Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelotta

Pytanie do kobiet - ważne

Polecane posty

Gość Angelotta

Czesc dziewczyny.. czy rzeczywiscie tak jest u Was, że jesli jestescie jakis dluzszy okres w celibacie.. i kiedy w końcu zaczynacie sie kochac, dajmy na to pare razy w ciązu nocy to zaczyna Was boleć cipka, kiedy facet w nią wchodzi? czy to nie zalezne od przerwy miedzy sexem a celibatem.. kochałem sie wczoraj z kobietą (pierwszy raz się z nią kochałem) i po paru razach a dokładnie po trzech w ciągu nocy, kiedy rano w nią wszedłem to ją bardzo bolało.. wiec juz sobie darowalismy a ona to skwitowałą, ze długo po prostu sie nie kochała (a dokładnie z 3 miesiace) wiec moje pytanie.. zawsze tak jest podcasz paru stosunkow? czy to wynika wlasnie z tej przerwy w sexie? pozdrawiam

nieuzywana pipka robi sie wezsza..mnie nawet po okresie pierwszy stosunek boli,bo bylo ten tydzien przerwy...a 3 a raz to ja zatarles..

Gość Hmm no ja też tak mam
po 3 razach jestem już spuchnięta i wszystko mnie boli ;-) Może mamy po prostu malutkie cipeczki ? :-) Nigdy się nie zastanawiałam dlaczego tak jest.

Gość Angelotta
Hm a więc faktycznie to moze byc przyczyna wlasnie dluzszego celibatu?? chcesz powiedziec, ze wlasnie w ten sposob mozna sprawdzac czy kobiety "sa na topie" w sensie robily to ostatnio czesto bądz mialy przerwe?

moim zdaniem nie..nie wiem jaki ona czuje bol..czy bola rozciagane miesnie pochwy,czy ma najnormalniej w swiecie obtarta sluzowke...u mnie by po 3 razach jednej nocy bylaby zatarla sluzowka i wtedy czas od osttaniego stosunku nie ma znaczenia.

Gość Angelotta
buuu :( a mialem nadzieje, ze faktycznie przyczyna jest to, ze dlugo tego nie robiła.. (czyli pewnosc, ze od kad ze soba flirtujemy- wlasnie tak od 3 miesiecy) nie spotykala sie z nikim innym a tu wychodza takie kwiatki, ze to norma nie zaleznie od tego jak dlugo byla w celibacie ale coz.. jutro jade do niej na noc-zapewne powtórzymy maraton i sprawdze czy tym razem bedzie mogla czy znowu bedzie ja bolalo

Nie raczej nie dłuższego celibatu, bo ja jak przesadzę(kilka razy) to nawet palca nie włożysz ;-)

Gość zielonnnnkaaasz
ja mam mozliwosc kochac sie z chłopakiem tylko w weekendy i w tedy robimy to kilka razy pod rząd, oczywiscie z przerwami na jego regenerację to rano jestem bardzo spuchnięta i boli. mimo że on nie ma jakiegoś 'wielkiego'.

Gość mmm:)
to jest spowodowane tym, że dużo razy uprawialiście sex w ciągu dnia czy nocy. Wiem sama po sobie po 3 - 4 razach boli:) i to trzeba zrozumieć:)

Gość Angelotta
ale mimo wszystko była tak kochanka i pragnela by mi bylo dobrze, ze kiedy wszedłem w nia i widzialem po jej twarzy, ze ja to mocno zabolało, chciała bym kontynuował i nie wychodził... ale oczywiscie nie jestem jakimś zwierzeciem i widzac jej ból wyszedłem z niej, przytulilem i pocalowalem :)

Gość Angelotta
dziewczyny a jak długo po takim razie kiedy juz was boli musicie odczekac by moglo dojsc znowu do stosunku? bo pamietam jakoś po godzinie od tej sytuacji juz sie kochalismy.. nie wiem czy maskowałą przede mną ból by sprawic mi przyjemnosc czy faktycznie juz byla gotowa

dzień,dwa

Gość dziewczyny wypowiadajcie sie
dalej