Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poŻarka

ale żar, jak się ubieracie a taką pogodę? nakładacie makijaż, perfumy, stylizuje

Polecane posty

Gość poŻarka

cie włosy??

Gość włosy tak
ma krótkie, ja tylko myje codziennie i układam na szczotce i odrobinie pianki, potem trochę lakieru, zeby nie fruwały i to wszystko, to mozna robić codziennie uwielbiam zapach swoich perfum, są lekkie, psiknięcie z rana raz dziennie nie zaszkodzi ;-) tapety nie nsakładam ani troche ani w zimie ani latem, więc tu nie mam problemu lubię chodzic w spodniach, w dzinsach i tu mam problem, bo w taki upał w nich nie wyrabiam, próbuje się przestawić na spódnicę na gołe nogi...

Gość do osoby wyzejj
a jakie to perfumy?:)

Gość do osoby wyzejj
a co do pytania, ja zwiazuje wszystkie wlosy do tylu w kitke makijaz delikatny, oko podmaluje, ew troche pudru zeby sie nie swiecic ciuchy krotkie, sukienki, spodnice, szorty, chjociaz wole strikte na sportowo

ubranie to szorty lub spodniczki i jakas koszulka z oddychajacego materialu,wygodne buty zeby nogi nie puchly,makijaz bardzo delikatny troche pudru matujacego i tusz do rzes,jak zrobie rano to w poludnie zmywam i robie swiezy,jak nei wychodze to sie nie maluje tylko krem lekki.perfumy jedno psikniecie,wlosy raczej spinam bo mam dlugie.to tyle.

Gość poŻarka
właśnie jakich perfum używasz? ja teraz poszukuję świeżaków owocowcych, nie wyobrażam sobie używać moich "zimówek" zapachowych :) ja niestety muszę nakładać pełby makijaż- podkład, brązujący poder, tusz, kredka, korektor, błyszczyk- pracuję w biurze i bez makijaży by mnie nie poznali ;) ubierać się również muszę stosownie- najchętniej smigałabym w klapkach, szortach, bokserkach, ale muszę nosić bluzki z krótkim rękawkiem, spódnice do kolan i buty z zasłoniętymi palcami...

Jesli wychodze gdzieś to bluzeczka na ramiączkach i przewiewne spodnie bądz spódniczkę, włosy to róznie,makijaż owszem ale bez pudrów,podkładów itp. Po domu zwykłe spodenki i stanik:D włosy zwijam w kitkę, nie maluje się:)

Gość summer white z avonu
są lekkie.

Gość pchełka kis kis
w lecie na pewno nie używam cieni do oczu, tylko lekka kredkę, używam znacznie mniej pudru i rezygnuję z różu. a perfumy to tylko tak delikatnie i lekkie.

Gość pchełka kis kis
a z włosami to jak zawsze mam krótkie i prostuje, teraz używam opaski do włosów żeby je choć odgarnąć z czoła w takie upały.

maluję się, czeszę, pachnię i ubieram tak samo, jak w inne pory roku, stosownie do tychże

Gość zjedz gorzka czekolade
sukienka , sandalk i mokre wlosy bo nie wyobrazam sobie suszyc ich suszarka. Perfumy na wlosy , lotton naskore bo balsam sie topi . tapeta to zalezy na dzien nic ale na wieczor na wyjscie to czasami :)

Gość gryczka
Jestem obecnie na zwolnieniu w związku z ciążą, więc np. nie muszę "wyglądać" do pracy. Głównie siedzę w domu, ewentualnie spacer, zakupy. Myję oczywiście włosy, ale nakładam tylko lekką odżywkę, żadnej stylizacji. Sięgają do brody i na szczęście dają się już ściągnąć w mały kucyk - w rozpuszczonych mi za gorąco. Lekka woda toaletowa, kwiatowa, ziołowa albo owocowa, bo lubię ładnie pachnieć. Co do makijażu, to generalnie prawie się nie maluję. Po domu w ogóle nie, na spacer puder rozświetlający i błyszczyk albo pomadka ochronna. Na większe wyjście lub jak przyjmuję gości - trochę podkładu, korektor pod oczy, puder rozświetlający i błyszczyk albo lekka szminka, czasem jedna warstwa tuszu do rzęs, ale niechętnie, bo spływa :-p Ubieram się albo w lekką sukienkę albo w przewiewne (np. lniane) spodnie i t-shirt lub jakąś tunikę lekką. Na nogi sandały, a po domu boso.

Jakie wy wszystkie śliczne musicie być:) Tak o siebie dbacie:) Tak pielęgnujecie:) I jeszcze piękniej niż wyglądacie - lubicie o tym opowiadać:D Z taką czcią, z pietyzmem, z nabożeństwem:D

Gość kakakakakkakakakaka
oblubienica- wzajemnie :)

Gość maslanka milko
A pasują jeansowe rybaczki? czy bedzie za gorąco?

Gość kakakakakkakakakaka
do mnie to ciuchy się dkleją w taką pogodę, staram się nosić lniane skunieki, ale nie jeany...

Wzajemnie - a czy ja opowiadam, jak to pięknie myję włosy? Jakby to było wydarzeni równoznaczne z odwiedzinami papieża:D Och, opowiadacie o zwykłych czynnościach, jakbyście oczekiwały oklasków za to, że się perfumujecie:o No, chyba ze dla was jest to święto - wziąć prysznic:D:D:D

Gość poŻarka
a tyłek sobie wycieracie specjalnymi chusteczkami?

Ja dziś przyodziałam jeansy porozpruwane w każdym możliwym miejscu i top biały :classic_cool: A co do makijażu, to normalny taki jak zwykle, mam zeyebisty fluid kryjący więc nie spływa.

Gość a ja sadze, ze
ostra siostra- jaki to puder, moj sie wlansie konczy i musz ekupic nowy, jakis wlasnie niesplywajacy :)

Puder Isadora brązujący w takim dużym okrągłym pudełeczku z lusterkiem .A Fluid artdeco. No i bibułki nA wszelki wypadek ;)

Gość moje kotki szlajaja sie po
pracuje w klimatyzowanym biurze wiec jest OK. ale w kazda pogode mam makijaz i czyste wlosy (nigdy nie ukladam) - jedynie na plaze nie chodze w makijazu :) perfumy mam lekkie dobrane do pogody, jakis orzezwiajacy zapach bo nie lubie zapachu nagrzanej skory, do tego obowiazkowo antyperspirant i oczywiscie pelna depilacja ciala. nic mnie tak nie obrzydza w wakacje jak babka w bluzce bez rekawkow z krzakami pod pacha :P:P:P

wlosy rzadko kiedy robie (mam dlugie, wiec tylko na konciwki nakladam wosk) makijaz nakladam jak zwykle ciuchy roznie, zalezy o ktorej wychodze, zawsze chodze w dzinsach ale w taka pogode musze przerzucic sie na cos krotkiego (ble nie cierpie, nie lubie swoich nog, poza tym jestem blada :D)

perfum tez uzywam normlanie, chyba ze wiem ze bede dfosc dlugo na sloncu wtedy nie uzywam :)

A pochwalcie się, jak myjecie się między palcami? Też delikatnie i zwiewnie? Jakież to pasjonujące:D

ostra a mozesz bardziej przyblizyc co to za fluid? Bo tez szukam ale ciezko dobrac. Ostatnio kupilam max factora i tak mnie uczulil, ze zlozylam reklamacje:classic_cool: Chcialabym matujący i zeby kuzwa sie nie swiecil

a ta jak sie czepia hahahah jak Ci temat dyskusji nie odpowiada po kiego grzyba tu włazisz co chwile :O ja tam wole poczytac jak dziewczyny radzą sobie w taki upał niż po raz tysieczny kto na kogo będzie głosował :O