Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna11111@@

to załosne:-(((((((((((jak tak można!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka jedna11111@@

witam pisze do Was bo dowiedziałam sie strasznej rzeczy dzisiaj od mojej przyjaciółki otóz moja przyjaciólka jest ze swoim chłopakiem juz 6 lat i ona bardzo pragnie dziecka a on jescze mówi ze maja czas jak sie kochali z gumka i on sie spuscił i ona wzieła ta gumka powiedziała ze idzie wyzucic do kosza a poszła do łazienki i wyleła sobbie wszystko do pochwy głeboko za pomoca strzykawki :-(((( i est pewna ze jesli zrobi tak jescze pare razy to napewno zajdzie w ciaze jejku to straszne pokłociłam sie z nia ze jak ona mogła mu to zrobic nieodzywamy sie do siebie mam nadzieje ze nie uda jej sie zajsc w ciąże w taki sposób bo to chore złapac faceta na dziecko jak myslicie może jej sie udac zajsc w ciąże???oby nie mam nadzieje :-((((((nie myslicie siobie ze to prowakcja bo naprewno nie nie mam komu o tym powoiedzieć

Gość ale Ty jesteś durna jagodo!!
pewnie sama tak zrobiłaś....ha ha ha. watpię żeby Ci sie udało:(

Gość zjedz gorzka czekolade
PRZECIEZ TO ONA BEDZIE WYCHOWYWAC DZIECKO NIE TY :-/

Gość może owsiki
niech sobie robi co chce jak ma za co wychowywac i nie zalezec od faceta, ktory ją migiem pusci w trąbę.

Gość provokejszyn jak nic

Gość taka jedna11111@@
napewno tak nie zrobiła bym nigdy w zyciu nie osadzajcie mnie jak mnie nie znacie żal mi jest jej znamy sie tyle lat i nigdy bym sie nie spodziewała po niej czegos takiego

po za tym nie sądzę że chce go złapać na dziecko tylko jest zdesperowana by MIEĆ dziecko a to zupełnie co innego. NIe rozumiem czemu wtykasz nos w nie swoje sprawy, możesz jej powiedzieć że się z takim sposobem nie zgadzasz ale żeby się kłócić? Przecież to jej życie jej decyzje ...

Gość może tasiemiec
nie chce dzieci mimo iz ona pragnie, czyli zalezy mu przede wszystkim na braku zobowiazan i mozliwosci ewentualnej zmiany partnerki

Gość aneta44
ten post ;ale ty jestes glupia....: jest niesmaczny co Ciebie obchodzi czy to ona czy jej kolezanka uszanuj co napisala i nie wchodz na takie fora jesli nie chcesz byc uczestnikiem rozmowy tylko obrazasz innych

Gość taka jedna11111@@
dokładnie forum jest po to by pomagac i dlatego ludzie tu wchodza a nie obrazac innych

Gość taka jedna11111@@
poprostu chciałam sie dowiedziec czy mopże jej sie udac

Gość aneta44
Od jakiegos czasu czytam ale nie uczestnicze i naprawde odnioslam wrazenie ze tu sporo malolatow wchodzi i obraza innych a tak jak napisalas tu wchodza osoby ktore maja problem i potrzebuja wsparcia zrozumienia i rozumiem ze sa tez i moga byc slowa krytyki ale nie w taki glupi sposob

Gość niech se robi tego
bachorka, zobaczy jak urodzi.. jeszcze jej ta smierdzaca i wyjaca kula u nogi wyjdzie bokiem. jeszcze bedzie narzekac na nieprzespane noce, wieczne wydatki, zmarnowana na pieluchy i inne pierdoly kase, ktora moglaby wydac np na fajne perfumy czy wypad. zero wyjazdow bo jak tu odpoczac z bachorkiem u boku. no nie wspomne juz o pooranym rozstepami cielsku i pipce jak wiadro. niech sie zastanowi czy wato poswiecac zycie dla czegos takiego. zycie jejst jedno, jak je zmarnujemy na bachora to nikt nam go juz nie wroci..

Gość Mamusienieczka
Oczywiście, że może :) Plemnik ma żywotność do 72h. Chyba, że prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym ;) to szanse są mniejsze.

Gość może tasiemiec
no wlasnie, a teraz chyba wszystki mają srodki plemnikobojcze, ale zawsze jakas szansa, ze jakis silacz-plemnik sie uchowal istnieje. rozmow na ten temat bylo tu juz sporo.