Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poŻarka

ale żar, jak się ubieracie a taką pogodę? nakładacie makijaż, perfumy, stylizuje

Polecane posty

Wchodzę, bo bardzo mnie bawią ludzie, którzy z codziennych, normalnych czynności robią sacrum:D Jak sobie radzić z upałem? Myj się i pij wodę mineralną:D

dzieki ja zawsze uzywalam loreal ale chcialam kupic cos innego dla odmiany i wyszlo jak wyszlo:-o

dobry podklad matujacy ktory sprawdza sie nawet przy wysokiej temperaturze - revlon mineralny w musie - nie pamietam teraz całej dokladnej nazwy. siedze od rana w biurze bez klimatyzacji i nie swiece sie wcale a od zawsze mialam z tym problem. polecam

ja mam zwykies 2 z joanny (rozowy i niebieski) czy obciaza, chyab troche tak ale ja uzywam go wylacznie na koncowki bo mam dosc suche no i tak smetnie wisza po samym suszeniu. ogolnie nie sa zle, porownania nie mam, ale wyglada u mnie ladnie i nie skleja czy cos takiego jak ktos chce cos matujacego to niech kupi sobie primer (np mineralny :D), albo np podklad mineralny matujacy :D

Ostra Siostro kupujesz swój podkład normalnie w sklepach u nas? W jakich? Ja ostatnio szukalam go w Daglasie i nie moglam znalezc wiec kupilam ten revlon i jestem bardzo zadowolona ale chcialabym bardzo wypróbować właśnie tek którego Ty użuwasz

Gość fgg
ja w zaawansowanej ciazy teraz to chodze w koszulce za tylek po domu a w miasto nie wychodze

ja zakladam raczej przewiewne ubrania,bluzki bez rekawkow,spodnice,spodnie lniane,i oczywiscie odkryte buty. Jak widze w taka pogode dziewczyne w dzinsach i adidasach,to mi sie robi goraco:) I przede wszystkim nie maluje sie wcale - lato to okres,kiedy daje mojej buzi odpoczac od tych wszystkich pudrow i fluidow. I do pracy tez sie nie maluje - tylko tusz

a dobrze matuje:classic_cool:? moja twarz teraz nie wygląda bo mam cos z hormonami wiec zalezy mi na pokryciu niedoskonalosci

czy dobrze matuje tego nie wiem bo uzywam wysokich filtrow ktore sa ciezkie :o ale kryje dobrze

doczytałam że zależy Ci także na mocnym kryciu, to chyba jednak nie... ja mam drobne przebarwienia i cere raczej w dobrej kondycji, zalezalo mi na matowieniu i podkład sie sprawdza, jesli chodzi o krycie to slyszalam mieszane opinie. jest dosyc gęsty ale daje bardzo naturalny efekt i moze sie nie sprawdzic dla cery z problemami W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho

Mi Revlon nie bardzo pasuje zwłaszcza w takie upały. Cały cza szukam jakiegoś lekkiego fluidu, który nie zatka porów. Słyszałam, że fluidy z AA mają takie właściwości. Wiecie coś na ten temat?

ja kiedys dawno, dawno mialam AA ale nie sluzyl mi. Moze ulepszyli recepture ale z tego co pamietam to robil jedna wielka sztuczna maske, do tego nie matowił wcale i wygladałam jak w woskowej masce :P W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho

Gość poŻarka
ja miałam colorstay revlona- jeżeli chodzo krycie, trwałosć, mat to polecam, ale raczej na jesień i zimę niż lato. Jest ciężki, gęsty, mocno kryjący (przy nim nie używałam korektora pod oczy). Teraz stosuję powdet mat z manhattanu- jest ok, kryje średnio, matuje bardzo dobrze, jednak po kilku godzinach bibułki matujące się przydają, bo twarz zaczyna się świecić. Pod podkład stosuję krem nawilżająco- matujący. Przyznam, że jak przyjdę do domu, to pierwsze co robię, to zmywam make up.... jeżdżę autobusem na nieszczęście i wyglądam jak po ostrej imprezie przez tę temperaturę!!! Dziś widziałam dziewczynę w czarnych jeansach, klapkach, bluzce z ekstra głębokim dekoltem, niebiesko-srebrnym makijażem, poobwieszaną biżuterią, a waliło od niej potem tak, że dostałam migreny i słabo mi się zrobiło...!!!! noszę chusteczki odświeżające i co jakiś czas przetrę sobie plecy, szyję, dekolt, kupiłam też wodę termalną- super orzeźwia :) :) aaa... i kupiłam green tea tropical elizabeth arden, fajny zapach właśnie na takie upały :)

Gość maya123
Nie wiem jak u was ale u mnie dzisiaj leje.... więc to by było na tyle z żaru :) A propos tematu to tak - makijaż mimo wszystko :) Jakoś trzeba wyglądać ale zmieniam zimowe kolory ciuszków na letnie (zamiast czerni wkracza biel itp), niestety jak na moja pracę to nie mogę poszaleć z ubiorem typu krótkie spodenki :)