Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżbyromantyk

Chciałabyś takiego faceta?

Polecane posty

Gość czyżbyromantyk

czyżbyromantyk Witam szanowne Panie Jak wiemy, mężczyzna jest stworzony do prokreacji, dlatego jego instynkt powinien być ukierunkowany genetycznie na uwodzenie kobiet. Różnie z tym bywa, ale generalnie typowy, być może prawdziwy facet to taki, ktory ogląda sie za kobietami, podrywa je, flirtuje, podświadomie rozbiera, dązy do wieńczącego nabicia na swój totem zwycięstwa. Jak można się domysleć, nie jestem taki, i stąd. ten, trącący jakimś infantylnym tłumaczeniem, prowizoryczny temat. Być może jestem wieczystym singlem, charakterologicznie dominujący w swoim towarzystwie, choć miałem kilka, mniej niż więcej, związków, dodajmy nieudanych. Nie oglądam się za kobietami , śmieszą mnie te tabuny dziewek, ślimaczących się, świecących biustami, wszystko to w oprawie absolutnej tandety, jakiś emocjonalnych kalesonów, bez wewnetrznego wyrazu, po prostu galeria woskowych ciał. Odsłonięte nogi są, cycki są, kobity poprawiają włosy, ale gdzieś tu mi czegoś brakuje. A przecież ja miewam myśli o jakimś zwyczajnym, w tej niezwyczajności, jakimś galaktycznym emocjonalnie spacerze po piasku nad morzem, nie dotykając się nawet, tylko ukolysać się cyrkulacją wewnętrznej harmoni..Przecież to jest kosmos. Ta cisza...szum fal..i ten przepływ energi...coś czujemy, aha może to już dzisiaj? Anal z połykiem to jest przy tym pikuśinski przez duże P.

Gość M a ł a C z a r n a
Zostaniesz starym stulejkarzem 🖐️

Gość aha i ach i aha i ach
energii

Gość jeśli kobiety cię nie rajcują
to nie jest dobrze

Gość agusia19a
Tak, chcialabym takiego faceta

Gość aha i ach i aha i ach
Aha, i jeszcze harmonii

Gość ALLAma KOTTA
Mam takiego. Prawdziwy Skarb. Niestety pochowaliście się głęboko i ciężko do Was dotrzeć. Ale moja cierpliwość się opłaciła.

Gość romcio
Bardzo inteligentne i wartościowe kobiety też kuszą swoimi wdziękami. Nie ma w tym nic tandetnego. Kobieta chce się podobać fizyczne facetowi, z którym che się potencjalnie związać. Ja będziesz zwracał uwagę tylko na intelekt to co najwyżej możesz zostać "przyjacielem". Kobieta chce być podziwiana za swoje fizyczne atrybuty także. :)

Gość mam 36 lat
Mam 36 lat i od zawsze marzyłam o takim mężczyźnie to już niestety chyba gatunek na wyginięciu jak kobieta nie wygląda jak modelka to mężczyzna nie zwraca na niż uwagi szkoda zawsze mówiłam, że ja swój punk G mam w mózgu i właśnie mózg się liczy dla mnie przede wszystkim.

Wprowadzenie przekonało mnie jeszcze bardziej do zostania wieczną stara panną:) dalszy ciąg jednak był przykładem odrastania od normy 0,1% samców, którzy także niczym wdzięcznym się nie wykazują. Chociaż mówiąc o cyckach i nogach tak za bardzo od formy zapładniającego samca nie odrastasz;). Co innego kobiety, ale niestety kobiet o cechach kobiety jest coraz mniej na tym świecie...

"śmieszą mnie te tabuny dziewek, ślimaczących się, świecących biustami" Ale zaraz... 90% facetów śmieszą! One dają więc oni biorą. Smieją się przed i po. W trakcie po prostu nie wypada :) A Prawdziwe Kobiety czekają spokojnie aż się je znajdzie.

Gość samira chandra
anal z połykiem :D:D

Gość a ja powiem tak że nie
Nie chcę opiniować uczuć i pragnień autora ale... wiem czym to śmierdzi... NIETOLERANCJĄ!!!!! Odpowiadam: nie, nie chciałabym!!!!!!!! Tacy faceci zasuwają jakimś pseudoromantyzmem który łatwo kupić, bo ładnie brzmi, a potem dziewczyno... nie daj Boże ubierzesz za krótką spódnicę (toż to tandeta i żenujący ogół tak robi) i już 'zniesmaczony', albo jeszcze gorzej zwyczajnie lubisz seks, bo lubisz fizyczną bliskość, lubisz chodzić na dyskoteki, albo jeść hamburgery. Wieczne udawanie i niepewność bo przecież nie wiesz czym możesz dowieść swojej 'przyziemności'. O nie! Byle nie taki facet! Facet z pogardą dla jakichkolwiek kobiet to facet skreślony.

Gość zerojdynkowa królowa
Nudziarz, to Ty znowu filozofujesz? :-)

Ty wybierasz - ty decydujesz, a czy dostaniesz to czego chcesz - to juz kompletnie inna bajka ... w kazdym razie zdecydowanie nie jestes Alfa wiec dostaniesz to, co zostanie na koncu. Takimi prawami rzadzi sie natura i nic na to twoj romatnyzm nie poradzi.

Gość czyżbyromantyk
Chłopie Alfa nie ma nic wspólnego z wyyrywaniem lasek!, Jestem alfa i dlatego jestem bardzo wybredny, a obce cycki mnie nie ruszają. Nie ten wiek.