Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autrokawatku...

czy moje nogi

Polecane posty

Gość Andreeea
ja też chce takie nogi:( nie chce mieć po prostu "szczupłych" mi tez mowili,ze wyglądam jak anoreksja(takze nie martw sie) ale ja sie tym nie przejmowalam wręcz schlebiało mi to;) ale od poniedziałku koniec z obżarstwem+rower :)) i tak do 500kcal na dzień wytrzymam bo tak być nie moze;)

Gość autorkassss
zadna anoreksja anoreksja to jest jadlowstret chyba jakas niedouczona jestes

Gość autorkassss
Andreeea ja bede brala tabletki na przytycie peritol mam zamiar przytyc do 55kg chociaz moj maz nie chce zebym tyla

Gość !!!!!!!!!!
anoreksja to nie wygląd!! Niedouczeni jesteście, a rzucacie hasłami...

Gość żona Andrzeja
i właśnie wkurza mnie to że ludzie każdą chudą osobę od anorektyczek wyzywaja. Nie wiedzą że anoreksja to choroba głowy a nie ciała! Nawet ktoś wygladajacy zdrowo moze mieć anoreksje. A to że ktoś jest chudy genetycznie to od razu że "anorektyk" :o

Gość ja_tez_wroclaw
Nóżki są fajne - chudziutkie ale bardzo ładne. I ślicznie Ci się ci.peczka uwypukla w tych majteczkach - lamówki idą wzdłuż ciała a materiał rozkosznie opina wargi ! No nie da się nie zauważyć ! :)

żona Andrzeja.... no niedokonca, bo kazda osoba ponizej okreslonego BMI będzie miala w karcie wpisaną anoreksje.

Gość autorkassss
ja_tez_wroclaw o jaaa ale komentarz

Gość żona Andrzeja
no to dobrze wiedzieć że mam anoreksje. Moze powinnam się do szpitala zgłosić na kroplówkę... Tylko że jestem okazem zdrowia! Nie wiem gdzie niby tę anoreksje mi by mieli mi wpisać, bo BMI mam niskie od zawsze!

Gość autorkassss
nie hcce mi sie no n stop powtarzac chodzilam prywatnie do ordynatora mojego szpitala gastrologa! jestem zdrowa! jeny!! zadnej anoreksji!!! zrozumiesz ty tepa strzalo?

Gość autorkassss
niektorzy ludze sa uposledzeni i nie rozumia ze jedni jedza i tyja a drudzy moga tonami i grama nie przytyja,organizm lubi taka wage i tyle :)

nie burz się tak na mnie bo to nie jest moja wina, że takie sa kryteria. sama sie z nimi nie zgadzam. idź do psychiatry i zobaczysz co ci powie i prawdopodobnie skieruje na leczenie:o

Gość autorkassss
Husky tobie radze isc do spychiatry skoro nie masz pojecia o anoreksji bladego ..od dziecka mam niedwage cyzli od dziecka mam anoreksje puknij sie w leb tepa istoto bo widze ze niektore pojecia cie przerastaja..

Gość 173cm i 46kg
nie pitol, masz anoreksje

lol? dobrze się czujesz? ja tylko napisałam jakie są realia. w przeciwienstwie do ciebie mam praktyki w psychiatryku i wiem jakich ludzi przyjmuja do szpitala na anoreksje... nie zgadzam się z tym osobiscie, ale niestety tak własnie jest. a jak przekroczysz BMI 15 to jest zagrozenie zycia i pod kroplówke.. niezaleznie od tego jakie są powody. :o 🖐️

Gość autorkassss
od kiedy osoba ktora ma anoreksje zjada przez caly dzien : dwa kawalki chleba ,twarozek ,banana ,3 zrazy ,mase ziemniakow ,surowke, 3 wafelki loda ,twarozek ,4 kawalki chleba na kolacje i inne rzeczy dodam ze kolacje jadam wlasnie ok 22:) ostatnia puknijcie sie w glowe nie moja wina ze wy musicie patrzec i uwazac co jecie zeby nie przytyc ja moge wpierd...dowolone ilosci i waga nie ruszy!

Gość opcjonalna opona

Gość autorkassss
Husky widac ze utozsamiasz sie juz z otoczeniem z ktorym przybywasz;)

Gość JDALD
nie autorka ma anoreksję, tylko Andrea - znajomi jej mówią, że wygląda anorektycznie, a tej to jeszcze schlebia i przechodzi na dietę 500kcal... :P

Gość podpisze się pod temat
Ja mam 172 cm wzrostu i ważę 52 kg i uważam, że jestem bardzo szczupłą kobietą, wręcz chudziną. Chciałabym przytyć z 5 kg, ale jednak nie czuje się jakoś źle. Mój mężczyzna jest zadowolony z mojej figury, także nie mam na co narzekać. Wszystko na swoim miejscu mam. Autorko ja Cię rozumiem jak najbardziej, wiem jak to jest jeść jeść i nic nie tyć. Mam tak samo. Od dziecka miałam niedowagę i o żadnej anoreksji mowy nie ma! Ważne abyśmy czuły się świetnie w swoim ciałku, ślicznym ciałku. Szczupłe jest piękne naprawdę, nie ma co się oszukiwać:) Buziaki autorko!:)

Gość żona Andrzeja
no to by to musiałby być naprawdę bardzo niekompetenty psychiatra jeżeli osobę jedzącą normalnie skierowałby na leczenie z powodu jadłowstrętu. Ale dobra ja już się nie kłócę, bo też się spotkałam z lekarzami którzy wmiawiali mi różne choroby. Głównie były to osoby starej daty dla któych zdrowe osoby to tylko te które mają tłuszczyk :o

Gość autorkassss
Husky po zabierasz glos jak pojecia nie masz ... ja chce przytyc a osoby ktore maja anoreksje chca chudnac ...masakra........ i takie jak ty sie na studia dostaja żal

ty się weź ogarnij. bo ja ci po po lsku tlumacze, a ty dalej nie rozumiesz. jakby to odemnie zalezało, to wiem, ze nie masz anoreksji - ok? tylko ci tlumacze jakie są KRYTERIA DIAGNOSTYCZNE. ani ja tego nie wymyslałam, ani wiekszosc lekarzy.. więc czemu ty do mnie bijesz?

Gość !!!!!!!!!!
więc jakie to są kryteria diagnostyczne??

BMI poniżej 17.0 zagrozenie zycia ponizej 15.0 wtedy to radze unikać ważenia u lekarza:P

dla ciebie to ja łeb moge mieć fioletowy. jak to mówią.. najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem:classic_cool: narazie 🖐️

Gość !!!!!!!!!!
:D :D :D a Ty jakie masz bmi?

Gość !!!!!!!!!!
czy uważasz że dziewczynę, którą widziałaś na zdjęciu, powinni wziąć do szpitala...? Na przymusowe karmienie? skoro pisze, że je wszystko a ma takie spalanie...po prostu :) Przynajmniej jak utyje nawet 20 kg w ciąży to nadal będzie dobrze wyglądać, nie jak orka...