Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfvrfvgregv

pleśniawki póltoraroczne dziecko..

Polecane posty

Gość rfvrfvgregv

nie mam nic żeby mu pomogło ani aphtinu ani nic,a mieszkam za granicą,byłam u lekarza ale kurwa zamknięte!!! a on nie chce nic pić ani jeść może jakis domowy sposób znacie??

Gość 555333
Spróbuj zakwaszać mu witaminą c w kropelkach. Trochę na pieluszkę tetrową i tym mu kilka razy dziennie smaruj jamę ustną.

Gość rfvrfvgregv
a sikami??

Gość fgdfg
jest super sposób - też walczyłam z pleśniawkami i nic nie pomagało gencjana na wodzie - po jednorazowym wypędzlowaniu na noc - rano w buźce była tylko jedna czy dwie pleśniawki, po 2 krotnym pędzlowaniu - zniknęły :)

Gość rfvrfvgregv
musze isc do apteki ale ci popierdoleni farmaceuci to nawet nie wiem czy cos takiego znaja,nie wspominajac o lekarzu,ktory pewnie i tak przepisal by paracetamol bo na bol zeba,dupy,gardla,nogi,glowy na wszystko przepisuje paracetamol

Gość fgdfg
a sikami się brzydziłam, ale miała tak "zapleśniałą" jamę ustną, że gdyby nie gencjana to na pewno spróbowałabym :)

Gość rfvrfvgregv
mialam aphtin ale jak miel niespelna pol roczku tez to mial i caly poszedl,a nie zaopatrzylam sie w nastepny jak bylam w Polsce,jeszcze d otego ma warge rozwalona bo sie przewrocil w niedziele i wszystko na raz jeszcze + katar no masakra,do glowy dostaje

Gość rfvrfvgregv
niestety Niemcy i tu jest to samo

Gość fgdfg
a u nas aftin nie pomógł - żadnej reakcji, nic lepiej nie było a gencjana cuda zdziałała w tempie expresowym :) normalnie cud :) tylko na wodzie :) życzę duzo zdrowia dla maluszka :)

jak nic nie masz to tymi sikami spróbuj! nie ma się czego brzydzić! jak się dziecko odwodni to dopiero problem będzie! moja mama tylko tak z pleśniawek nas leczyła i jakoś żyjemy! a siuśki najlepsze :P

Gość rfvrfvgregv
dzięki mam nadzieje,ze w ogole nasika jak nic nie pil