Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_joanna19

Chodzenie bez stanika- za czy przeciw?

Polecane posty

Gość
Dosc często chodze w upały np do sklepu itp bez stanika-mam większe piersi, ale bez wyglądają bardzo dobrze bo są sterczące.:P Przy odpowiedniej bluzce ( luźniejsza,nie jednolita albo zwiewna sukienka)sutki jak ktoś napisał aż tak bardzo sie nie odznaczają. Ale w stolicy tego nie robię...;) Tylko w pewnej nadmorskiej miejscowosci w której zawsze jestem przez sporą część lata;)

Gość gość
Moim zdaniem to wulgarne, to tak jak wyjść w bardzo obcisłej albo prześwitującej sukience bez majtek. Nie i już :)

Gość
także zdarzyło mi sie w byc sukience bez majtek hahahah :D:P Obcisła to jeszcze nie tak źle-gorzej jak jest taka zwiewna...:D:D:P Na szczęście to było tylko pare metrów do samochodu bo nie chciało mi sie zostać w mokrym kostiumie, a musieliśmy nagle wracać.:) Nie bądźmy tacy pruderyjni.:P Ale kobieta która widziałam w lato troche mnie zniesmaczyła-40pare lat, wielkie zwisające cycki i niebieska, prześwitująca bluzka.:o Pod pewnym kontem było widać wszystko jakby była naga.:O

Gość gość
Śliczne są piersi i jakie milutkie w dotyku. Kobiety są kochane, wiedzą jak poprawić nam humor i samopoczucie. ❤

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.

Gość gość
Wyciąganie kasy, przecież wiadomo że piersi podtrzymują mięśnie a nie stanik. Kobieta chodząca cały czas w staniku wystarczy że go zdejmie i wtedy widać jak bardzo ma obwisłe piersi.

Gość gość
Ja chodze w bardzo luznych bluzkach lub bardzo obcisłych i jest ok. Bez czuje sie duzo lepiej , a ze czasami prześwitują trudno.

Gość Joanna_29
Kiedyś nie wyobrażałam sobie, że można wyjść z domu bez stanika. Aż do pewnych wakacji w Hiszpanii - wtedy się przekonałam, że skoro nie przeszkadza to chybie połowie spotykanych na ulicy kobiet, to dlaczego ja ciąglę się męczę w tym upale. I tak już mi zostało :D Od kilku lat latem prawie cały czas chodzę bez i nawet niespecjalnie już zwracam uwagę, czy mi cycki prześwitują spod bluzki czy sukienki, albo sutki się odznaczają. Przyzwyczaiłam się do wgapiających się we mnie facetów i zupełnie mnie to już nie wzrusza. A za to jaka wygoda :) Niestety w pracy muszę siedzieć cały dzień w staniku i do tego jeszcze męczyć się w szpilkach :/

Gość gość
Super jak jesteście bez

Gość gość
Wolę chodzić bez, zakładam tylko do pracy.

Gość Agat

Bez wygodniej, nic nie ciśnie, nie ciągnie i nie ociera a skóra oddycha. Prawie przez cały urlop nie używam stanika. 

Gość Jola

Urlop od stanika polecam. Potem tylko ciężko się przyzwyczaić do noszenia gdy się wróci do codzienności. 

Gość Ann

Gdy się chodzi bez stanika to mięśnie piersiowe się wzmacniają i biust tak szybko nie obwisa. Ja stanik zakładam tylko do pracy i gdy muszę. Latem staram się tak dobierać ubrania aby prawie go nie używać, wtedy nic mnie nie ciągnie, nie ciśnie i nie ociera,a skóra oddycha.

Gość Lutia

Coś o tym wiem, w tamtym roku przez cały miesiąc wakacji nie nosiłam i potem było cięzko się przyzwyczaić do noszenia go w pracy. Czasami już po wyjściu ściągałam.

Gość Lutia

Coś o tym wiem, w tamtym roku przez cały miesiąc wakacji nie nosiłam i potem było cięzko się przyzwyczaić do noszenia go w pracy. Czasami już po wyjściu ściągałam.

Gość Marta

Latem bez stanika jest wygodniej, nic nie ciśnie, nie ciągnie, nie ociera, nie piecze i skóra oddycha. Tak samo jak nagie pływanie i opalanie na plaży naturystów daje dużo radości.