Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orual55

Faceci ! Czytajcie więcej książek!

Polecane posty

Gość Orual55
Nie, chodzi mi raczej o to, że połączenie facet - książka, działa na korzyść mężczyzny czytającego :P Nie tylko książka decyduje o tym, że chcę go bliżej poznać, ale jeśli widzę, że jest fajny i w dodatku czyta coś, co i mnie mogłoby przypaść do gustu, ściąg do takiej osoby jest większy. Żeby nie było, nie podchodzę do każdego takiego mola, bo ja w ogóle rzadko kogoś samoistnie zaczepiam, ale lubię chociaż popatrzyć, a może się zainspirować. Kiedyś tak poznałam mojego chłopaka, bo okazało się, że czytam książkę jego ulubionego autora, no i musiał zagadać :)

Gość hdhh
Darker A po co faceci mają więcej czytać skoro i tak tępaki mają najlepsze panny? Na co je poderwali? Na sonety Szekspira? dokladnie korjonos Jasne, każda nastolatka wiesza nad swoim łóżkiem zdjęcia słynnych pisarzy i naukowców :D

Gość dużo czytam, bardzo dużo...
wolna wola :)

Gość darker humor jest
:D

nie popadajcie ze skrajności w skrajność tu chodzi o to by każdy czasem sięgnął po książkę, bo ta na pewno nie zaszkodzi nie szukajcie dziury w całym

ktos tu ma rację: kobiety o wiele częściej lecą na kasiastych tępaków niż oczytanych wrażliwców:O Życie z kasiastym tępakiem na dłuższą metę jest nie do zniesienia ale nie wrzucajcie oczytanych facetów do wora przeintelektualizowanych, zakompleksionych nudziarzy z okularami na nosie... Ja lubię wygadanych dojrzałych wrażliwych facetów , którzy maja otwarty umysł, są szczerzy i maja piękną duszę ale to już rzadkość, nie ma już takich mężczyzn... Dużo "wrażliwych" facetów jest narcyzami, którzy patrzą na czubek własnego nosa. Po za tym dla większości z was typ wrażlliwego faceta kojarzy się ze słabą i płaczliwą ciota ... to nie ten rodzaj wrażliwości mam na mysli:O

Gość .Małgosiagosia.
To, ze w temacie jest facet z ksiązką nie oznacza to, że męzczyzna powinien paradować z książką pod pacha. Chodzi o to, żeby po bliższym spotkaniu, zaskoczył kobietę, że oprócz uroku osobistego posiada coś, co dla większośći mężczyzn jest obce- zamiłowanie do wiedzy, poznawania czegoś nowego, dokształcania się.. Ale ktoś, kto zyje w przekonaniu, ze najważnijszy jest lans, to dalej bedzie trafiał na kobiety, którym ten lans zaimponuje... Spróbuj związku (lub krótkiej znajomośći, jak wolisz) z kobietą inteligentna. Zobaczysz, ze jak sie dowie, iż Ty nie za bardzo wiesz jak korzystać z ksiązki, to poprostu powie Ci, że za dużo was dzieli a za mało łączy...

Gość i tak na koniec wszystkie
wybiorą tego z większą ilością kasy a nie książek🖐️

teoretycznie wszyscy mają rację Kafeterianka Anka zgadzam się z Tobą :)

Gość .Małgosiagosia.
A kto powiedział, z ekobiety to materialistki??? Żadna kobieta tego nie powiedziałą, tylko faceci tak twierdzą...zwłąszcza Ci, którzy nie mają nic do zaoferowania i ubolewają nad swoim losem:) KObieta owszem lubi jak nie brakuje jej do 1, ale kto tego nie lubi...

Gość .Małgosiagosia.
Darker Tylko wiesz masz wpływ na to, z kim bedziesz przebywał i co ma dla Ciebie znaczenie;) Skoro wystarczy Ci zarabianie kasy i naprawianie kranu, to gratuluje;) Nie wszyscy tak nisko sie cenią---na moje szczescie:)

Gość .Małgosiagosia.
Dobrze napisał prawiczekKazdy lubi miec, żeby nie narzekać na swój los:) zarówno kobiety jak i mężczyzni:)

Gość .Małgosiagosia.
Masz to na co się godzisz:) nie miej do mnie pretensji, że zrobicie wszytsko dla kobiety...nawet staniecie sie tylko reproduktorami przynoszacymi kase do domu... Ja osobiscie jestem za równouprawnieniem, w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Kobieta też może zarabiać (i powinna)

Gość .Małgosiagosia.
Kafeterianka Anka nie przeszłąm, ja to pierwsza napisałam:) ze fajnie miec do 1 i o nic sie nie martwić:) Chyba też tak lubisz??:)

Gość .Małgosiagosia.
A propo "cenienie się"... nie wiem czemu ale przypomniało mi sie kilka osób z mojej grupy które po studów szorują kible na wyspach. Oni to dopiero się cenią jak mysleli tyl;ko o ukonczeniu jakiegoś kierunku a nie o przyszłosci, to juz ich problem:)

Gość .Małgosiagosia.
Konstytucja dużo rzeczy nam gwarantuje---ale tylko teoretycznie;)

Gość .Małgosiagosia.
Jestem za czytaniem, uwielbiam to. Wizyta w księgarni to dla mnie to co dla was wyprawa na imprezę ale nie moge się zgodzić z tym, ze czytanie imponuje dziewczynom. Uwierz mi, że jestem kobietą i bardzo mi to imponuje;) Więc nie wyciągaj wniosków, bez zrobienia badan na ten temat:)

Gość .Małgosiagosia.
faceci mysla, ze wszytskie kobiety są zepsute, bez zasad, materialistki dla których liczy sie tylko męska uroda----i to jest bardzooo śmieszne, bardzo:)

Gość .Małgosiagosia.
Darker Ponad 10 lat bycia olewanym przez was to całkiem niezłe doświadczenie naukowe co do tego co wam się podoba .... Tylko wiesz, widocznie brałeś to co Ci przyniosło życie! A w tych sprawach trzeba troche poszukac, poprzebierac, takie "rodzynki" ukrywają się albo są już zajęte:) I dlatego jesteś taki rozżalony:)