Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak dziwka

czuje sie jak dziwka...

Polecane posty

To czyli co ma resztę życia zamknąć się w klasztorze, a najlepiej iść się powiesić? Każdy popełnia w żuciu błędy ale to nie znaczy że ci ludzie warci są tylko pogardy i plucia im w twarz. Dziewczyna napisała na forum szczerze i bez wybielania się? Widać że nie jest dumna z tego co zrobiła i pragnie z tym się uporać. Nie rozumiem doprawdy jaki ma cel ma ten atak. Całkowicie bez sensu.

Gość zerojedynkowa królowa
"że przypadkiem ona znowu z nim poszła do łóżka " zeby chociaz do łozka ... ;-)

Mellygion rozumiem ze GDYBY dziewczyna z którą się spotykasz zrobiła loda byłemu ,potraktowałbyś jak coś o czym można zapomnieć nie czuł byś się oszukany ?

"Nie rozumiem doprawdy jaki ma cel ma ten atak. Całkowicie bez sensu." sens jest taki, że czasem trzeba dostać obiektywną opinie od kogoś z boku, zeby podjąć zdecydowane kroku w celu raz na zawsze wyeliminowania, co wyeliminowac nalezy

Gość to zwykłe kvrestwo
ktorego nic nie usprawiedliwia

Gość znaczy sie mam rozumieć
hola hola to nie był jeden błąd - pomyłka ona po rozstaniu z tym żonatym facetem PONOWNIE się oddała czynności lubieżnej w aucie :D mając wiedzę o jego żonie i dziecku Jak ty Mellygionie nie widzisz nic niewłaściwego to spoko A może sobie przygruchasz taką laseczkę ? :D i ona np. po 2 -3 mcach stwierdzi, że spotkała byłego i się jej trafiło mu obciągnąć w aucie TAK NIECHCĄCY SIĘ STAŁo :D

żonie z którą jest w separacji jedynym błędem autorki było wyznanie wszystkiego na kafe a resztę rozmówców nieźle przygrzało zachowują się jakby same były żonami ( bez separacji) tego pana cholera jasna no!

Ike, gdyby to było jej jedynym błędem, to czy pisałaby, ze czuje się jak dziwka?

"jedynym błędem autorki było wyznanie wszystkiego na kafe" ike, ukamienować faceta, bo zdradza żonę tak? Pobłogosławić kobietę, bo jest wolna i może robić loda komu chce? :) Na jakiej trasie najczęściej jeździ Twój mąż? Może podesłać mu jego ex na pobocze? Bo podobno jest już wolna :p

Aha rozumiem że PROFILAKTYCZNIE każdego człowieka w podobnej sytuacji powinienem traktować z pogardą i nienawiścią bo mogę ja znaleźć sie w takiej sytuacji. Ma wyrzuty sumienia, tak napisała a wy zaraz dorabiacie do tego ideologię. Nie wiecie co zrobi jak rozwiążą się te sprawy. Ważne że było wielkie BUM, wielka DRAKA, po tym już nic nie ma tylko upadła kobieta nic więcej nie warta? Nie ma w Was krzty zrozumienia dla drugiego człowieka? Rożne głupoty można w życiu uczynić ale to bynajmniej nic nie przekreśla. autorka dostała lekcję na przyszłość, jak to się mówi nawarzyła piwa które musi wypić, zdaje sobie z tego sprawę i godzi się z tym. Co może jeszcze uczynić? Uważam że takie wieszanie psów jest po prostu niepotrzebne i niczemu nie służy, taka jest moja opinia.

szukanie poczekaj aż będziemy w separacji:) lusiu laskę poniosło i czuje się jak się czuje to zupełnie inna sprawa ostatecznie zrobienie loda byłemu nie należy do tych wspomnień , o których z dumą wspomina się wnukom ale- o ile jego małżeństwo ma jeszcze jakiekolwiek szanse - to winny najbardziej jest on

nie odpowiedziałeś a wiec jesteś HIPOKRYTĄ ŚCIEMNIACZEM! tej bronisz a swoją byś kopnął w 4 litery.:P ona czuje się jak dziwka ,a my tylko nazywamy rzeczy po imieniu.

rozumiem samisiu, że ty to tylko w małżeństwie i tylko po bożemu???

Gość wytłumacz dlaczego to
ryby łowi sie na wędkę a kobiety na słówka Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca.

Jak ty Mellygionie nie widzisz nic niewłaściwego to spoko Wszystko widzę, to mieści się w ramach tego całego tematu i na to odpisuję. Jak widzę w postrzeganiu różnimy się od Was :) I tą jadowitość w stosunku do autorki składam na karb tych właśnie różnic ;) W każdym razie ja mam na to takie zapatrywanie i pod tym wszystkim się podpisuję, nie widzę celowości w dalszym uzasadnianiu tego co myślę bo nasze punkty widzenia za bardzo się różnią :)

jakoś częściej w przyrodzie występuje sytuacja, w której zdrada poprzedza separację, nie sądzisz? w tym wypadku tak nie jest

to, ze rozumiemy iz autorka tak się czuje (przypomnę, ze kilka razy napisała "jak dziwka"), nie znaczy, ze od razu nie rozumiemy, ze każdy ma prawo do błędu. ale niech ma pewność, ze to był duży błąd

lusiu ja prędzej nazwałabym ją po prostu naiwną:P i jeszcze coś :) bo nie byłabym sobą :P samisiu skoro nie odpowiedziałaś to jesteś HIPOKRYTKĄ I ŚCIEMNIACZKĄ :p

hehe tak ikuś jestem straszną hipokrytką i ściemniarą,nie to co ty zawsze szczera i moralna!

nie to co ty zawsze szczera wołasz kogoś ?

Ike, będąc naiwna mozna poczuć się jak dziwka, te cechy się nawzajem nie wykluczają ;-)

jedynkowa nie twierdzę, że jest inaczej ale to , że naiwne dziewczę czuje się jak dziwka wcale dziwki z niej nie czyni dała nie temu komu trzeba ( no raczej zrobiła;)) bywa

Gość kot13
autorkę poniosła namiętność, być może stan zakochania i chęć odzyskania mężczyzny odebrała rozum na chwilę, on przecież skamlał dość długo o spotkanie no i wyszło jak wyszło. nie dość , że autorka sama zrozumiała swój błąd i oczekiwała jedynie pocieszenia bo kara w postaci odrzucenia już ją spotkała to jeszcze wielu tu ją kopie.a może ją po prostu ukamienować? właściwie to teraz przyszło mi na myśl że forum internetowe staje się często współczesną formą kamienowania.

Gość kot13
słabi męzczyźni mają to do siebie autorko, że budują swą wartość powiększając stado o kolejne kobiety i bardzo nie lubią , gdy jakaś z tego stada chce uciec. to dlatego zabiegał po Twoim odejściu, by upewnić się, że jesteś od niego nadal uzależniona . Dobrze, że zrozumiałaś kim on naprawdę jest i szkoda, że musiało się to tak skonczyć przykro dla Ciebie ale chyba teraz wyciągnęłaś właściwe wnioski. Będzie dobrze:-)

Gość kot13
niestety doszło autorko ...ale to już minęło, wyciągnij z tej sytuacji lekcję, nie myśl o sobie w kategoriach przegranej bo odkąd zdałaś sobie sprawę z sytuacji będzie lepiej. trochę poboli bo jestes uzależniona ale potem będzie coraz lepiej. I szanuj się bo powinnaś od dziś mówić sobie co dzien jestem księżniczką. Nie mów o sobie dziwka. było- minęło rozumiesz? tylko zapamiętaj lekcję.