Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mowisz i masz

Wszytsko o włosach !

Polecane posty

Gość truskawencjaaaa$
ja tez zapuszczam mam juz za stanik kawalek chce miec jeszcze dluzsze mam proste i czarne wlosy (farbowane) mam swietna odzywke kokosowa po ktorej wlosy nie sa takie suche:)i jak narazie dobrze sie trzymaja hehe

ja z tyłu mam za łopatki , a z przodu ledwo dotykają ramion eh:( hmm jaka to odrzywka ? ja prostuje bardzo czesto włosy wiec to nie ułatwia mi zapuszczania poniewac sie kruszą .

Gość truskawencjaaaa$
no wlasnie a ja mam proste z natury poza tym nie uzywam ani prostownicy nai karbownicy ani suszarki nie chce sobie niszczyc wlosow a odzywke mam od znajomej ktora ma od innej znajomej z jakiegos salonu fryzjerskiego ale moge ci polecic odzywke w sprayu bez splukiwania firmy marion jest bardzo dobra a zawiera jedwab po ktorym wlosy sie dorbze rozczesuja i s amiekkie:)

Gość to ja też zapuszczam
z chęcią poczytam co macie do powiedzenia:)

no tak a ja od kilku dobrych lat prostuje i susze włosy. Zapuszczam juz bardzo dlugo i chyba nic z tego :( czekam na rady :)

Gość truskawencjaaaa$
mi bardzo szybko wlosy rosna ale farbuje tez co 3 miesiace wiec usze dbac o to aby nie byly przesuszone a ta wlasnie odzywka z firmy marion jest fajna:)

Gość truskawencjaaaa$
to moze nie prostuj tych wlosow teraz jest tak cieplo a wrecz goraco z ejak wytrzesz je juz porzadnie recznikiem po mysciu to szybko ci wyschna i moze nawet suszarki nie bedziesz musiala uzywac

Ja zapuszczam.2 lata temu ścięłam na krótko, później dużo podcinałam. Ostatni raz podcinałam tylko końcówki w grudniu teraz włosy sięgają mi za ramiona:/

Bede musiała przynajminiej odstawic suszarke. Ale prostownicy nie ma mowy jestem uzalezniona :D bo mam kręte włosy . uu popaprana to musiałas miec faktycznie krotkie te włosy :) dasz rade

Gość truskawencjaaaa$
ale sa szampony po ktorych masz proste wlosy moze wyprobuj cos takiego i naprawde kup sobie odzywke ta ktora polecam badz sam jedwab jego nakladasz troche na wilgotne wlosy np po umyciu i wmasowujesz we wlosy(ie w skore glowy)nastepnie czekasz az wyschna mmm wlosy sa po tym cudowne!:)

A co poradzicie na silne wypadanie włosów? Jak zwiększyć ich objętość, ale żeby naprawdę było ich dużo, a nie tylko efekt że jest ich dużo.

wiesz co ja zaczełam uzywać pantene Gęste i mocne i naprawde bardzo poprawiły mi sie włosy pod tym wzgledem ze jest ich wiecej.. az za duzoo..

donka mi bardzo na wypadanie (znowu sie powtarzam) pomógł szampon i żel dermena, do tego co 1,5tygodnia wzmacniająca maseczka z oriflame(oliwa i bambus? nie pamiętam ale moge sprawdzić) i jest lepiej:) do tego łykaj sobie witaminę B:) (kiedys brałam zastrzyki z tej witaminy bo tak strasznie mi wypadały)

Gość truskawencjaaaa$
slyszalam ze czesanie wlosow przy skorze glowy je troszke wzmacnia

Gość truskawencjaaaa$
popytaj w drogeriach ja wiem tyle co mi moja kumpela fryzjerka mowila :)i dzieki jej malym radom mam w miare zdrowe wlosy:)

Gość truskawencjaaaa$
no to tez dobrze:)ja keidys wogole nie stosowalam odzywek ale wiadomo po farowaniu wlosy sa slabsze

mowisz i masz-zdarza się zdarza..kurna jak głowie codziennie myje, jak kurcze ktoś mógł sobie wszy wyhodować bożż...mi to chbyna jego miejscu z brudu włosy wypadły..nawet wiem kto to mógł być

Gość truskawencjaaaa$
mykam spac kobietki odezwe sie jakos jutro lub po weekendzie to popiszemy o wlosach nasze rady ja z gory dziekuje za rozmowe z wami;)trzymajcie sie dobranoc;)