Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_joanna19

Chodzenie bez stanika- za czy przeciw?

Polecane posty

Gość panna_joanna19

Mam bardzo małe piersi, w zasadzie takie... w porywach B :D I w lato przy upałach nie chciałabym sie meczyc w staniku. Moje pytanie zatem brzmi, czy chodzenie bez stanika jest do przyjecia?

Gość jasne ze tak :)
Oczywiście!

Gość bobekk
jasne bez stanika chodźcie do pracy albo do koscioła albo po dziecko do szkoły

Gość asdasdasdasd
a po co do pryszczy stanik?

Gość WIMA
jak się ma dobrze dobrany stanik to nie powinien przeszkadzać jak się ma małe piersi to wypada, ale jak większe to wyglądałoby fatalnie według mnie

Janie umiem chodzić w staniku:( ZAWSZE pije mnie i to mocno pod prawym cyckiem i obojętnie, czy masz fiszbiny, czy poduszki, czy zwykły antlantik:o

Gość panna_joanna19
Czyli ze sa jeszcze osoby z podobnym problemem ;p Ja stanmików tez nie lubie... drapie i wcina sie w ciałko ;/ Na szczescie mam male cycole:D

Gość Monique222
a ja się czuję bez stanika jak naga :D nawet jak kiedyś miałam małe piersi to nosiłam stanik i to taki usztywniany żeby powiększał biust. teraz mam biust C i też noszę staniki . i krępuje mnie to jak mi sutki sterczą pod bluzeczką :o

Chodzenie bez stanika jest do przyjęcia jedynie gdy ma się bardzo jędrny biust. A i tak trzeba kupić sobie naklejki na sutki żeby nie wyglądać tandetnie

Gość WIMA
ja też nienawidziłam do czasu aż dobrałam naprawdę świetne leżące teraz o niebo lepiej się czuję i lepiej piersi wyglądają

Gość persefonae
jakbym miała B w porywach :D to by mnie nikt w upał nie zmusił do chodzenia w staniku... niestety pokarało mnie D/E i nie ma opcji, stanik musi być :O

Gość gdy miełam b chodziłam
bez stanika teraz mam d i juz nie da rady

Gość panna_joanna19
Nie no one pryszczy nie przypominaja ;p w reku sie mieszcza... hm... mojemu facetowi to nie przeszkadza a wrecz przeciwnie:D mam 19 lat wiec chyba wieksze nie urosna (oby)

Ale zawsze mnie ciekawiło, dlaczego w KAŻDYM staniku mnie tak pije pod prawym cyckiem:o Nie urosną już, nie bój żaby:D

Gość uyctujy
zmierz sie dokladnie a sie okaze pwnie ze nie masz b..ja mam wieksze i nie wyobrazam sobie wyjsc bez tsnika, nie lubie swiecic sutkami

Gość panna_joanna19
w miseczce b leża idealnie ;] co do tego ze pije pod prawym, hm... może jedna jest ciut większa, i z tego to wynika?

Gość panna_joanna19
Myśle ze chirurgia tu sie bedzie kłaniać bo innego sposobu nie widze. Mialam taki problem rok temu, okazało sie ze na jednej piersi zrobil sie krwiak i z tad wynikala różnica w wielkości (niewielka, ale dla mnie widoczna) i trzeba było ściągać igiełka...

Gość Roman Powazny
Lepiej nos stanik taki z wykladkami powiekszajacymi biust. Bo takie male dzyndzle jak sa bez stanika to sa bardzo niesmaczne.

Gość zdecydowanie za
Mój rozmiar to 70-75 D. Strasznie denerwują mnie wszelkie pushupy (jak tam włożyć piersi, skoro zamiast przestrzeni na nie, napchane jest nie wiadomo czego?!), uciskają i deformują piersi. Nawet przy cieniutkiej firance fiszbiny uciskają piersi na bokach i pod spodem. Uważam, że przy nie za cienkiej i nieprześwitującej odzieży chodzenie bez stanika powinno być zupełnie normalne. Mięśnie podtrzymujące biust mają wtedy trening. Nie jest prawdą, że z powodu braku bielizny po jakimś czasie będą wisiały do kolan. W kulturach, w których obserwujemy taki typ urody stosowane są specjalne masaże w celu uzyskania takiego efektu.

Gość bershkaa
wszystko wbranicach rozsadku ale obwislym cycom mowie stanowcze nie! odbiera mi to apetyt :]

Gość no wszystko ok alee.....
hm ja po domu zawsze chodze bez, czasem do sklepu bez, ale mnie np krepuje jak mi się sutki odznaczają:/ ale najchętniej czasem też bym bez chodziła;) A was nie krępuje, jak np sutki widac??

Gość TomcioWr
jak widać suteczki jest super

Gość gość
do autorki: Jak ma na imię Twój chłopak? Teoretycznie możesz tak chodzić, ale to niestety skutkuje zniekształceniem piersi. Młodość patrzy na wygodę, a potem się żałuje i trzeba nawet spać w staniku, żeby choć trochę tym piersiom pomóc mieć kształt.

Gość gość
Właśnie nie jest to prawdą,chodzenie bez stanika nie zniekształca a powoduje że biust ma sprężystość na długie lata - sprawdzone

Gość gość
mam 65E wiec tez mam male i chodze zawsze bez stanika, biust jest bardzo jedrny, sterczacy wiec ladnie wyglada, a sutki az tak bardzo sie nie odznaczaja - zalezy od koszulki, materialu chlopakowi nie przeszkadza ze chodze bez, jemu to sie podoba, a w pracy tez nikt nie zwraca na to uwagi :) nie wygodne sa staniki, zaczne je nosic jak bede miala 31l ale do tego czasu niech zyja wolne calym rokiem ;)