Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rmsd

co myslicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość rmsd

33 lata, samotny, byl w powazniejszych zwiazkach a kiedy byl sam to lubil sie zabwiac z roznymi dziewczynami np. na wczasy zawsze jedzie z kumplem i sie zabawiaja z roznymi dziewczynami albo jakas dziewczyne nowo poznana zabieral gdzies na bzykany weekend, bogaty, bardzo wesoly, szczery, ...hmm nie wiem, czy wiekszosc facetow to tacy babiarze? czy mozna liczyc ze jak juz z kims bedzie to sie 'ustatkuje? myslicie ze tacy sa klamliwi, np. lubi sobie wypic i wtedy wylewa swoje zale, jaki jest pechowy itd. ? kurcze no nie znam sie na facetach, pomozcie mi rozgryzc tego typa, spotykamy sie od jakiegos czasu ale nie chce sie zbytnio rozczarowac 🖐️

Gość czas pokaze
żyj chwilą :classic_cool:

Gość rmsd
kurcze, wlasnie tak nie potrafie..zawsze musze sytuacje obadac 20 razy :O

Gość rmsd
męska pomarańcza o czym mowisz ?

Pytałaś czy wszyscy są tacy, więc odpowiadam Ci co mogą to są, przecież nikt mu nie zabroni szukać. Chłop ma już swoje lata i pewnie myśli o ustatkowaniu, aczkolwiek nie koniecznie chce brać ślub za 3 miesiące. Dobra rada idź na żywioł bo każdy facet może puścić Cie bokiem, powtarzam każdy ! Ten wcale robić tego nie musi. Choć jeśli go stać na balety i je lubi to pewnie prędko z tego nie zrezygnuje.

Gość rmsd
prosze podzielcie sie swoim doswiadczeniem ;)

Gość desra
nie no pana impreze chcesz wsadzic w kapcie ? :D powodzenia

Żeby sobie urządzać bzykane weekendy, wyjazdy na głupa, wakacje, wystawne kolacje itp. jednocześnie mieszkając samemu to trzeba mieć sporo forsy bo płaci się za wszystko 100%. Ale on przecież nie robi nic złego, piszesz że jest szczery, a szczerość jest bezcenna bo tego nie da się kupić ani wypracować.

Gość rmsd
no wlasnie, tylko boje sie czy to jest prawdziwa szczerosc, wszyscy faceci ktorych spotkalam w mniejszym badz wiekszym stopniu klamali..

Gość midribb
z każdego prędzej czy później zrobi się znudzony życiem dziad 🖐️ :D

Gość rmsd
brak opinii>?

Gość piwko zimne i wódeczka ciepła
Skoro kobiety mu zada dają to liczą na coś, a on zapłodnić ich nie chce . . . albo któraś go na dziecko złapie albo on jest seksoholik i nie wierzy, że kobiety porządne istnieją. On jest z patologii jak i jego partnerki!

Gość piwko zimne i wódeczka ciepła
Sama się z nim spotykasz to już świadczy o Tobie do jakich mężczyzn Cię ciągnie!

Gość rmsd
no bo ja sie z nim poznalam u znajomych i tak dobrze mi sie z nim rozmawialo, a teraz to juz chyba go kocham i boje sie ze tylko mu chodzi o jakis przelotny romans :(

No kocha, bogatych, wesołych i lubiących podróże facetów, jak tu takiego nie kochać ;) Co wy chcecie od dziewczyny. Bogaci faceci też mają żony, tyle że niesamowicie urodziwie :D

Gość skorzystaj z okazji
zabierze cie na bzykany weekend a później będzie następna

Gość rmsd
napewno nie za to ze jest bogaty :O moze lepiej gdyby nie byl, wtedy nie mial by tych wszystkich dziewczyn

Nie był by też taki "fajny" :D. Ale nie bój żaby, jak ma Cie zostawić to zostawi Cie i biedny i bogaty tu nie ma reguły. Walcz o swoje szczęście bo jak nie spróbujesz to się nie dowiesz co będzie, spać z nim nie musisz, przecież możesz odmówić.

Gość rmsd
dlatego boje sie w koncu z nim przespac.. narazie tak sie spotykamy ok. miesiac, nie oferowal mi jeszcze bzykanego weekendu

Gość midribb
no jeśli miesiąc się spotykacie i jeszcze cię nie przeleciał to może chciałby coś więcej? W końcu po co miałby się trudzić tak długo jak może mieć każdą?

Gość rmsd
z tego strachu przed odrzuceniem bede pewnie odwlekac seks jak nadjluzej az wkoncu sie wkurwi i tyle z tego bedzie..

Gość midribb
musisz wyczuć żeby nie przegiąć ;)

Gość rmsd
ale ja z reguly nie znam umiaru :O

Jako facet pisze tak..facet nigdy się nie zmienia a jeśli już to na jakiś czas..nie wierz jak nie chcesz.wiele znajomych po latach czasem dopiero przyznawało mi rację.

Gość rmsd
wiec nie pozostaje mi nic innego jak sprobowac.. a jako facet, mozesz mi napisac jak dlugo moge sobie z nim pogrywac , w sensie nie isc do lozka?

Skoro myślisz o seksie z nim to oddaj mu się , jak Cie zostawi to znaczy że jest łajdak ;) Tyko się zabezpiecz, żeby kiedyś nie wyszło że spałaś "Pozytywnym Terrorystą" i masz prezent na całe życie.

Gość rmsd
dzieki za rady ;) chcialabym zeby sie udalo..trudno by mi bylo o nim zapomniec..