Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gawra

jakie tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość gawra

mam 29 lat i 118 kg chcę schudnąć ale nienawidzę ćwiczeń jaki tabletki mi polecicie skuteczne proszę bardzo o pomoc

żadna tabletka nie zastąpi diety i ćwiczeń niestety. w zyciu panuje taka prosta zasada: jak coś jest latwo osiągalne to jest gówno warte. jak nie przepadasz za cwiczeniami to staraj się więcej spacerować i stosuj zdrową dietę.

Gość gawra
hej pomocy

BIO CLA Z ZIELONA HERBATĄ - daje tylko efekt, kiedy sie cwiczy - bez tego nic nie da masz powazna nadwage wiec zglos sie do dietetyka lub nawet lekarza 1ego kontaktu. oni dadza Ci wskazowki zywieniowe i moze dadza cos na recepte - ale tylko wspomagacz, od samych tabletek nei schudniesz

polecam Olimp Therm Line II w połączeniu z dietą.

Gość o rany julek
ZADNE. zadne tabletki cie nie odchudza, bez ruchu po prostu nie ma spalania tluszczu. niestety, nie pozostaje nic innego jak sie przekonac do cwiczen. i nie obzerac sie.

Gość gość
to co piszą poprzednicy jest jednak niezbędne. jako dodatek warto brać slimcea. dzięki nim łatwiej uzyskasz efekty i nie będziesz miała motywacje do ciągnięcia całej kuracji

Gość gość
Z nowym rokiem zakupiłam tabletki pomagające w odchudzaniu Slimcea dietetyk rozpisał mi dietę na razie udało mi się schudnąć 3kg za 4 dni następna wizyta u dietetyka. W celu skorygowanie diety myślę że wszystko idzie w dobrą stronę .