Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec ja k to

Do osób wierzących w magie .................

Polecane posty

Gość wiec ja k to

na pewno soby zajmujące się magią beda coś wiedzieć na ten temat Mam takie pytanie : Czy jest jakiś szybki sposób , jakas formułka wypowiedziana lub jakiś gest , który trzeba zrobić chroniący przed złym okiem lub złym słowem drugiego człowieka? To znaczy coś co trzeba zrobić , jesli się ma kontakt z kimś niezyczliwym ,który moze zle życzyc itd ???

Gość wiec ja k to
up

Gość xxxxxxxcccccccc
trzeba machnąć komuś miotłą nad głową

Gość cincincin
dłoń zwijasz w pięść wystawiasz tylko wskazujący i mały palec w ten sposób , że powstanie jakby głowa diabełka i taką diablą główką odgradzasz się od złego oka

Gość wiec ja k to
cincin serio ??

Gość wiec ja k to
kurcze ,az tylu tu racjonalnych ludzi ? To nawet dobrze ;-)

Mam książkę o magii żywiołów, zaraz ci coś znajdę.

Zaklęcie ochronne : Usiądź przed źródłem ognia. Wpatrz się w płomień. zwizualizuj jak otaczają cię ochronnym światłem. Wypowiedz: tkam zaklęcie w tym płomieniu w ogniu kuje mę zaklęcie niech nikt, nigdy mi nie zaszkodzi, ni ochrony mej nie przejdzie, nie przekroczy ściany ognia, co się wznosi wokół mnie, abym ja mógł być spokojny, w ciemne noce, w jasne dnie. Miłego czarowania !

Gość firana
ty dziewucho zdajesz sobie sprawę z jakimi zjawiaskami chcesz zacząć ? zdaje ci sie,zę to jest zabawa ? wydaje ci sie ,ze po takie rzeczy mozęsz darmo siegać ? że nikt nie wystawi ci rachunku ?

Gość wiec ja k to
seesi , a ty coś z tej ksiażki robiłaś ?

Gość wiec ja k to
nie bałaś się ?

Gość dobrawiedzma
a czego tu się bać? Prądu w gniazdku też się boicie? Energia to energia. Trzeba poznać podstawowe zasady BHP i zacząć wykorzystywać potencjał energetyczny, który jest dookoła nas. ps. zapraszam wszystkie doszłe i niedoszłe wiedźmy ;) www.astrovita.pl

Gość demon Azazel
złe oczy i złe słowa to w większośc**przypadków zabobony prawdziwa magia wymaga dużego zaangażowania, długiej medytacji, w przypadku klątw także nienawiśc****ogardy ukierunkowanych na ofiare zajmuję się białą i czarną magią, uchronienie się przed klątwą nie polega na gestach, słowach, kadzidłach i tego typu bzdurach tylko na inkantacjach w formie mantry, wypowiadanych w odpowiednim stanie ducha i okolicznościach

Gość gość
hahaha. Bazienka ty jesteś totalnym nieukiem! Ta czerwona tasiemka to wzięła się z żydowskiej Kabały. Zaś noszenie na co dzień to już komercja, nie mająca nic wspólnego z magią. To że nosi ją Madonna i kilka gwiazd nie znaczy że to ma cokolwiek wspólnego z wiedzą o kabale. Albo czytaj u źródeł albo nie piszesz bzdur bo ludziom robisz syfon z mózgu!

Gość gość
szkoda że nie wystarczy czerwona nitka, to ułatwiłaby sprawę czytałam kiedyś o agrafce wpiętej gdzieś w ubranie, ewentualnie krzyżowaniu nóg i rąk w obecności nieżyczliwej osoby

Gość gość
najskuteczniejszy sposób to modlitwa do Boga, to najpewniejszy sposób ochrony, wszelka magia to zadawanie się ze złem i tylko może pogorszyć sprawę , taka jest prawda

Gość gość
MAGIA JEST NIEBESPIECZNA!!! wiem bo sama się nią zajmowałam, myślicie że to takie coś fajnego ale jak się przekroczy granicę to w tedy trudno z tego się wyplątać magia to oszustwo w pewnym sensie bo pierw ludzie myślą że mają jakąś moc a to g****o prawda moc mają demony a żaden człowiek nad demonami nie zapanuje oni słuchają tylko żeby złowić ofiarę magia to przynęta

Gość gość
19:57 zgadza się , do demony mamią swoimi świecidełkami a człowiek się tym zachwyca bo myśli że to fajne, gorzej jak się zaczną demoniczne dręczenia, opętania, koszmary senne, myśli samobójcze bo tak się kończy zabawa z demonami a zły często się ujawnia gdy ktoś chce z tym skończyć

Gość gość
"gorzej jak się zaczną demoniczne dręczenia" x zgadza się ja w pierwszej chwili myślałam że mam schizofrenie na szczęście Bóg jest większy od tego szajsu

Gość gość
gość dziś tak się składa że ja choruję na schizofrenię ale do tej pory się zastanawiam czy nie wywołały jej demony bo np. głosy kazały mi się zabić, mówiły że zdradziłem Jezusa, poza tym widziałem szatana , dusze zmarłych, duszę Judasza ale biorę pod uwagę że to tylko choroba psychiczna

Gość gość
gość 20:04 a jak się objawiały Twoje dręczenia ? ustały już ?

Gość gość
to możliwe że jesteś opętany

Gość gość
gość dziś też o tym myślałem ale te objawy już dawno ustały, biorę leki na których nie mam objawów poza tym ostatnio dużo się modlę, chodzę do kościoła nie mam awersji do kościoła, wody święconej ani Biblii więc myślę że opętany nie jestem ale może demony maczały w tym palce, wtedy wydawało mi sie też że mówi do mnie Jezus i Bóg Ojciec teraz myślę że to demony mogły się podszywać

Gość gość
"a jak się objawiały Twoje dręczenia ? ustały już ? " x x na początku widziałam co się ma wydarzyć coś jak medium obrazy itd. potem widziałam psa czarny siedział i się na mnie gapił oczywiście nikt oprócz mnie go nie widział skojarzyłam kundla z diabłem potem znalazłam przez przypadek werset z biblii o tym że nie dasz czarownicy żyć uświadomiłam sobie że czary są złe i Bogu się to nie podoba ale to było tak w jednej chwili jak by mi się oczy otwarły podarłam wszystko karty książki i wywaliłam z domu i pies sobie poszedł ale to dało początek moim poszukiwaniom Boga i prawdy o nim

Gość gość
czy teraz już jest dobrze ? ja też przeszedłem sporą drogę od mojej psychozy w poznawaniu i szukaniu Boga

Gość gość
czy teraz już jest dobrze ? ja też przeszedłem sporą drogę od mojej psychozy w poznawaniu i szukaniu Boga x x mi nic nie dolega ale z drugiej strony ty możesz być naprawdę chory więc nie przerywaj leków

Gość gość
gość dziś leki biorę, chodzę do psychiatry bo miałem też inne objawy które bardziej świadczyły wg. mnie o chorobie psychicznej a nie o dręczeniu demonicznym ale pewności nie mam czy miałem do czynienia też z demonami. Prawie codziennie modlę się też o uzdrowienie ze schizofrenii , teraz funkcjonuje jak każdy normalny człowiek

Gość gość
jak byś był opętany to by ci leki nie pomagały

Gość gość
też tak myślę że leki by nie pomagały przy opętaniu , tej opętanej dziewczynie w Niemczech o której jest film nakrecony podawano chyba leki i jej nie pomagały