Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximo

Matka i ja

Polecane posty

Gość maximo

Mam jej dość.kompromituje mnie na całej lini ..jestem tyle co po maturze .. moja matka nie dopuszcza do siebie myśli że nie pójde studiować .. gdy przychodzi do mnie mój chłopak od razu nie pytając mnie o zdanie rozpoczyna temat studia że przede mna jeszcze bardzo wiele nauki i nie w głowie mi zabawa ze ja sie chce kształcić ze to jest najwazniejsze dodam że ona nie skończyła studiów i do tego jeszcze moja trzydziestoletnia siostra która również nie skończyła studiów bo się zaciązyła i przerwała też się tak wymądrza obydwie jak się dobiorą to ciągle tylko jak czy sie szykuje juz do nauki ze przede mna jeszcze długa droga i tak jest zawsze juz chyba wszyscy wiedzą o moich wybujałych planach bo moja matka wszystkim to mowi . pamietam ze raz jej sie postawiłam że pojde jak bede chciała to powiedziala że schodzę na dno że bede robić za tysiac zlotych ze jestem skonczonym tumanem bez przyszlosci ze jestem głupia ze sie tylko do sprzatania nadaje..dobija mnie to wszystko mam ochote zrobic wszystkim na zloscm i nie isc nigdzie..moj chlopak juz sie ze mnie smieje ze daje sobie wchodzic na glowe. wszedzie czy przy stole czy na jakiejs sielnace rodzinnej zawsze za mnie wypowiada sie moja mama i opowiada o mojej przyszlosci..nie wiem co ja mam zrobic..

Gość maximo
jest tu kto

Gość maximo
??????

kurde jest teraz tyle szkol policealnych itp z tylkoma fajnymi kireunkami,ze nie trzeba sie o nic martwic... nawet bez studiow mozna przezyc...

radze wytlumacz to dokladnie swojej mamie powolujac sie na to,ze ona tez nie jest gornolotnie wyksztalcona :D i jest ok... moze to niespelnione ambicje

Zapytaj mamy i siostry : ,, A jaki mam wybrać kierunek? Taki jak wy skończyłyście ? A może wezmę z was przykład i tak jak wy pójdę na dno bez studiów?'' Masakra

Gość mżonka dżonka
niech se stara trajkocze do woli a ty rób jak uważasz to twoje życie :) tylko jak sie poparzysz to nie płakej potem :P

Gość nowa gracha
panikuje,bo ma złe doświadczenia,tobie raczej dobrze życzy,patrzy w przyszłość.ci,agle gada,bo ciągle o tym mysli.nie polecam robienia im na złość przez przerwanie nauki,ograniczysz swoje możliwosci na sensowną pracę,ale Ty tu decydujesz.

Gość mżonka dżonka
ona się o ciebie martwi matki tak mają :)

Ale co innego jak matka mówi ,,ucz się,bo ja się nie uczyłam i żałuję,a chcę,żebyś miała lepiej ode mnie'' , czy inne tego typu teksty a co innego jak matka mówi córce,że pójdzie na dno jak nie będzie się już uczyć po maturze.