Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi88

Dopalacze

Polecane posty

Gość Gabi88

Siema. Co sadzicie na temat tzw dopalaczy? Jestescie za czy przeciw? Czasami zastanawiam sie, jak mozna palic taki syf. Nie lepiej trawke popalac?

tak,dopalacze to jakiś sztuczny niewiadomo jaki syf :O:O to jużlepsza maryśka,bo chodź i ona bywa nie czysta to jednak jest bezpieczniejsza

Gość Magdaaaaaaaaa
Ja slyszalam, ze w Lodzi maja powstac automaty z tym syfem:) Takie jak np z kawa czy z coca-cola. Ja tez nie moge pojac jak to mozna palic. Rzadko pale, ale jak juz to maryske;p

Gość dop hop mop
Głupi zatruje się kawą, zniszczy życie internetem i telewizorem, uzależni od każdego nonsensu. Mądry i z dopalaczy wyciągnie co dobre. Ale pewnie dobra i czysta maryśka lepsza od designerskiej chemii. Tylko jak przekonać o tym oszustów i hipokrytów z Wiejskiej?

Gość Gabi88
Głupi zatruje się kawą, zniszczy życie internetem i telewizorem, uzależni od każdego nonsensu. Mądry i z dopalaczy wyciągnie co dobre. Ale pewnie dobra i czysta maryśka lepsza od designerskiej chemii. Tylko jak przekonać o tym oszustów i hipokrytów z Wiejskiej? Dokladnie:( Dlatego bede glosowala na Janusza Korwin-Mikkego. Dla mnie to jedyny, sensowny kandydat na prezydenta.

Gość Panicz w kalesonach
to sprytny sposób na pranie jest. brudnych pieniędzy przez polityczne mafie. jaki se wysmażyli sprytny wybieg prawny i kasiore trzepią. gdyby im to nie na rękę było to by już dawno zakazali kompletnie. gdyby im grożna konkurencja do politycznego koryta wyrosła to szybko by unicestwili legislacyjnie

Gość buhahha do gabi
a ten pozbawi cie prawa do glosowania, a potemw ogole do odzywania sie...zarty chyba sobie stroisz z tego glosowania !!! i widac ze nawet nie znasz za dobrze swego kandydaciny !!!! zal

Gość dop hop mop
Problem z właszą jest taki, że ssanie na władzę, szczególnie w PL, mają jednostki o wybujałym ego, w związku z tym pokręcone i słuchające siebie, siebie, siebie. Wybieranie polityków do rządzenia, to jak wybieranie sobie na męża erotomana, a nimfomanki na żonę. Tyle, że partnera można wybrać inaczej, a polityka nie ma jak. Ale w końcu rozleci się ten system i będzie pięknieeeeee....:) to dla niektórych wariacki optymizm, ale tak będzie..:)

Gość dop hop mop
Problem z właszą jest taki, że ssanie na władzę, szczególnie w PL, mają jednostki o wybujałym ego, w związku z tym pokręcone i słuchające siebie, siebie, siebie. Wybieranie polityków do rządzenia, to jak wybieranie sobie na męża erotomana, a nimfomanki na żonę. Tyle, że partnera można wybrać inaczej, a polityka nie ma jak. Ale w końcu rozleci się ten system i będzie pięknieeeeee....:) to dla niektórych wariacki optymizm, ale tak będzie..:)

Gość Gabi88
buhahha do gabi: o co ci chlopczyku chodzi?

Gość ..kocham kocham to
­­­­­­­­­­­ obok mnie otworzyli niedawno kofiszop :) musze przyznac ze to dobra opcja. podoba mi sie ..wchodze ..kupuje co mi sie podoba i nie czuje sie jak przestepca. poszłysmy z dziewczynami i kupiłysmy sobie "czeszącego grzebyka" na babski wieczor, smialysmy sie cała noc. grzebyk jest lajtowy :) uwielbiam go :)Jest fajnie. polecam ten sklep, szczególnie kofishop na ursynowie, jak ktos wie gdzie jest megasam to tuz za za nim na bazarku :)

Jeśli o mnie chodzi to zupełnie mam gdzieś palenie wszelkiego gówna typu maryśka czy dopalacze. I przyznam szczerze, że zupełnie zobojętniał mi te temat w ostatnim czasie- czy będzie legalnie czy nielegalnie, ludzie i tak będą w tym siedzieć.

Ja tam palę tylko marlboro goldy haha :D i to tylko przy alkoholu Ale kolega mówił, że dopalacze w ogóle nie mają się co równać ze staffem.

W Łodzi w zeszłym tygodniu zmarł po zażyciu dopalaczy 20-letni chłopak:(

Gość apokaliptycznySM
ja jestem przeciwko mieszankom różnych środków. jakby ludzie ładowali tylko RC to nie byłoby takiego problemu. Wiesz-możesz się edukować. W dopalaczach masz misz masz. a tak kupujesz mefedron drefedron metylon czy inne jwh-081 i wiesz że poklepie tak i tak i jak dozować