Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko czego pragnę 123

bardzo prosze wypowiedz się

Polecane posty

Mam do Was pytanie dotyczące imienia dla dziewczynki. Wiem oklepany ale dla mnie bardzo ważny. Podoba mi się Klara. Czuje, że to maleństwo to właśnie Klara nikt inny. Proszę o opinie. Dziękuję

Gość kto pyta ten wie...
nie chciałabym mieć tak na imię:(

rodzina tak mnie zjechała, że aż mi się zrobiło przykro...a ja nie chcę kolejnej majki, Oliwki czy Julki. Ładne imiona ale trochę oklepane.

dziękuję za opinie. Boję się ,że mogę córce zrobić krzywdę. mi się podoba ale jak na nie będą reagować rówieśnicy dziewczynki o imieniu Klara.

Klara jest ok :) Taka "perełka" wśród Nadii, Dżesik (polskimi literami napisane to już w ogóle wygląda dramatycznie...:/), Victorii i innych :)

Gość KOLCZYK11
DLA MAŁEJ DZIEWCZYNKI FAJNIE BRZMI KLARA ALE DLA DOROSŁEJ KOBIETY BO NIE BARZO ALE OCZYWIŚCIE TO TYLKO MOJE ZDANIE,OSTATNIO TYLKO SŁYSZĘ IMIONA DZIWNE JAK ALAN, KEVIN NICOLL WSZYSTKO ZAGRANICĄ PACHNIE))))

ja myślałam, że Klara to zbyt dorosłe imię jak dla dziewczyki

wg mnie imię Klara jest raczej staroświeckie, trochę trąci myszką Klara dziewczynka obleci, Klara nastolatka zamorduje Cię :D za to imię, Klara dojrzała kobieta hmmm tak....pasuje do dystyngowanej damy, a babcia Klara to już full wypas :D mój typ to Malwina :D

Kolczyk widze też wizualizuje :D a jak zamierzasz zdrabniać to imię: Klaryś, Klaryska (za długie) i tak dojdziesz do "rysia" ...cokolwiek z "sia" nie daj Bóg jak się to w rodzinie przyjmie (+ pamiętliwy element podwórkowy, potem szkolny) i takie zdrobnienie będzie mordęgą dla dziecka

Gość zjedz gorzka czekolade
mama mojego faceta ma tak na imie :) jak ci sie podoba to takie jej daj to TWOJE DZIECKO NIE RODZICOW

szkoda, że jako przyszła mama dajesz się manipulować rodzince ;) teraz poszło o imię....a potem? olej ich fochy

Gość hdlmsnkfnf,fs
Klara bardzo mi się podoba:-) rodziną się nie przejmuj. Mnie teściowa też zjechała za imię dla córki, a jest Laura. Całą ciążę gadała mi o Ani i Asi:-( jestem tego zdania ,że to rodzice wybierają imię a rodzinie pozostaje tylko zaakceptować. Moja teściowa już miała swój czas na wybieranie imion dla swoich dzieci!

Gość hdlmsnkfnf,fs
Zresztą powiem ci szczerze, że my do końca nie byliśmy pewni imienia które damy córce. Mieliśmy jeszcze inne typy, oczywiście wszystkie nie pasowały teściowej. Zosia bo po mojej babci to źle. Natalia zachodziło jej rosją. Ale jak mała się urodziła to zdecydowaliśmy,że Laura do niej najbardziej pasuje i tak zostało.

Gość nfjhfjnjfhkdfn
bardzo ładne imię

Gość z nudyyyy
myśle że w tym temacie przydałą by się jakaś wypowedz kobiety o imieniu klara. imie nietypowe i nie najgorsze tylko pytanie ile z nas chciało by mieć tak na imie. w szkole miałam koleżanke która miała na imie Rozalia... nikt tak do niej nie mówił bo to nawet dziwnie brzmiało została więć zuzą i wątpie ze oprócz rodziny ktoś do niej mówi po jej własnym imieniu. musisz się zastanowić bo to przykre gdy dziecko nie lubi swojego imienia.

Moja roczna bratanica ma na imię Klara. Na początku miałam obiekcje i dziwnie było mi mówić o niej imieniem, ponieważ tak nazywa się też stara kocica moich teściów. Jednak dość szybko się przyzwyczaiłam :) A Klarcia to przesłodkie maleństwo. Popieram oryginalne imiona - nie zlewają sie z tłumem. Mi się za to bardzo podoba imię Zuzanna, ale nosił je już jamnik teściów, szczurzyca znajomych, a teraz na spanielicę wołają Suzi. To jest dopiero problem.