Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizeeee

CZY TE BUTY MOGĄ BYĆ NIEBEZPIECZNE DLA ZDROWIA??PLISS POWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość borcia
a co teraz nie jest chinskie?

sama mam podobne tylko ze moje kosztowaly 50zl ;d moze ci zazdrosci ze takich nie ma a ty masz....:):P

Gość no raczej szkdliwe
niestety to na bank chinskie badziewie..wspolczuje ci .. pewno zawiera sporo w sobie metalów ciezkich itd..moglas nie kupowac taniego syfu..

Gość no raczej szkdliwe
poza tym takie buty nie pasują do zadnej spodnicy .. nie wiadomo jaką spodnice nosic co nich ..jakiego koloru i czy długą czy krótką ..głupi kolor..

Gość faktycznie tani szajs
i to z anglii .na bank są chińskie

Teraz prawie wszystkie buty są produkowane w Chinach. I te tanie i te drogie. Wątpię czy mogłyby Ci zaszkodzić.

Gość faktycznie tani szajs
ALE TO NAPRAWDE CHINSKI MATERIAL ??

już nie przesadzajcie, myślicie , zę te za 50 zł to z czegoś innego są zrobione??? szkodliwe? bez przesady, przecież ona ich nie JE!!!!

Gość mroczny dżon
MOGĄ SZCZEGÓLNIE JAK NIE ROZWIĄŻESZ SPINAJĄCEGOP JE SZNURKA I ZACZNIESZ BIEC :D

no nie :) tworzysz już kolejny post czyżby na allegro się nie sprzedawały? 🖐️

Gość alizeeee
nie towrze kolejnego postu.. jak juz kupilam te buty ale są szkodliwe podobno..po co mialabym pisac ze są szkodliwe jak bym chciala je reklamowac..co za pustka w niektórych mózgach..

hehe czym ty sie przejmujesz??? buty jak buty, poprostu nie ze skorki :P pochodza ze sklepu 'primakr' w Anglii... a uwierz mi.... jest tani ale mnostwo osob w tam kupuje ubrania i buty, bo poprosty czasem sa wygodne i tanie i bardzoo podobne do tych z drozszych sklepow...... ta twoja kolezanka to super znawczyni widze? hehe twoja sprawa w czym chodzisz... i w czym ci wygodnie.. ja napewno bym n ie wyrzucila... musialabym ponad polowe szafy wyrzucic bo sa produkowane w chinach..a skoro w chinach to i material 'chinski' tzn do d...y

Gość DO CIEBIE PYTANIE alizeeee
A TAK OGOLNIE TO JAK MOZNA CHODZIC A TAKICH PASKUDNYCH BUTACH ??

Gość ale wy nieswiadomii
ale kolezanka autorki ma racje.. nie slyszeliscie ,że chinskie buty są szkodliwe bo wydzeilaja ołow i inne metale? byla ostatnimi czasy afera w Polsce jak zlikwidowala policja te klapkli chinskie bo badali jei tam pelno substancji rakotwórczych .. to szkodzi ludzie..@!!!

Gość ale wy nieswiadomii
a mozna nosic je do spodnicy ??

ale te klapki sa nie z bazaru, tylko ze sklepu, jak juz mowilam w Anglii... bardzo znany i duzy sklep... gdyby faktycznie te buty ludziom szkodzily to niebylyby tam sprzedawane... co prawda moze sa mniej wygodne bo gorzej szyte i jakosc materialu gorsza ale da sie nosic... mozliwe tez ze szybko sie zuzywaja

Gość ale wy nieswiadomii
wieczniezmeczona a skad ty wiesz z jakiego sklepu sa w anglii? przeciez na allegro nie pisze ze to z tego sklepu co pisalas..

Gość ale wy nieswiadomii
TO JAK TA CO NA ALLEGRO WYSTAWIA MOZE NA NICH ZAROBIC SKORO I TAK SĄ TANIE??CZY TEN SKLEP COS ZARABIA ?

nie wiem ile one kosztuja... ale napewno nie duzo.. moze kupuje hurtem albo z przecen... bo takowe czesto sa... a pozatym nie nasz w tym interes czy ona zarobi na tych butach :).. zalezy jak funcik stoi (chyba) :)

Gość dierett
do spodnicy nie pasują

w sklepach dużo jest butów skóropodobnych i ludzie je kupują najbardziej niebezpieczne dla zdrowia są te buty,które przez dłuższy czas po zakupie "pachną"

Gość super buty sa
wiekszosc teraz rzeczy w chinach robia :P Co poradzic... Jak nie capia bardzo to pol biedy. Nie wyrzucaj, co Ty ;)

Za przeproszeniem - chińskie gówno, nawet jakby mi płacili to bym nie ubrała. I przestań ten szajs gówniany reklamować, to 3 temat o tych butach w ciągu 2 dni 🖐️

Klapki ze skóry i z naturalnych materiałów kosztują ok. 100-120 zł, ale przynajmniej mam pewność że noga nie będzie śmierdzieć i grzyba nie będzie. Na rynku jest nie tylko chińszczyzna i włoskie buty, polskie skórzane też są, i też można kupić, i też niedrogo, w granicach 100 zł właśnie.

Gość bogata sie odezwala
ale mnie nie stac na buty za 100 zl.zrozum..nie kazdy jest bogaty

Gość super buty sa
ja chodze w butach za 10 zl czasem nawet i zadnego grzyba nigdy nie mialam :classic_cool: