Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajatotoja

BIUSTONOSZE - Triumph, a 'bazarek'...

Polecane posty

Gość gość
trum trum misia bela misia kasie konfacela misia a misia b misia kasia konfa c

Gość gość
Noszę biustonosze z triumpha rozmiar 70C,D wcześniej z mniejszą miseczką też nosiłam super model czarny,gładki z do głębokiego dekoltu i odpinanymi ramiączkami miałam go przez jakieś 3lata i zapłaciłam ok 80zł. Kupuję średnio raz do roku, modele z wyprzedaży,udało mi się nawet kupić miękki stanik za 29zł. Są najlepsze z jakich mi się udało do tej pory kupić, mimo iż tetsowałam też polskich firm w cenie do 100zł-kurczyły się obwody i miseczki. Miałam oczywiście też modele bazarkowe-stanik na kilka użyć, wypadają druty,koronki się rozrywaja i zniekształcają gąbki mimo prania w worku do bielizny. Staniki z triumpha nie zmieniają w ogóle obwodu, doskonale dopasowują się do mojego kształtu biustu; w zeszłym roku kupiłam 2 takie same modele tylko inne kolory.

Gość gość
Ja mam kilka z triumpha z esotiqe i z Konrada i sa świetne, bez porównania do tych bazarkowych :) Polecam kupić choc jeden dobry stanik, dopasowany do twoich wymiarów odczujesz różnicę od razu :)

Gość gość
ja kupuje staniki w tk maxx roznych firm, triumfa, ck, dkny i musze powiedziec,ze w obwodzie to perdzej czy pozniej to kazdy stanik mi sie wyciaga, pewnie powinnam bardziej delikatniej je prac.

Gość gość
jak kupujecie za duze obwody to co sie dziwicie? :D

Gość Alicja_88
Staniki najlepiej prać ręcznie lub po prostu na praniu ręcznym - jeśli nie chcemy aby się wyciągały, ewentualnie są jeszcze takie 'siateczki' specjalne do prania, podobno pomagają, ale nie widzę równicy, najlepiej chyba prać w rękach. A co do firmy to ja kupuje z firmy Alles, na prawde dobra Polska jakość bielizny.

Gość ankap
Całkowicie się zgadzam. Z Allesem nigdy nie miałam żadnego problemu. Dobra jakość, a i cena nie jest jeszcze najwyższa.

Gość gość
Sa rozne dobre firmy. Ja mam z panache za ktorego placilam ze 180zl i mam go w swietnym stanie juz 3lata. Moj rozmiar to 70-75 F-G czasem H. Rozmiar rozmiarowi nie rowny wiadomo. Dlatego trzeba dopasowac. Kupuje oczywiscie miekkie bo nie lubie oszukiwac, po co; koronkowe z fiszbinsmi. Bardzo sobie chwale Ewe Bien, ale także Chrisa. Za kazdy place powyzej 200 czasem ale sa to dobrze wydane pieniadze. A jesli obwod sie wam rozciaga to moze wina tego ze niektore z Pan zapinaja odrazu na ciasniejszy? Sama tak robilam kiedys kiedys. A to blad.

Gość Aszana
Żaden nie jest dla mnie tak wygodny jak Alles

Gość gość
Zgadzam się Alles na propsie

Gość marcha
Ja kupuję zawsze staniki w liparie.pl Mają fajne ceny, ciekawe fasony i naprawdę duży wybór. Jak dla mnie nie ma lepszego sklepu internetowego z bielizną.

Gość Anulkkkka
Ja też jestem bardzo zadowolona ze staników Alles, przede wszystkim dzięki ich stosunku: jakość do ceny :) Polecam! :)

Gość kruellla
Ja tam wolę sklep liparie bardzo dobre ceny, fajne fasony i najważniejsze, że dobrze się w nim czuję. Niewygodna bielizna potrafi się dać we znaki...

Gość Dk98
Bielizna wizytówką każdego człowieka .. nie wyobrażam sobie mieć 'sinego' czy ' szarego' stanika który kiedyś był biały .. po prostu masakra jak widzę takie coś to aż mnie nosi. Ładna bielizna pojęcie względne . Marki takie jak Triumph Viania Esprit itp są świetne . u Wolę wydać raz w miesiąc ponad 100zł na jeden stanik niż 5 za 20zł bo to jest porażka . po pierwszym praniu nadaje się do wyrzucenia . a te markowe jednak można mieć nawet do kilku lat . i z licząc to wszystko to opłaca się kupować lepsze i droższe niż tanie i badziewie . Promocje także są więc nie przegapcie okazji :) szperajcie po necie i znajdziecie coś dla siebie . ja znalazłam i mam ulubioną stronkę www.ekubas.pl

Gość Dk98
Ja kupuję biustonosze firmy Triumph są bardzo wygodne fiszbiny nie wychodzą naprawdę są dobrej jakości .. Mają gwarancję 2 lata wiec jak się coś dzieje to można dać na gwarancje choć mi nigdy nic się z nimi nie działo :) Zamawiam już ****ardzo długo :) Zamawiam je na stronie internetowej wiec nawet nie muszę wychodzić z domu :) Strona zaufana , przesyłka do max 3 dni :) Ja zamawiam i jestem bardzo zadowolona :) http://www.ekubas.pl/ Polecam :)

triumph to droga chała. ja kupuję tańsze, ale często, i pasujące na mój biuścik, nie oszczędzam na cyckach

Gość gość
Ja powiem wam, że kiedyś kupowałam biustonosz w sklepach typu atlantic, triumph itd, ale teraz nie wyobrażam sobie zakupów w innym sklepie niż w Salonie Zdrowego Biustu Gabriel w Pruszczu. Tam przynajmniej dowiedziałam się jaki mam autentyczny rozmiar biustu :)

Gość WirginiaMey
Ja szukam staników dobrych marek, tylko w promocyjnych cenach;) Np teraz ogarnęłam stanika TRUMPHA! z kodem rabatowym http://kuponiarnia.pl/promocje/telimena/ prawie na 70% :)

Gość bombii
Ja swoje biustonosze od pewnego czasu zaczęłam kupować wyłącznie w Liparie i wyboru nie żałuję, bo takich fasonów nie można wszędzie dostać.

Gość tótka
Ja uważam, że co jak co, ale na bieliźnie nie ma co oszczędzać czy decydować się celowo na tę gorszej jakości. Kupuję w Liparie.pl i naprawdę nie znam lepszego sklepu.

Gość troszka
Ja również wolę oryginalną bieliznę z www.liparie.pl fajne modele, bardzo kobiece i świetnie się w nich czuję.

Gość gość
a mi się niesamowicie podobają stroje kąpielowe, które widziałam ostatnio w Triumphie w Centrum Janki :) bardzo zmotywowały mnie do ćwiczeń :P

Gość wkoncu
Ja mam niewielki rozmiar biustu, nie byłam nigdy zadowolona z bielizny, nie potrafiłam jej dobrze dobrać, ale któregoś razu koleżanka zamawiała sobie bieliznę w www.liparie.pl i mi poleciła zrobić to samo. Trafiłam na fajny model, który optycznie powiększył moje piersi. Jestem zachwycona:)

Gość gość
Z Triumph mi się osobiście najbardziej podobają biustonosze Amourette, kupiłam ostatnio w centrum janki pod Warszawą, bo był zarówno wygodny, jak i pięknie przyzdobiony koronką, a ekspedientka jeszcze umiała mi doradzić, który model będzie najlepiej na mnie leżał.

Gość gość
W Centrum Janki jest już nowa kolekcja Triumphu, bardzo uwodzicielska :)

Gość werka991
Hmmm... nie jestem ani za jednym ani za drugim jeśli nie wiesz dokładnie jaki masz rozmiar. Najlepiej udać się do https://www.paryzanka.eu/nowosci Mają świetną ofertę. Na stronie znajdziesz wiele fachowych porad dotyczących biustonoszy

Gość gość
Kupując Triumph macie gwarancje na niego a przeważnie nic się z nim nie dzieje . Także polecam z czystym sumieniem. http://www.ekubas.pl/ Mają promocję dość często