Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eugienia

co sądzicie o tych stopach?

Polecane posty

Gość eugienia

Prosze pisać szczerze to bardzo dla mnie ważne... ponieważ od kilku lat nie ubieram butów odkrytych.... to mój największy kompleks i wiem że ludzie to widzą bo kilka razy spotkałam się z dziwnymi spojrzeniami lub nawet komentarzami...szczerze to nie widziałam jeszcze brzydszych stóp od moich...a zawsze zwracam na to uwagę...ratunku :(

Gość dfjgdghjdsydg
mamy je sobie wyobrazić?

Gość Grilka niezalogowana
faktycznie okropne :o fuj :o

szału nie robią, ale laski w owwwwwwwwiele okropniejszych stopach łażą w japonkach :) nie rób sobie frencha, bo na twoich małych paznokciach dziwnie wygląda. normalnie noś buty odkryte, paznokcie maluj w jednym kolorze i tyle :)

Gość eugienia
okey dziękuje za slowo pocieszenia:) ja poprostu mam ok 170 cmwzrostu a rozmiar 40 chociaż wciskam się w 39 czasem , po za tym lubia puchnąć robiąsie czerwone i sa bardzo szerkowie :(

Gość eugienia
chyba rzeczywiscie nie bede tego frencha robic ;)

ja mam 168 i rozmiar 41 i tez mi puchną. ale tylko jak jest upał. nie męcz stóp, one też muszą odpocząć sobie latem :) pozdrawiam :)

ej masz normalne ładne stopy....:) Tylko śmieszne paznokcie na dużym palcu, rzeczywiście malij 1 kolorem, ja mam chyba gorsze stopy:/

Gość dfjgdghjdsydg
e tam nie przesadzaj ja mam podobne stopy ale mam to gdzieś jak wyglądają gorsze dziewczyny wciskają w japony itp a ja się w lato gotować nie będę

Gość ja mam gorsze
ale tez chodze w zakrytych butach przynajmniej na palcach muszą być zakryte

Gość eugienia
dzis pomalowałam paznokcie na jeden kolor jest dość ciepło więc zaczynają czerwienieć..wybrałam fiolet bo taki akurat miałam w domu. oczywiście wydaja mi się w dalszym ciągu obrzydliwe ale ubieram sandałki :P no i już prawie założyłam bloga stopowego :))) http://eugienia.pinger.pl/

Gość są obrzydliwe
i jeszcze ten fiolet:o

Gość eugienia
to co mam zrobić ? przecież n ie ma operacji na stopy< gdyby były to pewnie bym sobie zrobiła a tak to co ... ratunku :((

kobieto włącz sobie teraz Discovery, a zobaczysz co jest w życiu najważniejsze. prosze Cie nie dokladaj sobie bzdurnych problemow.

Gość regres to uczuciowy gej
sa ok, nic nie poradzisz zabrdzo na to ze ci puchna i czerwienieja z goraca (na pocieszenie nie tylko tabie jednej). wstyd by byl gdybys miala grzyba na stopach i chodzila w japonkach, to by bylo obrzydliwe.

Gość eugienia
właśnie apropo umawiania się to mój facet smieje się z moich stóp i mówi że sa okropne więc wyobrażacie sobie jak bosko czuje się gdy musze przemknąć przy nim na boso...zazwyczaj staram się miec skarpeki ale przeciez to nienaturalne...tym bardziej w syt. intymnej..

Gość tojatojatojatoaj
chodzisz w zamalych butach dlatego masz na piecie taiego guza i obok duzego palca..... rzeczywiscie lepiej maluj paznokcie w jednym naturalnym kolorze....