Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca 2010

Lepper moim kandydatem?

Polecane posty

Gość wyborca 2010

http://www.test-wyborczy.pl/ Zgodność Twoich odpowiedzi: Andrzej Lepper 78,85% Janusz Korwin-Mikke 67,31% Andrzej Olechowski 65,38% Waldemar Pawlak 63,46% Kornel Morawiecki 63,46% Grzegorz Napieralski 61,54% Marek Jurek 51,92% Jarosław Kaczyński 51,92% Bronisław Komorowski 51,92% Bogusław Ziętek 48,08% Andrew jest niszczony przez media ale poglądy ma ok, Kaczor i Komor to prawie to samo co zawsze twierdziłem i ten teścik też to potwierdził :P

Gość ale idiotka
Oł mi got

Gość irqa.
Media na sile wciskaja Komorowski albo Kaczor tak jakby innych nie bylo.Ja bede glosowac na Leppera,gosciu w deche.Z takimi trzeba trzymac.

mi wyszło ze bogusław zietek,na drugim miejscu napieralski.

Gość ej a lepper kandyduje
??? bo miałam nie isc na glosowanie ale jak on kandyduje to pojde i zaglosuje na niego

Gość ale idiotka
Janusz Korwin-Mikke 91,3% Andrzej Lepper 61,96% Kornel Morawiecki 60,87% Marek Jurek 59,78% Waldemar Pawlak 55,43% Jarosław Kaczyński 51,09% Bronisław Komorowski 46,74% Andrzej Olechowski 43,48% Grzegorz Napieralski 38,04% Bogusław Ziętek 29,35%

Gość a pamiętacie Giertycha?
Obejrzyjcie co warty jest lansowany przez media PiS i dlaczego w 2007 przestraszony Kaczor robił prowokacje przeciwko Lepperowi (chodziło o upadek koalicji a w konsekwencji wcześniejsze wybory bo Państwowa Komisja Wyborcza odrzuciał sprawozdanie PiS i partia ta musiałaby zwracac do budżetu 65 milionów złotych) http://www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 wybór między PO a PiS to wybór twarzy a nie programów bo programy oni mają identyczne

Janusz Korwin-Mikke 67,31% Kornel Morawiecki 65,38% Andrzej Olechowski 59,62% Grzegorz Napieralski 57,69% Waldemar Pawlak 55,77% Jarosław Kaczyński 51,92% Bronisław Komorowski 51,92% Andrzej Lepper 48,08% Marek Jurek 46,15% Bogusław Ziętek 38,46%

Gość Gocha WLKP
Waldemar Pawlak 71,15% Andrzej Lepper 67,31% Kornel Morawiecki 65,38% Marek Jurek 61,54% Bogusław Ziętek 59,62% Grzegorz Napieralski 59,62% Janusz Korwin-Mikke 57,69% Jarosław Kaczyński 55,77% Andrzej Olechowski 51,92% Bronisław Komorowski 51,92%

Gość Gocha WLKP
i co teraz , mialam głosować na Bronka i pipa:D

Gość ale idiotka
zagłosuj na Pawlaka, zgodnie z wynikiem

Gość Gocha WLKP
nie zagłosuje na Pawlaka bo wygrają mohery czyli Kaczogrody:D , zagłosuje na Bronka i tyle! :P

Gość ale idiotka
ale w I turze powinno się głosować zgodnie ze swoimi poglądami. Dopiero w II na tzw. mniejsze zło. Ale rób jak uważasz. Twój wybór. zapraszam na www.kontestacja.com o godzi 18:00 audycję poprowadzi Martin Lechowicz

Gość Gocha WLKP
hm.... może masz rację:D ale jesteś pewna/ny ,że druga tura będzie?:)

Gość Gocha WLKP
kurdde , nie znoszę tego Pawlaka:D

Gość ale idiotka
myślę, że tak chociaż w życiu niczego nie można być pewnym e rób jak uważasz ja tam głosuję na Korwina,a w drugiej się obaczy kto w niej będzie

Gość ale idiotka
ja też nie znoszę Pawlaka. taki robocop z niego

Gość Gocha WLKP
żaba robocop:D

Gość polskę trzeba zLepperować
:D

Gość irqa.
Zobaczcie,u wszystkich Komorowski w tyle a tak chcieliscie na niego glosowac ;p

Gość Gocha WLKP
no kurde , zrobiłam ten test jeszcze raz tylko ,że odp-nie wiem zamieniłam na tak lub nie i wyszło mi Waldemar Pawlak 76,92% Andrzej Lepper 73,08% Kornel Morawiecki 65,38% Grzegorz Napieralski 65,38% Jarosław Kaczyński 61,54% Marek Jurek 61,54% Andrzej Olechowski 57,69% Janusz Korwin-Mikke 57,69% Bogusław Ziętek 53,85% Bronisław Komorowski 50% NO PAWLAK JAK NIC!!!

Gość ale idiotka
ja głosuję na Korwina z powodu poglądów, głównie na unię europejską i podatki i jaikiś czas temu miałam okazję z nim porozmawiać, to na prawdę miły, sympatyczny, uprzejmy człowiek. Nie jest taki, jakim go przedstawiają w mediach.

jak wszyscy tak będą głosować że w I turze nie na Bronka tylko wg sumienia to wygra Kaczka i się nie pozbieracie przez 5 lat :D

Gość boo jaa tańczyć chceeeeee
No właśnie, jak kandydat, który wam najbardziej odpowiada ma mieć jakiekolwiek szanse skoro od razu go skreślacie żeby głosować na jednego z kandydatów promowanych przez media. Jeśli każdy myśli podobnie to rzeczywiście mamy w Polsce super wybory, tylko między 2 kandydatami :O

Gość ale idiotka
Zrób jeszcze raz. Do trzech razy sztuka ;)

Gość Gocha WLKP
bo powinno sie głosować dając każdemu kandydatowi punkty jak na EUROWIZJII :D:D:D

Gość linoskoczek.
up

Gość pchełka kis kis
a mi wyszło tak: Bronisław Komorowski 64,06% Andrzej Lepper 57,81% Bogusław Ziętek 57,81% Waldemar Pawlak 57,81% Grzegorz Napieralski 57,81% Jarosław Kaczyński 54,69% Kornel Morawiecki 51,56% Andrzej Olechowski 48,44% Marek Jurek 48,44% Janusz Korwin-Mikke 43,75%

Gość praaaaaaaaaaaaża
Andrzej Lepper 66,67% Waldemar Pawlak 62,96% Kornel Morawiecki 59,26% Bronisław Komorowski 59,26% Marek Jurek 51,85% Grzegorz Napieralski 51,85% Janusz Korwin-Mikke 51,85% Jarosław Kaczyński 48,15% Bogusław Ziętek 44,44% Andrzej Olechowski 40,74%