Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa aa

moj synek

Polecane posty

Gość aaaa aa

ma 5 latek,chodzi do szkoly ,potrafi czytac,pisac i lczyc. Nie moge sie pogodzic,ze juz nie jest takim maluszkiem,dla mnie wciaz jest,buntuje sie kiedy chce mu dac buziaka :), ech czas tak szybko mija

Gość aaaa aa
to,ze nie chce zebym go w szkole calowala to przykre?on uwaza sie za duuuzego chlopca,w domu sam sie tuli i daje buziaczki,chyba zle mnie zrozumialas,poza tym mam syna ktory ma 11 i tez sie lubi przytulac chodzilo mi o to,ze czas tak szybko plynie a dzieci nawet tak male uwazaja sie za dorosle niemalze:)

Gość aaaa aa
hehe,chyba ktos tu kogos nie znosi

Gość aaaa aa
a to ktos tu znany? nie orientuje sie bom nowa:)

>>>to,ze nie chce zebym go w szkole calowala to przykre?on uwaza sie za duuuzego chlopca,w domu sam sie tuli i daje buziaczki,chyba zle mnie zrozumialas,poza tym mam syna ktory ma 11 i tez sie lubi przytulac chodzilo mi o to,ze czas tak szybko plynie a dzieci nawet tak male uwazaja sie za dorosle niemalze Dla mnie dziwne, nawet bardzo. Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. :) Nie zauważyłam też podobnych reakcji u innych dzieci.

Gość aaaa aa
to znaczy,ze jak mam dola to moge tu przyjsc i sobie po kims pojezdzic ?hehe

Pięcioletnie dziecko, które uważa, że jest już dorosłe niemalże? :) Może to okres buntu.

Gość Walo
Musztarda ale ty pieprzysz głupoty.......to aż żal

Gość aaaa aa
hm, moj najmlodszy chlopiec jest bardzo madry w porownaniu z innymi rowiesnikami ,wychowuje sie ze starszym rodzenstwem,ciagle wzoruje sie na starszym bracie i siostrze,woli spedzac czas ze starszymi a to jest takie przykre dla ciebie? nie napisalam ,ze w ogole nie lubi kiedy go przytulam bo to uwielbia,chodzilo mi o to,ze w miejscach publicznych juz sie wstydzi ,kiedy np chce mu dac buziaka czytaj ze zrozumieniem:)

Gość aaaa aa
musztarda czemu ludzie ciebie tu nie lubia?

Dla mnie byłoby przykre i to bardzo, gdyby moje dziecko na wstydziło się pocałunku w szkole. I nie próbuj mi wmówić, że to jest normalne, bo normalne nie jest. :) I tłumacz to sobie jak chcesz. Tak, jest dojrzałe i mądre nad wiek, dlatego wstydzi się oficjalnie okazywać czułość. Dobre. :D

Gość aaaa aa
Oficjalnie okazywac czulosc? czy ty w ogole rozumiesz to pojecie? nie wiem,ale tu w Anglii to nie jest normalne,przynajmniej wsrod polskich rodzin,a juz nie ma mowy o dzieciach angielskich,w domu owszem- ale na ulicy?mam tulic i calowac dziecko na sile? wez sie zastanow

Gość juliannamariawiktoria
aaa aa- nie napisałaś w pierwszym poście, że w miejscach publicznych, tylko że po prostu nie lubi, więc zamiast wymyśl i robić z nas idiotów, to sie przyznaj ze się pomylilas. chociaz moim zdaniem to nie pomyłka, jestes typową żałosną matką, która nie przyjmie złego słowa na temat swojego bachora. i tak- to przyykre, bo nie znam takiego dziwnego pięciolatka, który się nie chce przytulać nawet w miejscach publicznych, współczuję. i nie masz co się chwalić, że umie czytać i pisac, bo w dzisiejszych czasach to nic wyjątkowego u dzieci w tym wieku Oo krew mnie zalewa, jak czytam wypociny takich kwok. a jak czuje sie dorosły w wieku 5 lat, to ci gratuluje wychowania, ciekawe co bedzie, jak bedzie mial 15, bedzie sie spodziewał dawania mu emerytury?

Aaaa... ok, rozumiem, okazywanie czułości zależy od miejsca zamieszkania. W Polsce okazujemy, w Anglii nie wypada, w USA opieka społeczna odbiera rodzicom dzieci, bo pocałunek w miejscu publicznym uznawany jest za molestowanie. Dobrze, już rozumiem. :D 🖐️

nie no tez to musze przyznac ale musztarda pitolisz jak potluczona. przeciez chlopiec w szkole czy tam w zerowce ,ktory dodatkowo wychowuje sie ze starszym rodzenstwem czuje sie 'mezczyzna' a pocalunki mamy to najwiekszy obciach przed chlopakami. i tyle

Gość aaaa aa
do tej nademna ty jaks chora jestes, jakas zawisc wyczuwam,czegos ci brak? a moze twoje dzieci ni eokazuja ci w ogole zadnych uczuc,co? poza tym bachory to ty masz jesli takiego okreslenia wlasnie uzywasz,bo ja nawet o cudzym dziecku bym tak nie napisala, zal mi ciebie zenujaca jestes kwoko ,boze co to za czlowiek

Gość juliannamariawiktoria
bo co? podaj jakikolwiek argument, jeśli ci starczy siły i inteligencji. i nie zmieniaj nicku, autorko, bo to durne :)

Gość aaaa aa
to bylo do julia.....cos tam ,oczywiscie

>>>starszym rodzenstwem czuje sie 'mezczyzna' a pocalunki mamy to najwiekszy obciach przed chlopakami. i tyle Ok. To jest Twoje zdanie. Dla mnie 5cio latek, który wstydzi się pocałunków mamy, jest kuriozum. No kurde, nie spotkałam się z czymś takim, ani w przedszkolu, ani w szkole, ani w rodzinie, ani wśród znajomych.

Gość aaaa aa
no to wychodzi na to,ze ty musztarda malo zycie znasz......

Gość aaaa aa
i nie wzoruj sie tylko na swoich dzieciach- o ile takowe w ogole posiadasz

uhm ta jasne bo ty akurat znasz wszystkie dzieci swiata swoja droga pewnie twoj syn trzymaj sie twojej spodnicy jak to sie mowi ;)

A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie wzoruje się na swoim, tylko mówię jak jest w moim otoczeniu. Być może u Ciebie w Anglii, to jest normalne zachowanie 5cio latka. :)

Gość aaaa aa
wlasnie moj kroliczek sie do mnie przytula ,c o ty na to musztarda??

Gość aaaa aa
musztarda nie nadazasz ? pisalam to na poprzedniej stronie :)