Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada 0012

Skąd mleko w piersi? Nigdy nie byłam w ciąży i teraz też nie jestem!?!

Polecane posty

Gość Ada 0012

To znaczy myślę, że nie jestem... zresztą gdybym nawet była, to dopiero około 6 tygodnia, ale to bardzo mało prawdopodobne, testy są negatywne itd. Nie wiem nawet czy to faktycznie mleko, nie mam dzieci, nigdy nie karmiłam, piszę mleko, bo tylko z tym to kojarzę. Pojawia się od czasu do czasu kiedy ścisnę pierś, np. kiedy leżę lub badam piersi, jest to zaledwie jedna kropelka, nie jakaś wielka ilość, jest to jasne, koloru powiedzmy beżowego i ma lekko lepką konsystencję. Dodam, że chodzi tylko o lewą pierś. Pierwszy raz zauważyłam to 2 miesiące temu, kiedy @ spóźniała mi się o jakieś 2 tygodnie, wtedy lekarz stwierdził, że nie jestem w ciąży i faktycznie @ przyszła w 40 dniu cyklu. Ostatni cykl był normalny, tzn. 27 dni. Jak myślicie, co to może być???!

Gość m alineczk a
A może jednak jesteś w ciąży i to od dwóch miesięcy ;) Słyszałaś o kobietach co nie wiedziały że są w ciąży nawet do 6 miesiąca? Nie wiem dziwne to trochę idź do lekarza i tyle.

Gość gegegegeggegegegege
Zgłoś się do ginekologa endokrynologa, możesz mieć jakieś zmiany hormonalne, za duży poziom prolaktyny np i dlatego mleko. Warto zrobić badania krwi. Poza tym radziłabym zrobić usg piersi żeby sprawdzić czy nic niepokojącego tam się nie dzieje. W ciąży tak szybko wydzielina się nie pojawia.

Gość oczywiście mozesz
miec za duzy poziom prolaktyny , ona hamuje owulacje ( blokuje progesteron) , a co za tym idzie mozesz miec nieregularne miesiączki i problemy z zajsciem w ciąze Jesli przypuszczasz ,ze mozesz być w ciązy to zrób test , ale jesli nie jestes to idz do lekarza i zrób badania na prolaktyne

Gość .,.,.,.,.,--
nnnnnnnnnn

Gość ciekaweeee
/