Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikusek

Facet leń

Polecane posty

Witam wszystkich! Przyblize po krotce moj problem. Nie wiem juz co mam robic, rece mi opadaja. Czasem mam wrazenie, ze ulubionym zajeciem mojego faceta, z ktorym z reszta mieszkam, jest ogladanie tv i siedzenie przed komputerem. Nie wyobrazam sobie zycia w ten sposob. Miał ktos z was taki problem? Moze jest jakas skuteczna walka z tym fantem?

Gość dimon
zmienic faceta, ale pewnie napiszesz: ale ja go kocham, wiec dupa blada nie zmienisz tego, tylko to zaakceptuj

Gość fajansiarz
Tylko hipnoza :-)

Gość ikspe
nie zmienisz go. nuda bedzie wialo zawsze. jak masz w sobie sile, ciagnij to. ja z takim zerwalam. wiecznie ogladalam jego plecy. zadnych rozmow, ani wyjsc. ile mozna? aniol by sie przy takim zanudzil :D

Gość karaluszek.ggff
dać wyraźnie do zrozumienia że potrzebujesz czegoś więcej od związku mało tego, spróbuj inicjować coś sama, jakieś wypady dopiero jeżeli wszystko zawiedzie można myśleć o rozstaniu faceci w pewnym momencie nie zdają sobie sprawy z różnych rzeczy... piszesz leń... a może jemu się wydaje komfortowa taka stabilizacja przy boku ukochanej kobiety, oczywiście wszystko ma swoje granice a związek powinien kwitnąć także poza domem

ikusek ja cię rozumiem,mieszkam z takim,to jest straszna mordęga.Ale mam na niego sposób...ubieram seksowne ciuszki,albo udaję, że gdzieś się szykuje i czekam na jego reakcje.Nieraz bywa,że interesuje się po 30 sekundach, ale jesli chodzi o kompa to sprawa trwa dłużej... Nie martw się to nie leń, to facet dziecko, który w dziecinstwie nie miał tak fajnych zabaweczek, więc teraz chce nadrobić czas.Kiedyś może im się to znudzi.

Gość szczur z kanału
jasne sylwusiu, ty także kiedyś się znudzisz i czas oczekiwania na reakcję wzrośnie do roku albo i dlużej

Moj Mąż jak mieszkał jeszcze "za młodu" z rodzicami zachowywał się trochę podobnie. Głownie dlatego, ze rodzice wyznaczyli mu tylko kilka prostych obowiazkow domowch, a reszte koniecznie musieli robic sami. Ja jeszcze przed slubem powiedzialam, ze to sie musi zmienic, ze nie bede sama wszystkiego w domu robic. Widzialam, ze wiele go to kosztowalo ale obwiazki w domu dzielimy miedzy siebie. Oczywiscie- bardzoc zęsto musialam konkretnie mówic co i jak ma zrobic, ale okazal się pojętnym uczniem ;-)

Mój facet też do czasu był leniem, ale tak go to lenistwo przesiąkło, że bardzo ciężko było wyplenić. Na szczęście po setnej rozmowie jaką z nim przeprowadziłam stwierdził, że ma dosyć słuchania mojego ględzenia i jest w stanie się zmienić. Zmienił się :)