Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec ja k to

Do osób wierzących w magie .................

Polecane posty

Gość gość
Ty poczytaj źródła które ja podałem. Masz racje mamy inny światopogląd tylko mi ze swoim jest dobrze ciekawe czy Tobie jest dobrze z Twoim. Ciekawe co Cię czeka po śmierci ? Nie boisz się tego ?

Gość gość
Dogmat o Trójcy św. jest sprzeczny z biblią np. "Ten , który jest odblaskiem Jego chwały i odbiciem Jego istoty2, podtrzymuje wszystko słowem swej potęgi, a dokonawszy oczyszczenia z grzechów, zasiadł po prawicy Majestatu na wysokościach. 4 On o tyle stał się wyższym od aniołów, o ile odziedziczył wyższe od nich imię3." Jezus jest porównany do aniołów a nie do Boga

Gość gość
Kolega ktory pisal cos o tej postaci kolo lozka nie wiem czy dobrze rozumiem wpisy...ale pisal ze ma tez schizofrenie czy nie?

Gość gość
ja pisałem że mam schizofrenię a kolega od postaci przy łóżku to kto inny

Gość gość
energie sa tylko ze jedna pochodzi od boga a druga od szatana w przypadku ezoteryki białej magi to pochodzi od szatana sa swiadectwa ludzi np bioenergoterapełtka chciał przesłac energie uzdrawiajaca dla jana pawła 2 chciał ulzyc przygotowałsie usiadł i jak wysłał to ta energia odbiła sie od niego i wruciła do tego bienergoterapełty ze az spadłz krzesła u w tedu otworzyły mu sie oczy ze to energia od szatana pochodzi bo jan paweł 2 bych chroniony moca boza i dla tego terz ludzie kturzy maja medaliki a wybieraja do bioenergoterapełty zawiada sie bo ich nie wyleczy bo sa chronieni przez boga

Gość sennawiosenna
ja chciałabym podziękować pani z maila rytualyuroki@gmail.com zanim zapłaciłąm, dużo rozmawiałyśmy, byłam naprawdę natrętna jak teraz na to patrzę, a jednak ta pani odpowiadałą na pytania i wątpliwości dałą mi rytuał do wykonania samodzielnie, sama ze swojej strony go wzmocniła, doradzała, widać, że zależy jej na człowieku a nie tylko trzaskaniu pieniędzy na ludziach początkowo chciałam rytuał na powrót, ale po rozmowie z nią ( stwierdziłą, że niewarto, bo facet będzie mnie zdradzał), zdecydowałąm się na taki na idealnego partnera, zadziałał!! jestem niesamowicie wdzięczna i będę ją polecać każemu

Gość Romman
Umyj jajka, upiecz babkę, złap królika, kup sikawkę, bo Wielkanoc już nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi. Lecz uważaj też na kaca, bo we wtorek czeka praca. trudno, naprawdę dzisiaj trudno z tymi urokami. ja jednak szukałem na zagranicznych i znalazłem portal turecki. Jednak prowadzony też po polsku ku mojemu zdziwieniu jakieś 3 może 4 miesiące temu. Trudno mi było się zdecydować ale w fajny sposób i nie drogo przekonała mnie do nich Layla z http://ezosfera.com/ Tutaj zobaczyłem dopiero różnicę między tym co dotychczas mi opowiadano o rytuałach a to czym jest rytuał. W obecnej sytuacji ona wprawdzie mi powiedziała że nie będziemy parą ale nasze wzajemne relacj***ardzo się poprawiły, i to diametralnie. Bo jeszcze przez bożym Narodzeniem nie chciała ze mną gadać a teraz to spotykamy się nawet w pracy na kawie.