Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekooomanka

DAJECIE RADE BEZ KLIMY? W PRACY??

Polecane posty

Gość lekooomanka

właśnie... jak to u Was jest? szef pozwala ubrać się nieco lżej? czy musicie zapiepszać pod krawatami a kobietki w koszulach? U mnie jest luźno, tzn ładnie ale luźno, i do tego każde biuro ma klimę więc pod tym względem jest wypasik. a jak u Was??

Gość a potem stękacie
u mnie laski chodza w spodnicach z cienkiego lnianego materialu, jedna w japonkach bo ja buty odparzyly ale to tylko pod nieobecnosc kierowniczki. Ja osobiscie czarne spodnie i bluzki eleganckie na krotki rekaw. Tak powinnysmy byc ubrane mimo upalow, masakra. Klimy brak, tzn wczoraj wlaczyli na pare h bo kontrola byla. Na szczescie kolega z innego dzialu podrzucil nam maly wentylator. woda mineralna i jakos jedziemy..

u nas w biurze nie ma klimy ale sami tego chcielismy - suche,m niezdrowe powietrze, infekcje gardla itd. Stwierdzilismy ze damy rade :P jest, jak jest - duchota straszna el nasze biura sa na szczescie cale w kamieniach wiec jako taki chlodek daja. a ubieramy sie jak chcemy, ja mam na sobie krotką sukienke w paski z bawelny i w sumei wygladam jak na plaze ale mam to gdzies :classic_cool: jest piątek i straszny swar i nie bede sie kisiła w koszulach - a szef powiedzial ze ladnie wyglądam heheh

Gość lekooomanka
dalej czekam na wiecej osob, jak u Was w pracy to wygląda?