Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babskie pogaduchy

Babskie pogaduchy!!!

Polecane posty

Gość babskie pogaduchy

Ale dzisiaj upał. Dzieciak rwie mi się na spacer, ale gdzie to wychodzić, żeby udaru dostać? :-o 🖐️

Gość babskie pogaduchy
jak skwarki na patelni. Najgorzej, że wszystkie te place zabaw są odkryte w pełnym słońcu i bez grama drzewa nawet, więc gdzie z takim urwisem po słońcu latać.

w jakim wieku masz maluszka?? my bylismy dziś na spacerze ale plac zabaw ominęliśmy łukiem. Zjeżdżalnie nagrzane, ze az szkoda ciałka małego. Ja to ostatnio się czuje jak frytka na patelni:)

Gość babskie pogaduchy
Ja z racji tego, że nie znoszę upałów to wolę wychodzić właśnie tak późniejszymi popołudniami, jak już chłodniej jest. Wtedy i dziecko skorzysta z placów zabaw. Ale z drugiej strony, co mam tak do 17 kisić młodą w domu? I tak źle i tak niedobrze. A córka ma 1,5.

daga :) dlatego my od rana plac okupowaliśmy :P tyle co cisza nocna się skończyła a my już hasaliśmy po zjeżdżalni :P od 6.40 na placu :D :D :D teraz mały śpi, jak się obudzi zjemy obiad i znów sobie wyjdziemy. tym razem do lasku, na plac dopiero po 18.30 zawitamy bo wtedy słońca już tam nie będzie.

Mój ma 11 m\c i zazwyczaj wychodziliśmy po 14 z domu. Dziś chyba wyjdę później ale już nam sie zaczyna nudzić w domu

Gość babskie pogaduchy
Właśnie najgorsza ta nuda.

agatka:):) moje też ma 1,5 roku i jak jest w dmou to się nudzi okropnie. no ale cóz poradzić lepiej się nudzić niz udaru dostać. Teraz małe spi a ja powinnam brac się za obowiazki domowe a tu zero zapału...ufff ciepło

jakbym w domu miała chociaż 6 stopni mniej to może coś bym zrobiła, ale mam już 28 stopni i nic mi sie nie chce! obiad od wczoraj mam, podłogi rano pozmywałam, więcej nic nie robię! o nie!

Gość babskie pogaduchy
Hahahah, od 6.40 na placu zabaw? :D Niezły pomysł. P.s podobno ochłodzenie idzie.

Moja młoda ma roczek. Ja pracuję w domu do 14, więc i tak musimy siedzieć w domu. A później jakaś drzemka, obiad i zaraz 17, a wtedy do 19 - 20 szaleje na dworze albo ze mną albo z mężem. Muszę pomyśleć nad zakupem wiatraczka.

mi też brakuje naszego polskiego lata takiego co było kiedys 25 st. A teraz tropiki normalnie:0 Idę kończyć obiad może się nie rozpłynę przy tych garach:)

Jak dla mnie to nawet jeść się nie chcę w taką pogodę. Chyba że kluchy z truskawkami, naleśniki z truskawkami albo jakąś owocową zupę :D Ale to jest zabawne, nigdy nam nie dogodzi. Jak za zimno źle, jak za ciepło źle :)

Gość jeszcze kilka lat
takich upalow tropikalnych i bedzie mozna otwierac produkcje bananow:classic_cool: a ja za tydzien w pole na zbior truskawek:( zachcialo mi sie:(

nas jutro truskawkowe pole wita! ale malutko w tym roku bo większa część zgniła bo woda na polu stała, troszkę teściów podtopiło :(

oj bardzo, tylko jak wygodnie będzie się spało na poparzonych od słoneczka plecach :P to jest w tym wszystkim najgorsze!

a ja wam zazdroszcze tych upalow,bo u mnie pizdzi ze hoho,malo glowy nie urwie,zero slonca,ech w takich chwilach mam dosc tego jukeja:O