Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śródziemnomorska perła

ROSJA BIAŁORUŚ I UKRAINA CHCĄ STWORZYĆ NOWE PAŃSTWO ZWIĄZKOWE!!!

Polecane posty

aaaa :O Na rosyjskojęzycznych stronach piszą o tym :O stolica ma być w Kijowie lub Moskwie :O

i co do twojego mało kulturalnego zwrotu do mnie- az rusofobem nie moznaby mnie bylo nazwac, ale owszem- niekotre dzialania Rosji wzbudzaja we mnie pewne obawy, jak wiadomo powszechnie nie mozna temu narodowi ufac, w szczegolnosci ich wielmoznej wladzy

Gość no co ty nie powisz
"jak powszechnie wiadomo"???? a o Niemcach co "powszechnie wiadomo" ????/// że sa naszymi odwiecznymi przyjaciółmi i mozna im ufać? kiedyś był taki Okręt Schlezwik Holstein który rzekomo przypłyną z przyjacielska wizytą do Gdyni, kiedyś była akcja na rdiostacje Gliwicka, kiedyś Polki były gwałcone przez Niemców jak kraj długi i szeroki, kiedyś 200.000 Polaków zgineło w powstaniu warszawskie, kiedyś Niecy zamykali Polaków w obozach koncetracyjnych i pewnie jakby wygrali wojenkę to bylibyśmy do dziś ich niewolnikami.......kiedyś jeszcze wczesniej to Prusy razem z Rosją nas rozgrabili i byliśmy pod ich zabore, kiedyś jeszcze hen hen wcześniej pewniem "mądry" król sprowadził do Polaki Zakon Krzyżacki aby pomagał mu walczyć z poganami..... no i cóż za lekcja z tego? dla ciebie żadna bo ty nienawidzisz Rosjan i tylko na wschód patrzysz a tymczasem Rosja nie ma do nas pretensji terytorialnych za to Niemcy jak najbardziej.......albo jesteś głupia i uległas propagandzie albo szczujesz bo ci za to płacą (obstawiam to pierwsze)

:D A gdzie ja napisałam że ufam Niemcom? :D:D ja ich tak samo nie znoszę jak Rosjan :P i co mądralo? :D nie wiesz to sie nie wypowiadaj :P