Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orual55

Faceci ! Czytajcie więcej książek!

Polecane posty

Gość .Małgosiagosia.
Darker sa i takie przypadki, ale bez uogólniania prosze;) Tylko wiesz, bardzo mało, jest kobiet które są inteligentne i godzą się na taki związek..... Zazwyczaj kobieta bez wyobrażni, doświadczenia, wiedzy godzi sie na bycie poniżaną

Gość dużo czytam, bardzo dużo...
znów generalizujecie zawsze jest ktoś, kto ma lepiej od nas po dupie też ktoś musi dostać - nazywa się to "równouprawnienie" :D

Gość .Małgosiagosia.
Nie znam Cie, ale można to wywnioskowac z Twoich wypowiedzi. No wiem, wiem, z esię nie ocenia, pozory mylą, ale taka już jestem---- pisze to co myśle;) jak pisze zle, to prosze sprostuj:)

spójrzcie na swoje wypowiedzi: i te za i te przeciw - wszyscy którzy je wygłaszają są oczytani :)

Faktycznie. 6 strona tematu i nikt nie zaczął rzucać mięsem :) :) :) dlaczego nie pasuje? podziwiam ciekawą rozmowę i cieszy mnie fakt, że można jeszcze spotkać ludzi, którzy mimo różnicy zdań potrafią rozmawiać

Gość sibą
" spójrzcie na swoje wypowiedzi: i te za i te przeciw - wszyscy którzy je wygłaszają są oczytani " Wniosek z tego taki, że czytanie pomaga w wyrażaniu swoich poglądów i opinii, ale nie czyni tych ocen bardziej trafnymi czy prawdziwymi. Taki oczytany Wiara ze swoją sofistyką wygrywa większość sporów intelektualnch i przyczynia się do rozpowszechnienia fałszywej interpretacji rzeczywistości, czyli czytanie książek nie zawsze prowadzi do dobrego.

Rzadko kiedy po tym okresie mozna nagle stać się atrakcyjnym dla kobiet, jeżeli wczesniej takowym się nie było. myśle, ze sytuacja odwrotna zdarza sie równie rzadko

a ty znasz "prawdziwa" interpretacje "rzeczywistosci"? podziel sie z innymi... nie bądź chytry...

nie mniej wątpię, aby zastosowany apel, przyniósł jakiekolwiek korzyść może poza tą, że parę mniej lub bardzie oczytanych osób sobie "pogadało" i przekonało się, że nie należy do wymierającego gatunku

JA zawsze przy sobie noszę "słownik" Kopalińskiego. Interesujące, to raz, a dwa - zawsze można nim kobietę ogłuszyć, bo swoją wagę ma :P

Gość her komendante
czytamy, czytamy i czasem tylko w teoriach coś z tego mamy

Gość her komendante
ale co za różnica?

Gość her komendante
dla mnie żadna - nick to nick

Gość her komendante
mężczyzną i nie kłócę się tylko piszę

Gość .Malgosiagosia.
"Ja przeczytałem sporo i nic mi to nei dało." Widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jeżeli nie "poderwałeś" kobiety na oczytanie to przy najmniej jestes o tych kilka książek mądrzejszy:)