Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majteczki w kropeczki łohohoho

Okres? Plamienia? ??? ???

Polecane posty

Gość Majteczki w kropeczki łohohoho

Witam zrobiłam test ciążowy 3 dni prze @ i wyszły dwie kreski z tym, że ta druga blada. W dniu spodziewanej miesiączki ją dostałam (wczoraj):/ Dodam, że zwykle trwa 5 dni ale wczoraj prawie nic nei leciało, przez całą noc na podpasce też nic nie było za to dzisiaj jest nie co więcej ale i tak mniej niż zwykle. Zawsze miała 2/3 pierwsze dni bolesny okres a teraz nic mnie nie boli... Chciałabym się dowiedzieć czy to może być jednak ciąża? Trochę poczytałam o ciąży biochemicznej i myślałam, że to to ale krwi jest mało , na początku była też ciemno brązowa a teraz jasno czerwona, żadnych skrzepów, nic.... Bardzo proszę o poradę. Pozdrawiam!!!! & Dziękuję

Gość 14 dzien cyklu
z tego co czytalam to w ciazy na poczatku plamienia moga pojawic sie w czasie kiedy powinna wystapic miesiaczka ;) poczekaj kilka dni i powtorz test :)

Plamienia we wczesnej ciąży mogą być z różnych powodów:1zagnieżdżenie się zarodka,2po stosunku,3gdy dochodzi do poronienia.Najlepiej zrób betę,bo jest najpewniejsza,a jeśli będziesz chciała powtórzyć test domowy to najwcześniej po1dniu spodziewanej@!Jeśli wyjdzie,że jesteś w ciąży,to nie powinnas bagatelizować tych plamień!