Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulismutna

nic nie warte małżenstwo...

Polecane posty

Gość lulismutna

nie wiem co robic za miesiac biore ślub na dodatek jestem w ciazy i to dlatego biore znim ślub niechce tego i to bardzo bo wkolko on mnie rani nie jestem znim szczesliwa, to malzenstwo nie bedzie nic warte co mam robic moze ktos mi pomoze

Gość lulismutna
Czy wogóle takie malzenstwo z przymusu jest wazne?

Gość lulismutna
ale co ja mam zrobic jak juz wszystko gotowa na slub zreszta rodzice tyle pieniedzy w to włozyli i co zostane sama z dzieckiem

Gość ja nie mam w co się ubrac
następna idiotka komplikująca sobie życie i rujnująca życie własnemu dziecku... KURWA NIE WYCHODŹ ZA NIEGO JAK MASZ CIEŃ WĄTPLIWOSCI !!!! NIE UMIESZ MYŚLEC BABO!!!???!!!???!

Gość malapchelka
wyjsc i szukac na boku kogos lepszego jak juz urodzisz

Gość chinota
jak robisz to wbrew sobie to chyba nie warto... przecież przyrzeka się "miłość wierność i uczciwość małżeńską i że cię nie opuszczę do śmierci" jeżeli nie możesz tego przyrzec szczerze to wydaje mi się że taki ślub będzie jako sakrament nieważny. może porozmawiaj z księdzem. Może przełóż termin na późniejszy? ale jak się ochajtasz to przynajmniej dziecko będzie miało alimenty później, w innym przypadku to już gorzej... tylko ojciec musi uznać to dziecko.

Też biore slub za miesiąc i nie poddawaj się. Nie mozesz zmusić sie do uczuć, po slubie bedziesz sie czuła jak w za ciasnym kapeluszu....nie wychodz za niego bo bedziesz tylko płakać po nocach. Pewnie obawiasz sie o wstyd przed ludzmi czy coś takiego ale nie warto dla ludzi i dla rodziców brać slubu

Gość lulismutna
może i macie racje ale znalesc sobie kogos z dzieckiem chyba sami w to nie wierzycie bo to nie mozliwe myśle sobie ze po prostu ten slub bylby lepszy dla tego dziecka mialoby pelna rodzine

Gość nowa gracha
teraz jest mnóstwo samotnych matek,często z wyboru. dla dziecka taka rodzina z przymusu to masakra ,potem prawdopodobnie problemy emocjonalne.czy naprawde to,że rodzice zapłacili jest ważniejsze od przyszłości Twojej i dziecka ?

Gość lulismutna
on uważa że mnie kocha i bardzo mu zalezy na dziecku ale co z tego ze tak mowi teraz siedze sama w domu a on sobie wybyl na jakas imprezke i wyłaczyl telefon to to jest miłość?

Gość nowa gracha
lusismutna są przecież faceci bezpłodni,mażący o dzieciach,nie mówiąc o tym,że ktoś może pokochać Ciebie i dziecko,a po tym śłubie.........

Gość ja nie mam w co się ubrac
tak kurwa, niech lala sie hajtnie a pózniej sie rozwiedzie zeby alimenty dostac, tępe larwy jestescie??? alimenty można bez ślubu dostać.... mamy w polsce mentalnosc z epoki kamienia łupanego... chcesz do końca zycia lizac dupe swojemu gachowi??????? i co z tego ze starzy wyprawiaja huczne wesele, skoro twoje dobro nie jest dla nich najważniejsze??? jak chca płacic to niech płaca,,,

Gość jjjjjjjjqqqq
nie wychodz za niego.

Gość lulismutna
czeka mnie bardzo ciezka decyzja bo wkoncu odpowiadam teraz rowniez za dziecko

Gość nowa gracha
wpis 18.06 podbijam

Gość czyli decyzja o slubie
zapadła tylko przez dziecko...? jesli czujesz ze nie tego nie chcesz..nie rób tego.. małzenstwo to nie zabawa..to objetnica..miłosc..rodzina.. a nie obowiazek