Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikatkaaa

WITAMINY W CIĄZY - powinno się przyjmować czy nie ?

Polecane posty

Gość mimikatkaaa

mam pytanie do mam i przyszłych mam Jak zapatrujecie się na przyjmowanie witamin w ciązy ? Powinno się je brać czy lepiej zastąpić zdrową dietą bogata w warzywa i owoce ? Jak myslicie ? jak było u was ? Przyjmujecie , przyjmowałście ?

moim zdaniem powinno ale na własna reke nie ja brałam Feminatal i dla mnie to dobry preparat

Gość sonomedica
Brałam witaminy przez pierwsze dwa miesiące, kiedy mi się przypomniało:) Moja pani doktor sama zasugerowała, że lepiej dbać o siebie po przez zdrowe odżywianie niż połykać tabletki.

to zalezy jakie ma sie wyniki morfologii, jak masz anemie to oczywiscie ze brac, ale jesli nie to po co? skoro mozna jesc fajnie :) ja nie bralam i nie biore

Gość jeszcze przed rozwiązaniem
Moje początki ciąży przypadły na okres jesienno-zimowy, dlatego moja pani doktor zaleciła mi witaminki sztuczne, bo wiadomo, że zimą trudniej o naturalne. Kupiłam w aptece Feminatal N, przez cały okres ciąży bardzo dobrze się czuję. Biorę też magnez (na skurcze łydek) i żelazo.

Gość ciezarowkaa25
ja biore feminatal 400 wcześniej 800 i tak łatwo się mówi że bedzie się zdrowo odżywiać - ja mam warzywowstret i mdłości straszne wiec wole mieć pewność ze maluszek ma witaminki jakie mu trzeba