Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny_facet_82

Nie mam szans u ładnych kobiet , właściwie u żadnych nie mam szans

Polecane posty

Gość do zwyczajny facet 82
Kobieta którą pokazałeś z fotki jest ładna, ale takich jest dużo. Gdzie ty mieszkasz , na wsi?

Gość zwyczajny_facet_82
Tak.

Gość do zwyczajny facet 82
Więc przeczytaj jeszcze raz ten post. Kenniks "A jaki jest sens Twoich wypocin? Podzielenie się smutami czy szukasz pomocy w ekstremalnej metamorfozie?"

Gość zero kompleksów
A ja znałam kiedyś chłopaka, który wg wszelkich kanonów byl brzydki jak noc, blady, chudy jak patyk rudzielec. Miał za to artystyczna duszę, wiele pasji i nigdy nie zdradzał się ze swoimi kompleksami- dzis mam wątpliowsci czy wogole je miał. Nie stronił od kobiet, wręcz odwrotnie, zachowywał się wsród kobiet bardzo swobodnie. I wiesz co? Zgarniał najpiękniejsze dziewczyny - bez kitu. Lgnęły do niego jak muchy do lepu, bo miał to "coś" - po prostu. On nie jest odosobnionym przypadkiem - uwierz - jak to się mówi : "facet może być brzydszy od diabła ale musi miec..........." i tam każda kobieta sobie coś wstawi - nie tylko w modelach się zakochujemy. Bywaja bosko przystojni faceci - a kiedy są zadufanymi pustymi dupkami nie mają żadnych szans u atrakcyjnych babek!

Gość zwyczajny_facet_82
Nie nie mieszkam na wsi. Ten u góry to podszyw. A co do mojego wyglądu itd. to nie noszę przedwojennych sweterków ani sandałów. Teraz gdy jest upał to oczywiście koszulki polo , sportowe jednokolorowe buty (najlepiej czarne). Lubię też marynarki ale takie sportowe , gdy jest chłodniej i nie noszę torby na ramię. Gdy trzeba zakładam też eleganckie buty czy garnitur , ale rzadko bo nie to nie mój styl. Ja wolę luźniejszy styl.

E głupoty gadasz.Jakby każdy tak myślał to nie było by par że ładna dziewczyna i brzydki chłopak i odwrotnie:) ,,Atrakcyjne , ładne kobiety mogą mieć każdego faceta , więc szansa , że któraś zainteresuje się mną jest raczej niewielka.'' z takim podejściem na prawdę masz nikłe szanse:)

Gość pani ogrowa
Może to zabrzmi bardzo nieskromnie, ale dużo kobiet jest samotnych, ponieważ wstydza się zrobić pierwszy krok, a faceci boją się podejść do nich. Mówię z własnego doświadczenia. Zaczepiają mnie tylko jacyś odważni kolesie, którzy mają się za niewiadomo kogo...a ja wolę romantycznych, jednak tacy niestety nie robią pierwszego kroku... Zatem może w Tobie zauroczyła się jakaś kobieta, ale ona tez się boi. Przełam swój lęk i zrób ten pierwszy krok:)

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
własnie, tez chcialam prosic o zdjęcie... :D

Gość zwyczajny_facet_82
Przecież wiecie , że swojego zdjęcia nie wyślę.:)

Gość zero kompleksów
Więc z czym masz problem???? :) bardzo fajny facet:)

Gość pani ogrowa
Wpadłam teraz na taki pomysł, że może kobiety myślą podobnie i tez uważają, że taki koles jak Ty już jest zajęty? Co Ty na to?

Gość fsdgs
solidaryzuje sie w bolu z autorem tematu :classic_cool:

Gość pani ogrowa
Faceci, weźcie się w garść, nie łamać się:P

Gość zwyczajny_facet_82
"Wpadłam teraz na taki pomysł, że może kobiety myślą podobnie i tez uważają, że taki koles jak Ty już jest zajęty? Co Ty na to?"---> no tak i błędne koło się zamyka. Nie rozśmieszajcie mnie.

jak jesteś podobny do tego gościa to ja nie wiem o co kaman, zejdź z kafe człowieku i wyjdź na słonko:) i ja też tak robię bo skończyłam pracować

Gość pani ogrowa
Nie miałam zamiaru nikogo rozśmieszyć, tłumaczę tylko, że kobiety też potrafią być nieśmiałe. A wiele z nich ma myślenie typu "facet powinien zrobić pierwszy ruch, jesli go nie robi, tzn że mu się nie podobam"

Gość do pani ogrowa
czytam cie czasem i musisz byc bardzo wartosciowa kobieta

Gość zwyczajny_facet_82
Byłem dzisiaj już na słońcu. Godzinę spędziłem w samochodzie bez klimatyzacji i grzeje jak cholera. Wy nawet nie wiecie jakie spustoszenie w człowieku może zrobić nieśmiałość , gdy chce się a nie może bo coś blokuje od środka. Wiem , że wyglądem nie straszę , ale niestety bardzo trudno się przełamać i zrobić ten pierwszy krok. Kobiety mają łatwiej bo to facet pierwszy zagaduje.

Gość pani ogrowa
do pani ogrowa --> dziękuję bardzo :)

Gość pani ogrowa
zwyczajny_facet_82 --> czy mogłabym z Tobą pomailować w celu przekonania Cię do wykonania ruchu wobec innych? Miałam podobny problem, więc postaram się pomóc

Gość pani ogrowa
haha, Darker, muszę Cię zmartwić, ponieważ jestem zakochana, więc nic się nie zaczyna :)

Gość to podaj maila
pani ogrowo

Gość Poniżej Przeciętnej
Ja jestem bardzo brzydką kobietą, chciałabym być piękna, by faceci patrzyli, ale nigdy nie mogli mieć:) nie. na pewno nie chciałabym być dziewczyna któregoś. Teraz, gdy jestem brzydula przed 30 i znosiłam tyle lat samotności, nigdy nie chciałabym być pięknością i miec faceta, zrozumiałam, co się liczy, co jest najważniejsze - uroda.

Gość pani ogrowa
paniogrowa@wp.pl

Wiesz co, tak po zastanowieniu, myślę, że większości jesteśmy nieśmiali. Powiem Ci tak, "najtrudniejszy pierwszy krok", a potem to już z górki. I jeszcze coś, po co od razu zdobywać Mount Everest, jak łatwiej Giewont, a też jest pięknie. Pomyśl.

Naprawdę jestem teraz ciekawa jak wyglądasz, bo piszesz bardzo mądrze co już stanowi wielki PLUS! Jeśli byś zmienił zdanie i jednak zechciał zaspokoic moją ciekawośc.. Obiecuję że nie "puszczę" zdjęcia dalej :) Choc pewnie i tak mi nie zaufasz :) ale może.. figlarna.asia@gmail.com

Gość jak jestes figlarna
to pewnie puszczalska i dobrze znasz swiat seksu