Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaaaaaa48348

Reader's digest? Kto miał z nimi do czynienia-prosze wejdźcie

Polecane posty

Gość Agnieszkaaaaaa48348

3 miesiące temu dostałam od tej firmy jakąs prenumeratę i taką książeczkę z jakimiś wpłatami mialam to uregulować na poczcie. Nie przejełam się tym bo nic nie zamawiałam,nie wiem skad mieli mój adres i wogóle ;/ Przyszły mi 2 upomnienia zeby zaplacic cos kolo 70 zl. Na poczatku to zignorowalam a pozniej skontaktowalam się przez meila z nimi i opisalam cala sytuacje. Nic nie odpisali. Teraz dostalam 'ostateczne upomnienie' od jakiejś głównej księgowej tej firmy i nie wiem co robić bo naprawde nic nie zamawialam. Wiem ze glupio zrobilam ignorujac ich listy itd. bo moglam odrazu wszystko odeslac ;/;/ a teraz mam z nimi tylko problem ;O :( był ktoś z Was w takiej sytuacji? Co zrobiliscie?

Gość Agnieszkaaaaaa48348
a placilas cos? odsyłałaś przesyłki ? BO pierwszy raz mam do czynienia z tą firmą

Gość Altec Lansing
Oszuści to mało powiedziane :o Ja też dostałam od nich jakieś książki, ale było to już dawno temu. Oczywiście potem przyszedł rachunek, który wylądował w koszu. Przysłali jakieś upomnienia. Napisałam do nich maila, że mogą mnie cmoknąć, bo ja od nich nie zamawiałam niczego i że są wyłudzaczami. Minęło jakieś 5 lat i ciszaaaa.

Gość poŻarka
moja siostra tak miało, nie wiadomo skąd wzięlo jej dane! Chyba kupili na czarnym rynku ;) Zadzwoniła, powiedziała, że jest niepełnoletnia i żeby się odwalili, bo zgłosi sprawę na policji!