Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość myiaa

plastry EVRA upławy w środku cyklu

Polecane posty

Gość myiaa

Szukałam na forum ale takie dokladnie przypadku jak mój nigdzie nie znalazłam, wiec prosze Was o pomoc :) Biore plastry EVRA od prawie półtora roku. Na początku brania miałam lekkie upławy które przeszły i już nie pojawiały się (no chyba że wtedy kiedy powinny-tzn krew z odstawienia) aż do wczoraj. Jestem w 2tygodniu przyklejania plastra. Wczoraj zauważyłam ciemna krew na bieliźnie. Zastanawiam sie jaka może być przyczyna, może tego że mam teraz sesje i bardzo się denerwuje? Może tych ukropów okropnych? Ale czy jak się bierze hormony to coś takiego może się zdarzyc???? Jeszcze się zastanawiam- jak miałam poprzedni plaster to ostatniego dnia lekko się przesunał i odkleił na rogu-nie zmienialam go bo nie chcialam na 1 poltora dnia przyklejac i odklejac kolejny. Czy mogło być tak że moj organizm pomyslal ze to wlasnie koniec cyklu juz? Ale ja zwykle dostaje okres tak ok 3-4 dni po odklejeniu... Dzwonilam do mojej cioci ginekolog ona powiedziala ze nic mam sie nie marwic tylko nie wspolzyc przez 10dni (Ale ona zawsze mowi zeby sie nie martwic) Co Wy na to? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować