Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabrabec

dlaczego mnie faceci nie podrywają?

Polecane posty

Gość abrakadabrabec

hej. wiem wiem moze od razu niektórzy napiszą bo jestes głupia, bo jestes brzydka itp itd. ale nie o to mi chodzi. nie jestem miś swiata, mam 162 cm i 57 kg. w miare ładne nogi i niezły biust. mieszkam w duzym miescie. staram sie ładnie ubierac, dbac o siebie (ale bez przesady, solarka, tipsy, róz odpadają:) ) normalna ładna (chyba:) ) zadbana (staram sie), dziewczyna. nie podrywają mnie faceci, ani na ulicy ani w pracy, ani nigdzie. nigdy od faceta na ulicy nie dostałam propozycji kawy, jestem po 4 latach zwiazku teraz sama, wczesniej byłam w innych zwiazkach. co myslicie?

Gość abrakadabrabec
up

Gość zjedz gorzka czekolade
bo czasami faceci boja sie . Mysla ladnazajeta. Czesto kobiety o wyzszym ego trktuja ich z gory bo znajaswoja"wartosc" dlatego czesciej niz zwykle faceci wybieraja lekko mniej urodziwe lub mniej rzucajace sie w oczy

,, hej. wiem wiem moze od razu niektórzy napiszą bo jestes głupia, bo jestes brzydka itp itd. ale nie o to mi chodzi.'' jednak coś w tym musi być:) może sprawiasz wrażenie niedostępnej, zadufanej:)

Gość no wlasnie to chyba
o styl bycia chodzi, o to cos, co sie ma lub nie. Mam kolezanke, ktora jest przy kosci, nawet bardzo, ale jest przebojowa, ladna, bardzo zadbana, dobrze sie ubiera i jest mega sexowna. Zdecydowanie ma to cos. Ma branie wieksze niz inne moje kolezanki :) Takze to zalezy od osobowosci

Gość a może to ty
zaproponuj komuś kawę , co to XIX wiek ?

pewnie nie wysyłasz bodźców do facetów...trzeb sie uśmiechać, pragnąć kontaktów, rozmowy, może jesteś za dumna

Też tak miałam,ale to dlatego,że pod maską niedostępnej chowałam swoją przeraźliwą nieśmiałość. Może w tym Twój problem.

Gość abrakadabrabec
usmiecham sie, jestem w towarzystwie dusza towarzystwa, naparwde jestem miła, nie jestem piekna ale mysle ze w miare ładna:) staram sie.

Gość abrakadabrabec
do naczelnego. te dwa bodzce sa akurat moim najwiekszym atutem:)

Gość może jesteś ładna
i zadbana, ale mało kobieca? albo się to ma, albo nie. tak mówi mój mąż. kiedyś usłyszałam przypadkiem o sobie, ze jestem bardzo kobieca, cokolwiek to oznacza. a tez nie jestem jakaś tam miss :)

następna pisze, że jej faceci nie podrywają na ulicy a za 2 tugidnie napisze na kafe, że ma dosyc napaleńców, którzy ja zaczepiaja na ulicy

Gość pstrokatka
Może brakuje Ci seksapilu, zapisz sie na flamenco czy cos i obudz w sobie kobiete przez duze K. :P

mną faceci sie interesują choć też nie uważam sie za miss trzeba mieć to coś w sobie , mam koleżankę przeciętną , ma mały biust , masywne łydki a faceci za nią biegają że nie może się opędzić od wielbicieli. Nie potrafię jednoznacznie tego wytłumaczyć.

Gość może jesteś ładna
o to chodzi, o sposób chodzenia, siadania, odgarniania włosów, ale to musi być naturalne, nie wymuszone i udawane.

Gość abrakadabrabec
mam seksapil, serio. wiem ze jestem seksowna, łądnie sie poruszam. moze teraz mało skromna, ale wiem jak zakrecic faceta który juz sie obok znajdzie.

Gość marcheweczkaaa
Coś w Tobie musi być takiego. Ja nie mam ani ładnych nóg ani dużego biustu. Jestem Twojego wzrostu, drobną budowę ciała. Mam dosyć ładną buzię i duże ładne oczy, które lubię podkreślać. Myślę, że urodę przeciętną, bo zdarza się od czasu do czasu, że ktoś mnie z kimś innym myli:] Ubieram się dosyć kolorowo. I zaczepiają mnie. W autobusie, na ulicy, w parku, w pracy. Wiem, że mam sympatyczny wyraz twarzy, słyszałam to milion razy. Mam bardzo pozytywne podejście do ludzi i inni to od razu wyczuwają. Jestem też nieśmiała w pierwszych kontaktach z płcią przeciwną. Może właśnie to wydaje się takie urocze i przyciąga?

Gość abrakadabrabec
ee etam warszawa