Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

sesja....

Polecane posty

mam zerówkę w sobotę rano , a nie zaczęłam się uczyć..... jutro tez mam koło, mam ściąge , bo podobno da się ściągać, ale musze to przezcytać choć parę razy.... nie chce mi się....:/ wam tez? a to osttanie egzaminy, oblac nie mogę bo do licencjata nie podejdę...:/

sesja sesją a ja mam za tydzień obronę i co? :P i też nie chce mi się uczyć !

o tym jeszcze nie myśle, ja mam egzamin licencjacki.. dla mnie ważniejsza jest sesją bo jak jej nie przejde to nie podejde do licencjata..

Gość takkkkkk
ja juz mam examy zaliczone :D teraz tylko dopisac prace :D ja nie wiem czy sie obronie teraz czy zdaze to napisac, choleraaaa

jak już ktoś ma pracę napisaną to jej obrona to czytsa formalnosc zdaę mi się, ja mam gorzej bo dla mnie to kolejny ehzamin:/

no ja mam egzamin dyplomowy na studiach licencjackich. sesję skończylam w maju, teraz oddałam pracę i mam za tydzień obronę i egzamin dyplomowy :(

Gość mała czarna88
Ja czekam tylko na obrone, reszta pozaławiana, to widze ze u mnie w szkole oczywiście jakis niezdrowy pośpiech :O Jak dla mnie to do soboty jeszcze duuuużo czasu dasz rade :)

Gość ....minutka...
A ja dziasiaj napisałam ostatnie kolokwium i zostały mi 3 egzaminy w przyszłym tygodniu, na które jeszcze nic nie umiem:)

mała czarna też obrona? :) ja już trzęsę portkami i czekam na oceny promotora i recenzenta... a w poniedziałek mam próbną obronę

ja zawsez się uczę dzień przed...:/ ewentualnie noc zaliczam, i rano się douczam, czasem nie zdąże nawet powtórzyć....dotychczas zdawałam wszystko, sama nie wiem jak to się stało, ale teraz to już musze umeić, to zerówka, ale wolę mieć za sobą, a to najtrudniejszy egzamin,.,,,oprócz tego to mnie ejszcze 3 i licencjat...

no to troszkę późno masz sesję... ja swoją skończyłam w maju, zajęcia ogólnie w kwietniu. a teraz tylko dyplomówka i po wszystkim ;)

Gość iloveya
ja mam jutro kolejny egzamin i tez nic nie umiem...ale co tam...od czego jest wrzesien...;/ a przede mna jeszcze potem 5 egzaminow ;(

Gość mała czarna88
Noo :( Ja tam sie trochę dygam:( Nie lubie takich "wystąpien" Zreszta moj promotor nie za bardzo nas do tego przgotowal, wrecz wcale :( A czy o ocenach, jakie dostalismy z pracy to dowiaduje sie wczesiej czy dopiero na obronie? Bo ja nawet nie wiem. Ogólnie promotor moj bardzo oszczedny byl jesli chodzi o informowanie nas na rozne tematy itp. A takie cos jak probna obrona to w ogole pomarzyc mozna :(

ja mam kilka ocen branych pod uwagę i wszystkie infrmacje mam w Internecie. Mam liczoną średnią ze studiów, ocena promotora, recenzenta, ocena z obrony pracy i egzamin dyplomowy :| ocena promotora jest zanim pójdzie do recenzji.

Gość mała czarna88
Ja nie mam egzaminu dyplomowego. Promotor powiedział mi już, na jaką ocenę u niego jest moja praca, a średnią ze studiów musieliśmy licvzyć sobie sami :/ Więc to wiem, ale też wolałabym znać ocene recenzenta przed obroną, ale pewnie u nas tak ie będzie :( No a ocena z obrony to wiadomo już na samym końcu. Nam nic nie powiedzieli, czy te oceny wcześniej poznamy czy coś w ogóle jest to dla mnie dziwne, ale co poradze :(

ja już po kole, ściągnęlam, zdałam , mam 3, w sumie to i tak dziwne, chyba się facet n ie mógł rozczytać.... a jutro zerówka, dziś juz była, masakra połowa nie zdaje a ja w lesie umeim może 1/4 i to tak cienko,:/ np ale....do roboty

Gość W.................
Ech, ja mam jeszcze dwa egzaminy, 28 czerwca obronę, nauczona jestem raczej i co z tego. Kobieta (promotorka) ciągle coś się czepia mojej pracy :O. A to przecinka brak, a to cytat za długi albo za krótki. Fioła można dostać.

dobra zmykam, moze coś przekąsze i się wykąpie.... jakoś cięzko mi się tak za widnego zebrać,,,no chgybqa że rano...

Gość LaChatNoir
Haha! a u mnie sesja sie skonczyla 18 maja... Zadnych poprawek... wakcje pelna para do konca wrzesnia!

zdałam!!!! nie wierzyłam w to bo umiałam tyle co nic, ale maiął proste pytanie, matko, ale fuks, a materiału było na tydzień nauki, moze 1/4 umiałam.... a teraz padam.... dopiero do domu weszłam...a jutro wolne:)

Gość ja też zdałam
:-D

ja mam jeszcze 23 egzaminu no i lecencjacki jeszcze, ale ten najgorzsy (oprcz licencjata) już zdałam , odetchnęłam...

i jak tam u was?? u mnie 3 egzaminy , które miałam do przodu:)ja jeszcze tylko jeden egzamin w sesji i licencjat, oprócz tego musze prace zaliczeniowa na 1 przedmiot napisać, a taaaaak mi się nie chce...