Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missy x

o co chodzi temu nauczycielowi?!

Polecane posty

Gość missy x

mam 15 lat. jestem ładna wyglądam baardzo dojrzale, ludzie dają mi nawet 25 lat. ostatnio zmienili nam nauczyciela od fizyki. ciągle sie na mnie gapi, uśmiecha, żartuje, zawyża mi oceny i widocznie mnie faworyzuje, każdy w klasie to zauważył.. bierze mnie do tablicy a jak wracam na miejsce to gapi mi sie na tyłek. okej, może troche zboczony. ale ostatnio na sprawdzianie podpowiedział mi wzory, kiedy wziął mi zeszyt do poprawy, to przy moich bazgrołach na marginesie dorysował serce. dzisiaj, kiedy przechodził obok mnie [ ja siedze w ławce on dyktuje notatke ] posmyrał mnie po plecach i złapał kosmyk włosów. zatkało mnie.. czy ja to wyolbrzymiam czy on troche przesadza?!

Gość DDDDDASDD
nie pozwól sobie na takie jego zachowanie. krytykuj go przy całej klasie pól zartem pół serio. jak narysuje serce apytaj "a co mi tu pan za serce rysuje" niech sie głupio poczuje, a jednoczesnie niech nie wie ze robisz to swiadomie. jesli wyczuje ze udajesz taka głupiutka moze byc niemiły i udupic cie czy jakos tak. jelsi masz fajną wychowawczynię to jej to powiedz.

Gość zasmarkane dzieciaki na
ruchać mu się chce przecież to jasne a ty dziecko jesteś skoro o to pytasz

oo jaaaaaaaaa..:D:D:D ja pierdziele,jeśli to nie prowo to masz niezłego farta z fizy ale i niezłe przypał :D bo on na bank chce Cie przelecieć :classic_cool: a powiedz,on ma mniej więcej 20-30-40-50 lat? bo to istotny szczegół żeby zaliczyć go do zboczeńca bądź normalnego faceta :P

no nie koniecznie pedofil,bo jeśli ma 25 lat a ona wyglada na 25latke to to normalny facet :P

Gość missy x
ma z 40lat.. to nie prowokacja! nie wiem co robić, nie chce nikomu mówić, to ostatnia klasa, 2 tygodnie i już tego gościa nigdy nie spotkam

a no chyba że tak :O:O to stary jest :O uwązaj przez te dwa tygodnie,ale też nie przejmuj sie tak bardzo skoro to koniec ;)

Gość cien cienia
Kurde mialam podobny przypadek ale w LO. Facet od PO zdecydowanie na mnie lecial, nie bylo to fajne. Zrob cos z tym.