Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on@@@@@__23

dotykanie tylka

Polecane posty

Gość on@@@@@__23

czy wasz facet tez tak ma ze jak dotknie waszego odbytu, nie ze wklada palce, tylko czuje odbyt to go to podnieca?? czy waszych facetow tez podnieca dotykanie waszych odbytow?? czy tez tak robia?? czy kochacie sie z nimi analnie?? ja sie jakos nie moge przemoc a jemu sprawia nawet mowienie o tym przyjemnosc?? jak wy macie?

Gość to jest "życie uczuciowe"
załóż temat gdzie indziej... co ma dupa wspólnego z uczuciami? ... no w sumie czasem ma :) ale to zupełnie coś innego :)

Gość on@@@@@__23
moze i nie jest uczuciowe, zalezy jak sie patrzy, wystarczy napisac co uwarzacie?? kto nie chce nie musi odpowiadac przecierz??

NIE. TO RACZEJ NIE JEST NORMA Chyba powinnam rzadziej odwiedzać kafeterię. Jak się człowiek naczyta tyle postów z rażącymi błędami to sam może mieć później problemy z ortografią . Jak można napisać ,,przecierz" albo ,,uwarzacie" ? :O):O Rozumiem literówki ale takie byki?

Gość ortografia nie boli

Gość marcheweczkaaa
Mój były miał fetysz tylka, nie samego odbytu, ale właśnie tyłka. Uwielbiał patrzeć, dotykać, pieścić za każdym razem podczas zbliżeń. Natomiast seksu analnego nigdy nie uprawialiśmy, bo oboje mieliśmy nieprzyjemne doświadczenia. Nie spróbujesz to się nie przekonasz jak będzie w Waszym przypadku.

Gość on@@@@@__23
juz sprobowalismy raz, ale mnie sie nie podobalo, jemu natomiast bardzo, i dziwnie sie czuje bo jak dotyka odbyt czy w poblizu to go to do mega podniecenie bierze, oczywiscie mnie to cieszy ale czasami az sie zastanawiam czy od nie ma jakis pedalskich zapedow, moze to smieszne ale tak sei nieraz mysli.

Gość słodkie winogrooona
moj to lubi podnieca go to ja tam wole jak mnie dotyka w tą pierwszą dziurke no ale skoro mu sie to podoba to mu na to pozwalał

Gość on@@@@@__23
nie masz jakiejs blokady??? bo ja jak sobie pomysle co sie robi ta czescia ciala to sie brzydze jak on tak moze

Gość on@@@@@__23
ja mu juz mowilam ze kupimy takiego specjalnego penisa co lesbijki maja i zobaczymy, on sie smieje, bo to smieszne no no ale czy wy to lubicie?? pozwalacie na male dotykanie i macanie czy na maxa juz wszystko

przecież chyba nie chodzi o to, co inne robią tylko o to co między wami... ja przed mężem nie mam zahamowań, kochamy sie analnie jeżeli mamy ochotę, pieszczoty mi nie przeszkadzają a najczęściej są nawet przyjemne. proponuję pieszczoty łechtaczki w tym samym momencie kiedy będzie dotykał cię "tam", a będzie przyjemniej. a jeżeli będziecie się kochali analnie, to najlepiej z poduchą pod pupą i tak żebyś się o niego ocierała łechtaczką. spróbować nie zaszkodzi a taki sex od czasu do czasu dodaje ognia w łóżku i sprawi, że twój facet się sexem z tobą nie znudzi.

Gość on@@@@@__23
a nic cie pozniej nie boli, bo ja mysmy ten jeden raz sie kochali z 2 lata temu to jak mial wytrysk to na nastepny dzien to nie bylo przyjemne isc do wc, albo wogole, tylek mnie bolal a jak ze sperma?? czy sie kochacie z prezerwatywa??

podobno powinno się z prezerwatywą ale my utrzymujemy higienę i kochamy sie bez i nie widzę problemu. a z bólem to różnie - jak czasem się zapomnimy i poszalejemy bardziej to troszkę boli ale da radę znieść dla przyjemności. jeśli cię boli to spróbuj jakiegoś nawilżenia, żelu np, ale jakiejś dobrej firmy, delikatnego żeby cię nie podrażnił albo po prostu zwykłej oliwki i dobrze jest delikatnie "się rozciągnąć" przed samym stosunkiem, np niewielkim dildo albo palcem... to już zależy od waszej wyobraźni

a jeszcze co do spermy... idziesz na kibelek i sama wylatuje i nie ma problemu

Gość bciegciyrbf
po pierwsze zawsze z prezerwatywą. ja jakoś szczególnie nie lubię. kilka razy próbowaliśmy, ale wolę raczej tą drugą dziurkę. Moja koleżanka natomiast uwielbia. wg niej facet musi bardzo delikatnie zabrać się do sprawy, długo podniecać partnerkę i mocno nawilżyć jej tą drugą dziurkę.

Gość on@@@@@__23
a jak np z kalem, nie boisz sie ze jakos sie wydostanie podczas stosunku czy jak?? czy jak bedzie dotykal "malym" kalu??

Gość słodkie winogrooona
trzeba sie wczesniej wypróżnic inaczej nie dam sie tam palca wsadzic ani troche

kurcze no przecież jeżeli czujesz że nie jesteś w środku pusta to nie ma co się zabierać za taki sex... jak tak się tego obawiasz to kup sobie zestaw do lewatywy, podobno można kupić, albo np takie dla kobiet przed porodem... no sama nie wiem. zresztą skoro to twój facet to nawet jakbyście jakimś cudem zaliczyli niefortunną "wpadkę" to sądzę że by zrozumiał, bo to jest rzecz naturalna a on sam też ryzykuje chcąc takiego seksu. nie bój się, podejdź na luzie i będzie ok ;)

Gość słodkie winogrooona
moj uwielbia seks analny mnie czesto na poczatku boli ale widze ile mu to przyjemnosci sprawia to staram sie tak aby i mnie to podniecało zawsze mi mowili ze uwielbia tą moją dziurke

Gość słodkie winogrooona
rajca jak ja czasami mowie mojemu ze nie czuje sie całkiem pusta to on mowi ze m to nie przeszkadza ze kocha mnie i sie mnie nie brzydzi

Gość on@@@@@__23
dzieki zuzzak no mi tez wlasnie on mowi ze ta dziurka go tak podnieca ze jak ja dotknie to ahhhhhhhhh masakryczne jest, a jak caluje to mowi o boshe...smieszne to nieraz dla mnie i takie dziwne a jak pozniej jeszcze chce mnie calowac to juz calkiem;//

Gość on@@@@@__23
a chialbyscie zamienic sie rolami i kupic taki pas co lebijki maja zpenisem i zamienic sie rolami i jemu tam go dac ???? zastanawialyscie sie kiedys nad tym??

Gość on@@@@@__23
bo ja mu zawsze mowie jak on prosi o to, ze kupimy taki pas zeby on zobaczyl jak to jest, on sie smieje, pytam teoretycznie

Gość żel de pupę
z żelem idzie jak po maśle :D

Gość on@@@@@__23
mam jeszcze jedno pytanie-jak dobrze ze jest internet bo normalnie nigdy bym sie nie zapytala o to- czy waszych facetow sperma tez tak dziwnie pachnie??? jakos mnie to az zatyka jak ja czuje, a byl moj facet u lekarza i wszystko w porzadku wiec wszystko ok powinno byc. ale ten zapach;/

Gość ty uposledzona jestes ???

Gość on@@@@@__23
normalne pytanie zadalam, komu mam je zadac, z facetem gadalam juz o tym teraz pytam was bo przecierz kolezanki nie zapytam bo go zna co nie!!!

Gość ty uposledzona jestes ???
idz pod budke z piwem z takimi pytaniami :D