Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Co wy na to?

Czy mam szanse na miłóść ??

Polecane posty

Gość _Co wy na to?

Powiedzcie mi dziewczyny czy 25 latek z wyższym wykształceniem, zarabiający ok 4 tys miesięcznie, jeżdzący volvo S 40, mający swój dom i mieszkanie po dziadkach ma szanse na miłóść ? Dodam że w zblizających sie wyborach popieram kandydata PO, a na Mundialu stawiam na Hiszpanie...

Gość if a song could get me you
Nie. Za Komorowskiego nie masz.

wiesz jak będziesz się tak obnosił tymi zarobkami samochodem ...domem itd....to prędzej masz szansę nie na miłość a na to że baba poleci na Twój majątek zalecam więcej skromności :D

Gość nowa gracha
to zależy,jakim jest człowiekiem,wygłądana to,że u Ciebie liczy się głównie kasa,

Gość dimon
gdybyś jeździł s60 to moze miałbyś jakies niewielkie szansę

Gość pstrokatka
W dalszym ciagu nic nie wiem o TOBIE. Co, mamy sie wiazac z Twoja chata i samochodem? :P

Gość _Co wy na to?
Chyba mi dziewczyny nie powiecie ze najpierw patrzycie na charakter a potem na dobra materialne?

Gość może po prostu
z wyglądu obrzydliwy jesteś

Gość anonimowa pomarancza bu
patrzymy na: 1. wyglad 2. dobra materialne 3. charakter jesli 2 pierwsze pasia przystepujemy do poznawania charakteru. co nas moze zatrzymac? na cale zycie te 3 cechy. przy najwiekszym nacisku na: 1.charakter 2.dobra i umiejetnosc ich pomnazania 3. wyglad kolejnosc istotna!

Kobietom nie chce sie pracować, dlatego wolą przyjść na gotowe. Mężczyzny nie traktują jak człowieka tylko jak robota zarabiającego kase. Wiem autorze że to prowokacja, bo gdyby to była prawda to nie musiałbyś robic nic, a laski same by na ciebie leciały. Widzę to po sobie, mam nowe mieszkanie, 4 samochody, łączne dochody wyższe od twoich. W ogóle nie muszę podrywać kobiet bo one same to robią, żadnej nie daje szansy bo wiem że tylko moje pieniądze je przyciągają.

Nie ;) Komorowski daje Ci taki minus, że kasuje wszystkie możliwe plusy :) Poza tym nie lubimy chwalipięt :)

Gość women in red
O to fajnie, bo ja jestem w tym samym wieku, nie mam nic z rzeczy materialnych ktore wymieniles, ale tez bede glosowala na Komorowskiego i tez stawiam na Hiszpanie :)

Gość marcheweczkaaa
Tacy ludzie, którym wszystko łatwo przychodzi nie umieją niczego doceniać. Wszystko zostało podane im pod nos, na nic nie musieli ciężko zapracować, w niczym nie musieli się postarać. Uważają, że to co mają wystarczy, dlatego raczej są leniwi, nie chcą się rozwijać i pracować nad sobą, mają wygórowane mniemanie o sobie. Raczej takich unikam.