Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaburzona osobowość

Nienawidzę upałów i słońca!

Polecane posty

Gość gość
też nie cierpie lata i upałów,ale na moim miejscu gdyby ktoś miał te cholerne bóle głowy a przy tym jest tak strasznie niedobrze i gotuje sie w środku wieczny katar i gdyby ktoś był uczulony na użądlenie os(kiedys pożądliło mnie z 6 os byłam taka obolała i opuchnięta dusiłam sie a przy mojej astmie i ledwo z tego wyszłam) czy innego g****a co tyle latem lata a fuj... to nie jestem pewna czy by dalej tak uwielbiał lato i upał...ale teraz to przeleci do września zaczynam odliczanie...i będzie tak chłodniej z wiaterkiem z deszczykiem o śniegu już nie wspomne coś pięknego....coraz bliżej wrzesień coraz bliżej wrzesień czekam.....

Gość Laura2777777
A ja kocham słonce i upały, wreszcie jest lato jakie powinno byc :)

Gość gość
Juz sie nie moge doczekac pochmurnej jesieni

Gość gość
Ty Lauro może i kochasz, ale weź pod uwagę, że są ludzie starsi, chorzy na serce, którym takie straszne upały naprawdę porządnie dają się we znaki, więc nic dziwnego, że ich nie lubią! Dla ciebie też może przyjść kiedyś taki czas, że przestaniesz lubić upały, n.p. jak się zestarzejesz. :P

Gość gość
Ja również nienawidzę upałów, chociaż nie jestem ani stara ani chora! Jak się człowiek poci tak, że pot mu oczy zalewa, nie jest to naprawdę nic fajnego! Zimy też nie lubię, ale z dwojga złego wolę już zimę, kiedy to można włożyć jeszcze coś na siebie jak się odczuwa zimno. A w ogóle dla mnie powinny być tylko 2 pory roku: wiosna i wczesna jesień z owocami na drzewach, grzybami w lasach...Ha! To byłoby coś dla mnie! :)

Gość gość
Ja tam upały uwielbiam chyba genetycznie jestem murzynem. Uwielbiam czuć gorące powietrze na skórze, ubierać się lekko i zwiewnie bo to wygodniejsze niż ciężkie jeansy czy inne swetry. Zimą wszystko mi odmarza nienawidzę tego tej ilości ubrań, chłodu. Lato jest super, piękna zieleń na drzewach, trawka, kwitnące rośliny, niebieskie niebo. I prawie wcale się nie poce, tylko lekko pod pachami więc nic mi się nie klei itp tak 30+ do 35 to moja ulubiona pogoda.

Gość gość_Kasia
Uwielbiam lato! Co prawda w upały łatwo się odwodnić, ale dlatego należy spożywać duża ilość płynów. W szczególności wodę, latem noszę ze sobą Veroni Hydration. Ma odpowiednia ilość minerałów, pH jest zbliżone do pH krwi, dlatego dobrze odżywia komórki i nawadnia organizm.

Gość gośćJack
Lato to piękny czas. Słońce to życie. Nie rozumiem jak można nie lubić słońca i ciepła, nie dostrzegać piękna przyryody, która przecież żyje latem. Pierwsi ludzie na ziemi żyli w dorzeczu rzeki Eufrat i Tygrys, a więc w rejonach gdzie jest ciepło, nie ma śniegu, mrozu - w klimacie optymalnym dla nas. Człowieka zabiją minusowe temperatury, a nie rzędu 30st. Istotne natomiast jest, aby zbyt długo nie przebywać centralnie w słońcu. Pozdrawiam gorąco normalnych..., ciepłolubnych

Gość gość
A ja uwielbiam jesień, zima tez może byc. Pochmurne, interesujące niebo, a nie prażąca patelnia. Człowiek sie nie poci. Rano słońce nie wali po twarzy mimo zasłon i nie bodzi o piątej rano. Jesieni, zimo, przybądź jak najszybciej!

Gość gość
Słońce to życie. Ci, którzy unikają promieni mają niedobory wit. D , a ma to niewatpliwy związek ze stanem ich psychiki i ogólnego zdrowia.

Gość gość
Ja też nie lubie jak jest gorąco dlatego zamówiłam sobie niedawno klimatyzację do domu. Sprawdza się znakomicie nawet w czasie upałów. Wybrałam klimatyzator ścienny od firmy www.klima-premium.pl.

Gość gość
Ja lubię ale tak do 25 stopni. Potem robi się nieznośnie. Na szczęście od 2 lat mam klimatyzację ścienną w domu więc nie muszę się tak upałami martwić jak kiedyś. Klimatyzację zamawiałam z www.barterm.pl. Mają bardzo fajną ofertę i niskie ceny.

Gość gość
Tesz nie lubie upalow

Gość gość
Reklamo spuerdalaj

Gość gość
U mnie jest to samo. Było mi w domu tak gorąco że nie mogłam wytrzymać. Razem z mężem zdecydowaliśmy się na zainstalowanie klimatyzacji i był to strzał w dziesiątkę. Wybraliśmy urządzenia marki Inverter i jesteśmy z nich zadowoleni. Urządzenia zamawialiśmy z www.chlod-klim.pl.

Gość gość
nie zamawiajcie z tej strony powyżej, odradzam

Gość gość
Ja lubię wysoką temperaturę i słoneczną pogodę. Nie lubię jednak gdy w domu jest duszno i upalnie. Nie da się wtedy spać. Dlatego zdecydowałam się na zamontowanie klimatyzacji zanim przyjdą upalne dni. Zgłosiłam się do firmywww.climag.pl która zamontowała klimatyzację w moim domu w bardzo dobrej cenie.

Gość gość
Zdycham w te upały za dnia, leje się pot w nocy... A to dopiero koniec maja :(