Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do autooorki

dwa pytanka na temat tabletek anty.dla karmiących piersią.wejdź, może pomożesz:)

Polecane posty

Gość do autooorki

stosuję tabletki Azalia i mam dwa pytanka. -czy przy braniu tych tabletek występuje comiesięczne krwawienie? -czy miałyście podczas brania tych tabletek plamienia? wzięłam dziś 13tabletkę i pojawiło się u mnie plamienie niestety, czy to mija?

Gość a ja sie podlacze pod
temat i mam inne pytanko... w polowie brania pierwszego opakowania dostalam krwawienia, nie plamienia, ale takiego krwawienia jak miesiaczka. czy to normalne, czy ktoras tak miala i czy to minie? z gory dzieki za POMOC

dodatkowo boli mnie brzuch, narządy rodne:) i mam to wszystko nabrzmiale jak podczas normalnej miesiaczki...nadmienie, że Azalię zaczelam brac nie od pierwszego dnia miesiaczki, bo tej miesiaczki 8mcy po porodzie jeszcze nie mialam...

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA
za malo hormonow-dopiero po karmieniu na cilescie jest ok

- nie występuje co miesięczne krwawienie. bierzesz te tabletki bez żadnej przerwy i nie masz krwawienia. - czasem moga się zdarzać plamienia, mogą też zdarzać się normalne krwawienia podobne do miesiaczki, zwłaszcza na początku przyjmowania.

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA
Z TYM ZE BRAŁAM CERAZETTE

Gość malusienkaaa23
ja mialam plamienia/krwawienia przez pierwsze 4 mies przyjmowania azalii. lekarz mowil, ze to normalne. przepisal mi zelazo.

dzięki serdeczne...mam nadzieję, że to przejdzie, nie wyobrażam sobie krwawić 3 m-ce...tyle będę brała Azalię, potem przechodzę na Yaz, bo krótko przed ciążą lekarz przepisał (nie zdążyłam wziąć:) )