Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpłomyk familijny

Koszmar upałów-pocenie

Polecane posty

Gość podpłomyk familijny

Jak sobie z tym radzicie? bo ja juz nie wyrabiam,kapie sie ze 3 razy dziennie,uzywam antyperspirantow i pije duzo wody a i tak malo to daje. zdaze gdzies wyjsc i juz jestem cala mokra :( macie jakies sprawdzone sposoby? slyszalam ze picie szalwii jest dobre-ale czy naprawde?

Gość podpłomyk familijny
podnosze

Gość podpłomyk familijny
na dodatek ciągle stoimy z koleżankami przy trasie a nasz alfons nawet nam wody do picia nie przywiezie :(

Gość colada
picie szałwi i nacieranie cytryną pomaga

Gość fryz fetysz
nie mam, kąpię się rano, spryskuję litrem antyperspirantu, lecę na uczelnię piechotą, bo to 5 minut drogi i śmierdzę :o wracam do domu piechotą i śmierdzę jeszcze bardziej, dodatkowo ramiona mi się lepią. o ryju i czole pod grzywką to ja nie wspomnę :o

Gość nie wiem132
z czystym sumieniem polecam etiaxil, doskonale wiem jak sie czujesz, męczyłam sie z poceniem również zimą, latem używam tez do stóp bo w klapkach mam kałuże, ta jakaś masakra

picie dużej ilości wody też może powodować pocenie ....wiadomo że przy takich upałach trzeba pić ale lepiej zastąpić wodę np schłodzoną herbatą miętową która lepiej gasi pragnienie ja na szczęście nie mam tego problemu jak rano wysmaruje się sztyftem pod pachami do samego wieczora mam sucho pod pachami i jeśli np nie biegam i nadwyrężam się fizycznie to się nie pocę

Gość do->zgadzam si z tym
przeciez sa specyfiki na nadmierne pocenie sie np perspiblock to chyba tabletki i antidral kulka do smarowania

Gość podpłomyk familijny
za podszywy dziekujemy. ja uzywalam kiedys antidralu ale niewiele pomagal,nawet podraznial jeszcze bardziej.

Gość podpłomyk familijny
Nie probowalam jeszcze. Slyszalam ze antidral to tanszy odpowiednik etiaxilu i skoro on mi nie pomogl to nie wiem czy jest sens wydawac 50 zl na etiaxil.

Gość nie wiem132
ja byłam taka zdesperowana że kasa sie nie liczyła

Gość sxdcvbcbhnjvgbn
w moim przypadku lepiej spisuje się antidral. etiaxil ten delikatniejszy strasznie mnie podrażniał. jak widać droższe nie zawsze jest lepsze.

ja stosuję Antodral, na początku nic się nie pociłam,a teraz dzień po i tak się pocę a używam tylko t=raz na tydzień, może i mneij się pocę jak go nie używałam, ale czemu efekty są teraz już tak słbe skoro bardzo rzadko go używam??

Gość a ja używam odabanu
najbardziej poci mi sie głowa a to jedyny środek, który mozna zastosować na twarz :)