wyrzuty sumienia i codzinnie myslec o tym czy sie wyda czy nie co to za zycie

Gość julka 222222
Już mam wyrzuty sumienia i żyję w strachu,ale najbardziej boję się jego rodziny mojej też

Gość llkjopkmjop
a jaką masz grupe krwi, Twój narzeczony i jesli wiesz żonaty facet?

Gość julka 222222
jak już wcześniej wspomniałam,orkiestrę mamy już opłaconą w połowie, kamerzystę i fotografa też zaliczkowaliśmy,wybrałam już sukienkę,tylko końcem lipca mam iść na poprawki. Za restaurację również zapłaciliśmy już 5000zł. Porażka. Jego mama jest szczęśliwa,że będzie babcią,bo to jej jedyny syn,skupuje już nawet wyprawkę dla maluszka.

Gość julka 222222
Ja mam B Rh +, narzeczony AB Rh +, a tamten nie wiem. Nie pytałam.

Gość vgeyyyyyyyyy
a nie myslalas zeby mu sie przyznac?? moze cie nie zostawi??

Gość vgeyyyyyyyyy
no to bedda jaj jak ten zonaty ma Rh-

W wywiadzie ginekologicznym może stwierdzić i w Usg dopochwowym Och, super bajeczki:) Ile jeszcze bzdurnych topikow zalozysz???

Gość Evangelion
Oby ta cała Twoja intryga Autorko zaważyła na Twoim związku. Niech Cię facet kopnie w dupę, a Ty zostaniesz sama z dzieckiem i nikt Ci nie pomoże. Brzydzę się takimi jak Ty. Jesteś po prostu zwykłą dziwką! Popieram Dominika.

Gość prowokacja jak nic___
Autorka wymaga pomocy psychiatry, wybaczcie jej ciągłe wymyslanie durnych tematów, to takie schorzenie leczone psychiatrycznie na zamkniętych oddziałach. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4493904&start=30 ----> drugi temat julki 222222

Gość a to ten sam narzeczony
co to niby ci trójkąt zaproponował? wiem, że to ty bo ci się biedna kobieto nicki pomyliły

Gość a to ten sam narzeczony
swoja drogą, popatrzcie ile ludzi wokół nas ma problemy z psychiką, a my zyjemy obok i nic nie wiemy co im w głowie siedzi

Gość prowokacja jak nic___
I ci ludzie pójdą 20 na wybory!!! Strach się bać :D

przy dwóch "+" grupa z RH - jest jak najbardziej mozliwa :) tak więc mala szana, ze skapnie sie po krwii bo grupe 0 żadko sie dziedziczy, a z kombinacji narzeczonego i jej moze wyjsc , A + - , B + - , AB - +

Gość julka 222222
Kurczę straciłam wątek;-(

Gość dziecko moze dziedziczyc
po dziadkach.... moja mama ma grupe krwi A Rh+ ojciec B Rh+ a ja mam AB Rh-...moja babcia )matka ojca miała AB Rh- ... takze z tą grupą krwi to tez tak nie do końca jest... wydac sie może jesli dziecko bedzie miało grupę krwi zero (jesli biologiczny ojciec ma grupę A lub B to jest bardzo prawdopodobne) wtedy juz tego nie wytlumaczysz bo Twój narzeczony ma grupę krwi AB wiec jego biologiczne dziecko z Tobą powinno miec A lub B lub AB.... jesli bedzie mialo zero to lezysz i kwiczysz... poza tym kochana od zapłodniednia jejczka do implatancji zarodka mija kilka dni wiec jesli Ty dzidzia miala 3 tyg kiedy przespalas sie ze swoim narzeczonym i pewnie juz z 5 jak mu o dzidzi powiedzialas to do zaplodnienia doszlo okolo 6tyg wczesniej... 1,5 miesiaca to jest duzo... zwlaszcza jesli urodzisz ponad 3 kilogramowe dziecko na 1,5 miesiaca przed terminem.... także wyda się to tak czy siak szkoda ze pozniej niz wczesniej...

Gość julka 222222
hello,niektórzy nie czytają w ogóle.Przecież już wyszło,że to prowokacja:-),ale oki... Tak myślisz,że mogę mu wkręcić,że grupę krwi odziedziczył po mojej babci w razie co?