Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajatotoja

BIUSTONOSZE - Triumph, a 'bazarek'...

Polecane posty

Gość Ajatotoja

Witam! Mam pytanie do kobietek, które wypróbowały biustonosze różnych firm. Ja kupuję biustonosze max do 20 zł w tanich sklepach... Mam miseczke C i biustonosze strasznie szybko się rozciągają. Czy biustonosze z triumpha są o wiele wytrzymalsze, czy szkoda kasy? Moja koleżanka twierdzi, że ona nie widzi różnicy, bo i te tanie i te drogie tak samo szybko się rozciągają... Może to zależy od rozmiaru biustu?

ja mam A czasem B kupuję różnie, ale niektóre nosze latami, nigdy mi się stanik nie rozciądnął...wydaje mi się , zę push up się nie rozciąga

Gość Ajatotoja
No ja miesiąc i już mi "wiszą" :O

kup sobie porzadny stanik, ktory bedzie dobrze dobrany a triumph jest nienajlepsza marka

Gość ale ty kupujesz takie
z fiszbinami czy bez? bo ja mam większość z fiszbinami i żaden (a tanio je kupiłam w malutkich sklepikach z bielizną) mi się nie rozleciał i nie rozciągnął...

Gość Ajatotoja
No właśnie boję się wydać 150zł na stanik, który po miesiącu i tak wyrzucę :( Dlatego pytam tutaj czy jest duża różnica w jakości.

Gość malinka pomidorek
ja mam rozmiar cyckow 80 f i kupuje takie firmowe place za nie po 150 zl i wzwyz po roku noszenia troche sie zniszczyly razu kupilam z bazaru za 30 zl i sie rozwalil w miesiac malo tego wyskoczyl drut i mnie zranil a wogole cycki mi wylatywaly

Gość Ajatotoja
Wszystkie mam z fiszbinami i utwardzane. Nie mam miękkich, bo nie lubię. Większość to push-upy...

Gość rwvtt4t24
wpisz w google - balkonetka, a pozniej lobby biusciastych :) ostrzegam - wciąga :D

Gość ale ty kupujesz takie
to ja nie wiem, gdzie wy kupujecie staniki :/ ja nie wydaję więcej niż 25 zł, a mimo to moja bielizna się doskonale trzyma, nawet po praniu w pralce z wirowaniem :D

Gość malinka pomidorek
moim zdaniem ogromna roznica jest jakosciowo i wogole komfort jest a z bazaru stanik nie daje komfortu

Gość jisejisejise
mam z trumpha biustonosz, noszę niemal dzień w dzień od 2 lat, piorę co 2-3 dni, czasem nawet co dzień bo dzięki temu jest ciaśniejszy, ale obwód to pikuś, na oku mam nowy zakup, bo w tym rąmiaczka się rozlazły i nie ma w nich już sprężystości, uważam że 2 lata to dużo, tym bardziej, że najlepsza marka to to nie jest

Myśle ze Twojej kolezanki napewno nie stac na Trumpha. Dlatego mowi ze nie widzi roznicy miedzy ta firma a bazarem :P. Ramiaczka sie nie skrecaja, kolor nie bleknie, miseczki nie deformuja. A bazarowe sa po jednym, dwoch praniach do wyrzucenia.

Gość oliwia005
aj tam, nieprawda ze bazarowe sa do wyrzucenia po 3 praniach. cale zycie nosilam z bazaru i super mialam podtrzymany biust, nic mi nie wylatowalo i nie obwislo. oczywoscie na bazarze tez trzeba umiec dobrac, nie kazdy z bazaru jest dobry. Pozatym zawsze kupowalam ciut za ciasny w obwodzie, bo wiadomo ze sie troche rozciagal. Niestety od jakis 2 lat nie produkują tych co zawsze kupowalam (albo u mnie w miescie juz nie moge ich dostac), i zlikwidowali obwod 70, wiec najmniejszy teraz jest 75 ktory dla mnie jest za szeroki. Zaczelam wiec kupowac w zwyklych sklepach, przez internet, itp.. i musze powiedziec ze jedyny stanik ktory sie nie rozciagnal po 2 latach noszenia i prania na okroglo to jest Panache Inferno!! w taki biustonosz warto zainwestowac. wszytskie inne to jedno i to samo, triumph, i inne bzdety rozciagaja sie tak samo jak bazarowe. Moze jakos miseczki jest leosza ale na pewno nie jest on wart swojej ceny!!!! z reszta wygodniej mi bylo w tych bazarowych i lepiej lezaly. wiec jak wydac kase to tylko na panache inferno (innych modeli nie mialam). tylko tez musi byc dobrze dobrany rozm

Gość Ajatotoja
No to mnie dziewczyny przekonałyście :) Dzięki wszystkim! W weekend sobie jakiś kupię ;)

Gość Pani Bovary
Akurat Triumpha strasznie nie lubię. Ich staniki sa beznadziejne po prostu. Fasony tylko dla starych bab, a te mniejsze mają jakies dziwne miseczki. Bazarowe staniki sie robią szare po jednym praniu, mają ramiączka koloru "brudnego" - jak ktoś lubi to ok. Poza tym wylatują druty, kulkują się, rwie się koronka. Ja lubię nasze polskie firmy Ava, Konrad np. Esotiq ma tez ladne wzory i mocne biustonosze. Nigdy tez nie piore w pralce bo szybko sie niszczą. Wolę raz w tygodniu namoczyć kilka staników i lekko przeprać niz wirowac w pralce. Wtedy mają dłuzsza "zywotnosc" ;) Poza tym nie wyobrażam sobie mieć jednego stanika i chodzic w nim dzien w dzien caly rok?????? !!!!!! jak ktoras wyzej tu napisala. Jak to mozliwe? Zrozumiem jedynie wzgledy finansowe...

Gość malllinnnkkkkaaa
bardzo dobre sa z la senzy. dlugo sie je nosi, z dobrych mterialow i naturalnych. mam staniki z triumpha i tez sa dobre. ladnie ukladaja piersi, nic mnie nie cisnie przy fiszbinach. warto zainwestowac w dobry biustonosz, w koncu ma on nosic Twoje skarby:) moze dobierasz zle rozmiary, ze sie tak rozciagaja. za licealnych czasow, jak nei mialam kasy, tez nosilam takie tansze, niemarkowe i nie rozciagaly mi sie w tak krotkim czasie.

Gość malllinnnkkkkaaa
przypomnialam sobie, ze w tych tanich szybko fiszbina mi wylatywala, bo robila sie dziura. teraz z tymi z la senzy i triumoha nic takiego sie nie dzieje, zadnego problemu

Gość malllinnnkkkkaaa
kiedys mialam pare podejsc do tych z bazarow, ale do tej pory leza tylko przymierzone - jakies sztuczne, dziwnie piersi wygladaja. moze mam cycki niewymiarowe:)

Gość malllinnnkkkkaaa
a to panache inferno to jakas firma czy model biustonosza?

Gość rwvtt4t24
panache to firma....

Gość klebek drutu
Niestety każdy stanik sie po jakimś czasie rozciągnie, zwlaszcza, jak ma sie wiekszy biust. Ja mam C/D i kupuję z la senzy, które niestety też się rozciągaja, ale znacznie wolniej, niż tańsze.

w Polsce firmowki bym nie kupila bo mnie nie bylo na to stac, ale zagranica tam gdzie mieszkam nie ma takich wygorowanych cen.. z bazarku staniki kosztuja 10euro a te firmowki 15-30, teraz sa promocje 50% taniej, wiec jeszcze lepiej ;)

Gość gość
ja korzystam z biustonoszy ALLES ! a co ! zrobie małą reklame ! sa naprawde super ! rozmiarów duzo, rodzai jeszcze wiecej ! polecam naprawde :D heheh

Gość gość
na małe cycki to i bazarowe sie nadaja, ale jak ktos ma duzy biust, to niestety trzeba zainwestowac w dobry stanik

Gość madzia5657
Ja kupuję tylko biustonosze firmy Kostar. Polecam. Uszyte w Polsce a nie w Chinach, bardzo ładne, wygodne i w rozsądnej cenie. Tutaj macie link: www.kostar.com.pl

Gość gość
Mam do sprzedanie kilka bardzo ładnych i wygodnych biustonoszy Triumph Classic Luxe W - zmienił mi się rozmiar, a miałam spory zapas kupiony - teraz leżą.. Zapraszam na Allegro, użytkownik wen85

Gość gość
Jestem braffiterka . Pamietajcie drogie kobietki dobrze dobrany PAS OBWODU PODTRZYMUJE NASZ BIUST! Nie ramiaczka. Zmierzcie sobie same obwod pod biustem. np masz 74 cm pod. Zaokraglasz do pierwszej cyfry czyli obwod 70 Jeszcze lepiej jezeli uda nam sie dobrac mniejszy obwod.. i tu zasada Jezeli zmniejszamy obwod to automatycznie miseczka idzie rozmiar do gory! Czyli mialas np 75d nastepnie 70E Chetnie doradze :)