Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ircia89

Czy to zdrada?

Polecane posty

Witam, jestem studentka inf. 2 lata temu zakumplowałam sie z kolega o 10 lat starszym świetnie nam sie rozmawiai przyszlo ze sie w nim zabujałam lecz nie robilam nic w tym kierunku gdyz jest on zonaty od 3 lat. Zdarza sie ze smsujemy do siebie. Żona wyrzucila go z domu z powodu jego pracy gdzyz wraca pozno z trasy i mieszka u rodzicow kolo mnie. Gdy sie widujemy i jedzie samochodem to przez szybe wysyla do mnie calusy. Pewnego razu pod pretekstem zepsutego komputera przyszedl wieczorem do mnie i przyniosl po piwie i po jakims czasie zaczal mnie dotykac az zaczal mnie calowac namietnie nie doszło do zadnego stsunku. Czy to są początki zdrady, czy poprosu on chce zaspokic i podniecic siebie tylko? Po tym co sie stało dalej sie zachowuje jak gdyby nigdy nic.

Gość zdradaaaaaaaaaaaa a
zdrada zdrada zdrada zdrada!!! zdarada to niekoniecznie musi byc sam seks. Samo to ze zaczal Cie calowac dotykac to juz jest zdrada.

Gość grzmocic chce mu sie
tak, chce zarchuac

Zdrada jest wtedy gdy wchodzą w grę uczucia a nie tylko seks To jest moje zdanie A poza tym nie jest już z żoną więc nie widzę problemu

Gość Bo Ty nie byles mily pewnie ty
Skoro zona wyrzucila go z domu to nie musi byc swiety.

Jeśli on ukrywa to, że się z tobą całował czy cokolwiek innego przed żoną, to jest to zdrada.Kropka.

on szeptał: żeby to zostało między nami?! to bardzo ale to bardzo źle o nim świadczy! bardzo! autorko, już teraz osądzę go i wydam wyrok: on nie myśli o tobie poważnie i jeśli na coś pozwolisz, będziesz płakała. To mówiłam ja, Krokodylka1. Zapamiętaj sobie to dokładnie.

Jeżeli zrobił to czy może to się powtórzyć? Nie koniecznie chodzi aby doszło do stosunku, pocałunki, pieszczoty, dotyk

to nie ma nic wspólnego z uczuciami, po prostu się na Ciebie napalił... Bo widocznie żona mu nie "daje". Olej go, co o za kumpel... Chce Cię wykorzystać i jeszcze zdradzić żone...

pewnie, że może się powtórzyć, teraz jest to bardziej prawdopodobne niż przedtem - on ma otwartą drogę, utary szlak

Krokodylka1 ja do w środku kocham, z drugiej str mam swiadomosc ze ma zone i dziecko 3 letnie z ktorym ona ogranicza mu widywanie tylko na 3 godz i koniec. Nie weim co mam robic. Po tym co sie stalo to jak go widze z daleka to udaje ze go nie widze zeby zapomniec ale on to utrudnia bo zagada itp.

nauczysz sie na swoich błędach, muszisz to przeżyć, będziesz cierpiała, ale co tam, raz się żyje, idź za swoim głosem serca, tylko bądź na tyle silna, żeby: - nie przeżywać po tem za długo, że cię olał - wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość i nie nabijam się, mówię serio, cierpiące serce uszlachetnia

Ale gość nie mieszka, nie jest z żoną. Czyli jaka zdrada? W dodatku sama go wyrzuciła z domu. Co najwyżej szuka nowej dupy. A to już Twoje ryzyku i Twoja strata (lub zysk).

phombre, ale on jej wyszeptał, żeby to zostało między nimi - kto task mówi w intymnej chwili?! skurwysyn

On rozodu nie ma ze wgledu na dziecko. Może szuka d**y bo mu zycie ucieka. Krokodylka1 wiem ze on przyjdzie do mnie jeszcze z komp. i obawaiam sie ze to sie powtorzy. Wtedy szczerze mowiac to sie cieszylam bo odkad go pozanlam to chcialam to z nim zrobic (nie chodzi o wspólzycie) pozniej se uswiadomilam co zrobilam. Czy sadzisz ze jak to sie powtorzy (całowanie, pieszczoty i dotyk) to potem moze dojsc do stosunku?

Gość BonPari
ciekawe za co ta zona wywaliła go z domu??bo pewnie nie za dobroć serca

pewnie, że może dojść do stosunku, dlaczego nie? domyślam się twoich obaw. nic wbrew sobie, jak będziesz czuła, że na prawdę chcesz to zrobić...

rozwód to papierek, miej serce i patrzaj w serce, liczy się: - jaki on jest, - jak cię traktuje/potraktuje - i w związku z powyższym - jak ty się będziesz czuła a nie czy ma rozwód czy nie

Znam go 2 lata i mamy wspolne temty jest opiekunczy no trudno uwierzyc moze Tobie ale on jest prawdziwym mezczyzna. Nie pali wiem na bank ze nie znecal sie nigdy i nie bił ani zony i dziecka.

Z drugiej str sie zastanawiam ze gdyby mu tak zalezało przypuscmy to np spotykallibysmy sie codziennie lub co drugi dzien, smsowali nadal a tu tera cisza jak przed burza i pewnie zadzwoni za miesiac 2 miesiace.

Nie wiadomo czy kocha czy nie kocha. Może sie bawi tylko, zaczyna się bawic. Nie wyraził słów ze kocha i nie wiadomo czy wypowie je kiedykolwiek. To jest wielka zagadka

to nie jest zagadka. ty znasz odpowiedź. chcesz się łudzić. ja to rozumiem. Zalecam: bądź uczciwa wobec siebie: chcesz się z nim przespać - ok, masz prawo spełnić swoją zachciankę skoro on też tego chce, ale też: przygotuj się, że on się nie angażuje teraz i nie zaangażuje się nigdy. Jeśli by się zakochał, to będzie to dla ciebie miła niespodzianka. A bądź przygotowana, że on sie bawi. To uczciwy układ wobec samej siebie. Rozumiesz?

Rozumiem Tylko sie zastanawiam czemu faceci to świnie? Jak chcemy byc z kims kogo uwazamy za indealnego to mamy pod górke

Gość przyjacielu nie tak nie tak
dopoki nie dostanie rozwodu to zapomnij o nim !!

Gość przyjacielu nie tak nie tak
a chcesz byc ciagana po sadach jako jego kochanica? w ogole tak postepuja tylko kurwy, szanuj sie dziewczyno, ja nawet z przystojnymi kolesiami bez zobowiazan nie poszlam bo chcieli tylko seksu!! a ty sie porywasz z motyka na slonce, z jakims kurwiarzem co chce mloda laske wyruchac ;[