Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale nikt tutaj...

hej jadzka, jadzka.........369

Polecane posty

Gość ale nikt tutaj...

WIEM ZE MACIE DOSYC TEMATOW O TEJ KRETYNCE....ALE MUSZE ZADAC TE PYTANIE!!!... JAGODA DLACZEGO TY TU JESZCZE JESTES??? TUTAJ OBRAZAJA TWOJE DZIECKO, MEZA, CIEBIE, RODZINE A TY DALEJ TU ZAGLADASZ JAKBY NIGDY NIC....

no własnie ja też czytam te posty o niej i ja na jej miejscu bym się rozryczała gdyby ktos na moje dzieci bluzgał szkoda

Gość acadalfffo
bo takie pustaki jak ona nie maja uczuć, wiec i się niczym nie przejmuje. Lubi jak sie jej jedzie, poza tym większości słow które odnosza sie do niej to nie rozumie. wiec po co sie zastanawiac...............

Gość ale nikt tutaj...
JA SIE NIE ZASTANAWIAM...TYLKO JA NA JEJ MIEJSCU BYM ODPUSCILA BO SLOWA JAKIE PADLY W KIERUNKU JEJ DZIECKA MNIE BY ZABOLALY.....

jakie słowa? ? ? ja jej nie raz juz pisałam że jest szmatą a jej bartuś małym bękartem, po złości, wiem ze to nieładnie ale czasem nerwy puszczają...ale jak to prawdziwy debil jadzka wciąż siedzi i dzieli się tu z nami swoimi wiejskimi mądrościami :P

Ale co mnie obchodzi to co jakies zakompleksione mamuski wymyslaja na moj temat, szczerze to mam to gleboko w duuupie, naprawde. Na kafe wchodze bo lubie ten portal, kiedys zalogowalam sie na wizazu ale tam nudno jest jak diabli. Jestescie dla mnie jakims tworem internetowym niczym wiecej nie biore waszych slow pod uwage ani do siebie mam to gdzies co pisza o mnie jakies osoby ktorych wogole nie znam. Wiec darujcie sobie juz zakladanie tematow o mnie bo mam to w nosie.

ona ma po prostu silny charakter. i tu wygrywa chociaż mnie generalnie te kafeteriowe lincze mało obchodzą;)

Gość pilotkkkkka
ale jagoda, w nowym saczu podobno dzis o 9 bylo 39 stopni a potem przed poludniem spadlo i to w cieniu?? Bredzisz dziewczyno, bredzisz!!!!

Gość ale nikt tutaj...
DO TEGO WSZYSTKO MU ZALUJE.... MLEKO MODYFIKOWANE MIESZA Z KROWIM...BO TANIEJ... PIELUCHY 2-3 NA DZIEN KREM Z FAKTOREM...NIE BO PO CO JAK SIEDZI W CIENIU..... JAK DLA MNIE TO KRETYNKA.....TYLKO SZKODA DZIECKA....

Gość ale nikt tutaj...
FatCat CHARAKTER A ROBIENIE Z SIEBIE BLAZNA TO ROZNICA.........

Jagda ty jesteś takim samym tworem jak my :D myślisz że ktoś tu traktuje cię poważnie lub nierze do derca twoje durne rady? jeżeli tak, to jesteś w błedzie i to która tu coś napisała o silnym charakterze ha ha ha fajnie, pamiętam jak i jadzce nerwy puściły i zaczeła rzucać miesem, wtedy też dostałą bana na swój głupi nick, z tego co pamietam pisała cos o wylizaniu jej cipy :o

no ale zobaczcie ile ona wam dostarcza emocji;) można się podenerwować, pokląć, wyżyć , no dajcie spokoj, że by wam jej nie brakowało!!! - gdyby faktycznie poszła!

zwróciłam uwagę ,że jest wrogiem publicznym nr 1:) w sumie wczesniej siedziałam na innych kafe-forach i nigdy nie spotkałam się ,żeby ktoś był aż tak nie lubiany. w każdym razie ja jeszcze nie miałam z jagodą żadnych złych przygód:) więc też mnie jakoś nie denerwuje. zresztą ja tak mam ,że jak dyskusja robi się za ostra to po prostu olewam temat i nie czytam - bo potem się wkurzam za bardzo i przeżywam. więc można powiedzieć - unikam konfliktów;)

wsciekla zono , po co zalozylas temat o mnie? Zabolalo cie co napisalm o tobi na twoim topiku? Jestes zenujaca i tyle, zwykla zakompleksiona histeryczka ktora jest zazdrosna o gwiazdy porono z neta :D wspolczuje samooceny. I nie pisz juz wiecje na moj temat bo to olewam. A co do tego co ktos pisze o mnie albo o moim dziecku , nigdy nikt na kafe nie widzial zdjecia a ni mojego ani mojej rodziny i jak ktos pisze cos takiego co napisala wsciekla zona : "jakie słowa? ? ? ja jej nie raz juz pisałam że jest szmatą a jej bartuś małym bękartem, po złości, wiem ze to nieładnie ale czasem nerwy puszczają...ale jak to prawdziwy debil jadzka wciąż siedzi i dzieli się tu z nami swoimi wiejskimi mądrościami " to tylko mi zal takich ludzi i tyle a poz tym nie ma podstaw zeby tak pisac bo nic o mie nie wie a nawet jak wygladam. Gdyby mi tak w realu powiedziala to by dostala z liscia albo nawet i gorzej a tak to olewka i tyle.

Gość ale nikt tutaj...
A DLACZEGO MIALABYM SIE PRZEZ NIA DENERWOWAC JA JESTEM TYLKO CIEKAWA ...DLACZEGO ONA SOBIE TAK POZWALA JEZDZIC PO SOBIE JAK PO SZMACIE....NIE TYLKO PO SOBIE ALE PO DZIECKU I MEZU.....DLA MNIE ONA JEST NIE POWAZNA.... CZASAMI NIE CHCE MI SIE WIERZYC ZE ONA MA MEZA I DZIECKO/.... ALBO ON JEST TAKI GLUPOI JAK ONA ALBOP RODZINKE SOBIEVWYMYSLILA... A JEJ SYNEK TO FAKTYCZNIE BRATANEK ALBO SIOSTRZENIEC STAD TA TROSZECZKE WIEDZY O DZIECIACH....

Gość ale nikt tutaj...
JAZDZKA, ALE TO JA ZQALOZYLAM TEMAT O TOBIE KRETYNKO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czasami trzeba.............
jadzka a jak ja bym cie widziala to bym ci ten ryj oklepala............

Gość ale nikt tutaj...
jagoda tak mamusia do ciebie mowi.......... kretynko!!!!!!!!!!!

a fakt wsiekla zono ty tez nie aslugujesz na wylizanie mi cipki. :D :D :D za bardzo zakompleksiona jestes.

lepiej jak mowi niz by sama miala byc kretynka jak twoja. spadam stad bo chyba gimnazjum tu weszlo.