Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pritiłomen

bezczelność ciężarnej

Polecane posty

Gość bezczelność
dzis nie umiesz zrozumiec innych ze moga byc zmeczeni wiec pozniej nie zrouzmiesz wlasnego dziecka ze przyjdzie ze szkoly padniety a zagonisz go na pole bo ktos musi na takiego nieroba jak ty pracowac i nie oszukujmy sie wszyscy teraz widza i wiedza ze nie pracujesz i bajki opowiadasz prawda??

Gość same pieprzone miastoki tu
jak to dobrze trzymac sie od miastokow z dala, raj na ziemi dzieci kochane sluchajcie dziadzia madrego córa moja kiedys tez raz powiedziala stul pysk do swej drugiej siostry i tak po gebie dostala i dupie ze na drugi dzien przyszla prosic o wybaczenie ,

dawno się tak tu nie ubawiłam:) miło ,że w kimś wzbudzam takie emocje ,bezczelność to już chyba dziś ze stresu nie zaśnie,ale to nic ,w autobusie odeśpi:D

Gość bezczelność
pewnie stylowaa sie podszyla pode mnnie bo zamilkla

Gość bezczelność
spokojna twoja rozczochrana glowa o moj sen a jak w autobusie spi sie najlepiej ale co ty mozesz o tym wiedziec jak caly dzien pewnie na kanapie lezysz

Gość stylowa ty ponoć taka kura dom
owa zabiegana co robisz w nocy do późna na necie? będziesz odsypiać nad garami tak?

widzę że muszę kopiować ze sto razy bo stylowa nie czai nadal tematu 01:11 [zgłoś do usunięcia] Piwo z sokiem malinowym ja widzę, że muszę chyba kopiować całą moją wypowiedź z 2 str bo co niektóre nawet topika nie doczytały a już z jakimiś niewychowaniami wyskakują - dlaczego o tych chamidłach tego nie powiecie? 00:11 Piwo z sokiem malinowym ja jestem zdania, że każdy ma prawo siedzieć i ten młody i starszy i ciężarna i nie, ale niech jakaś kultura panuje, przecież to nie jest powiedziane, że taki młody po całym dniu np szkoły czy pracy - a ja dojeżdżam do szkoły 1,5 godz busami i tramwajami więc mam maraton - nie ma prawa być zmęczony. Nie wiem czym większość się kieruje, ja spotkałam się już z takimi chamidłami że nie wiem czy coś mnie zdziwi już

Gość bezczelność
no wiecie jak sie siedzi w domu caly dzien to mozna i kilka razy sie wyspac wiec i na necie mozna posiedziec do pozna

Gość bezczelność
stylowa i marzycielka dwie rozne sobie baby ktore z praca i zmeczniem sa w stalej kłotni brawo baby oby tak dalej a dorobicie sie gromadki dzieci i nawet na krem na zmarszczki bedziecie prosic meza ale co tam babie siedzacaej w domu to i krem nie potrzebny

Gość bezczelność
stylowaa a twoj chlop bedzie pracowal na takiego nieroba jak ty i spelnial twoje zachcianki ale to sie ksonczy wiesz jak juz bedziesz stara i pomarszczona

dobra piwo,już odpowiadam tak masz prawo mieć gorsze dni i usiąść w autobusie,gdybym widziała,że jesteś chora lub gdybyś mnie o tym poinformowała,też bym Ci ustąpiła miejsca,szanujmy się nawzajem mam nadzieję,że nie zawsze jesteś chora,zmęczona i zcasem też ustapisz osobie potrzebującej

Gość bezczelność
a teraz mowie dobranoc przepraszam za wszystkie błedy jakie popęłniłam w pisowni:))) stylowaaa babo ogarnij się bo widzę że słaby materiał z ciebie na żone jak ty nawet zmeczenia u własnego chlopa nie umiesz docenić:)))) powodzenia w życiu!!!!!!!!!

Gość bezczelność
stylowaaa szuka zaczepki bo majac 21 lat to na podpaski prosila rodzicow i boli ja to ze ja maja 21 lat wiecej sie dorobiłam niz ona w moim wieku prawda stylowaaa??

że nie zawsze jesteś chora,zmęczona i zcasem też ustapisz osobie potrzebującej - nie, nie zawsze na szczęście. W komunikacji miejskiej już nie siedzę a jak coś to na gazecie - nie mam zamiaru bić się o zasyfione miejsce na którym nie wiadomo kto wcześniej siedział, jeszcze w takie upały ;)

Gość bezczelność
piwo z sokiem malinowym dziekuje za wsparcie ale niektorym babom jak nie kopniesz ich porzadnie w zad to nie przetlumaczysz do jutra papap:)))

Gość bezczelność
od 8 do 14 w firmie transportowo handlowej a od 15 do 22 w hipermarkecie no i 3 etat przy chorym tatku:((

Gość o - j--pier----ole masa --kra
nie chce mi sie pisac ale mimo ze jestem kobieta to bez jaj ciaza to nie kalectwo i ruszyc dupy mlode matki a nie zachowuje sie jak swiete krowy.

Gość bezczelność
a wiec dziewczeta ogarnoc sie czas i pora i nie robcie z siebie wielce pokrzywdzonych ze jestescie w ciazy huja wam nikt nie pchal na sile bajos kobiety do uslyszenia na innym topiku:)))

Gość bezczelność
piwo!!! najwazniejsze jest to zeby sie nie zalamywac i nie sluchac innych masz swoj rozum to sie nim kieruj a to co wypisuja tu glupie baby to jest tylko dobra zabawa czasem naprawde znajda sie tacy z ktorymi mozna pagadac ale ludzie typu stylowaa i marzycielka tylko zasmiecaja fora bo nie maja nic ciekawego do powiedzenia a najwiecej gadaja

Gość bezczelność
ja codziennie jestem oki odezwe sie napewno buziaki mala:** papa ide spac